00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מאפה שמרים עם גבינות ריקוטה ובולגרית

מאפה שמרים עם גבינות ריקוטה ובולגרית



הבצק : בצק רב תכליתי של ניקי ב  מחברת הבלוג אוכל עושים באהבה
 

מצרכים:

500 ג` קמח
2 כפות גדושות סוכר
בין 3/4 כוס מים פושרים לכוס מים פושרים
כף שמרים יבשים
2 כפיות מלח שטוחות
50 ג` חמאה מומסת
1 חלמון
1 ביצה שלמה


מילוי

250 גר גבינת ריקוטה
250 גר` גבינה בולגרית
150 גר ` מוצרלה מגורדת
2 ביצים
עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות
עלי בזיליקום טריים קצוצים

הברשת הבצק לפני האפיה
1 חלמון
2 כפות חלב
 

אופן הכנת הבצק:

לשים את המים בקערה ,להוסיף את הסוכר ואת השמרים ולתת לשמרים כמה דקות לתסוס.

לקערת המיקסר לנפות את הקמח, להוסיף את המלח ,הביצים, והחמאה המומסת.

להוסיף את תערובת השמרים ללוש לבצק גמיש .

להתפיח עד שמכפיל את הנפח , בסביבות שעה, שעה וחצי. ללוש,
לחלק את הבצק ל 2 כדורים.
לרדד כל עלה למלבן ,לחלק את המלבן ל 3 חלקים לאורך כך שיווצרו 3/3 שווים .
יש למרוח את המלית לאורך השליש המרכזי .
יש לחתוך באלכסון רצועות דקות לרוחב השליש הימני והשמאלי של הבצק.
להתחיל לכסות את השליש המרכזי המכוסה במלית על ידי הרצועות שחתכנו פעם מצד ימין ופעם מצד שמאל עד אשר המרכז יכוסה לגמרי על ידי הרצועות .
להבריש את הצמות עם 2 כפות החלב והחלמון שערבבנו.
לאפות על ניר אפיה ב 180 מעלות עד קבלת גוון חום כהה




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת