00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

גיבץ` ירקות

גיבץ` ירקות
 איזה שם לא מחמיא לתבשיל ירקות נפלא ועשיר בטעמים ,התשובה לכל שומרי המשקל ,צימחונים ושאר אוכלי הירקות.
עוד מזכרת נהדרת ממטבחה של אימי שאני נוהג לשמר......לגבי השם תחשבו שזה
קדירת ירקות אולי זה ישפר את הדימוי.




החומרים

2 חצילים
4 גזרים
4 תפוחי אדמה
2 בצלים
6 שיני שום
1כוס מרק בצל
שמן זית
שמיר קצוץ
מלח
פפריקה אדומה מתוקה
פלפל שחור
כורכום

ההכנה
מקצצים את הבצל ומאדים בשמן זית .
מוסיפים את קוביות החציל שקילפנו , חתכנו לקוביות והמלחנו לחצי שעה .
לאחר שהחציל טוגן קלות יש להוסיף לכמה דקות את הקישואים ולאחר מכן את שיני השום הקצוצות.
יש לערבב את הירקות והשום תוך כדי טיגונם.
להוסיף את שאר הירקות ולתבל בנדיבות תוך כדי ערבוב .
להוסיף את כוס מרק הבצל ולפזר מלמעלה את השמיר הקצוץ.
לבשל על אש נמוכה כשעתיים,אין צורך להוסיף יותר נוזלים.

טעים מאד שווה לנסות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת