00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

שקשוקה חצילים תפוחי אדמה ובזיליקום


שקשוקה חצילים תפוחי אדמה ובזיליקום
 
אין כמו שקשוקה טובה ,חמה ,וחריפה .שילוב נהדר של טעמי  העגבניות והביצים עם החלמון הנוזל הפלפלים החריפים הפיתה הרכה  .............רק מלכתוב נעשיתי רעב.
מצרף כאן גירסה עשירה יותר בטעמים עם חצילים ,תפוחי אדמה ובזיליקום.
פשוט לאכול ולבכות .........כמה שזה טעים...וחריף
 
 
 
הרוטב
5-6 עגבניות בשלות מגורדות
1 קופסא רסק עגבניות
1 בצל גדול
שמן זית
1 פלפל ירוק כהה
2 פלפלים  חריפים חתוכים לטבעות 
4 שיני שום קצוצות
מלח ,פלפל שחור,פפריקה
עלי בזיליקום קצוצים

לטגן את הבצל הפלפלים בשמן זית עד שקיפות הבצל,להוסיף את השום הקצוץ ל2 דקות ,לשמור שהשום לא יחרך .
להוסיף את העגבניות המגורדות ,רסק העגבניות ולתבל בנדיבות.
להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כחצי שעה.

חצילים
לחתוך את החצילים עם הקליפה ,להמליח לחצי שעה ,לשטוף,ליבש וטגן עד השחמה.
להוציא ולסנן את עודפי השמן.

תפוחי אדמה
לחתוך לקוביות ,לבשל עד שיהיה חצי רך ,להוציא ולטגן טיגון קל.להוציא ולסנן עודפי שמן .

להוסיף את החצילים ותפוחי האדמה לרוטב,לערבב בזהירות שלא למעוך אותם.
להוסיף את הביצים ועלי הבזיליקום ,להמשיך לבשל עם מכסה עד התקרשות הביצים
מנה טעימה ביותר .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת