00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פשטידת קישואים עם כתר פרחי ברוקלי וכרובית

פשטידת קישואים עם כתר פרחי ברוקלי וכרובית

קישואים ירק כל כך משעמם ,נטול הוד והדר אבל עם קצת איפור ותוספות גם קישוא יכול להיות דוגמן .



פשטידת קישואים

חומרים
1 ק"ג קישואים
4 תפוחי אדמה בינונים
3 בצלים בינונים
1/2 כוס שמן רגיל
1.5 כוסות קמח תופח
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
1כף אבקת מרק פיטריות
3 ביצים



הכנה
לרסק את הקישואים ,הבצלים ותפוחי האדמה במעבד מזון והניח במסננת להוצאת
עודפי הנוזלים.
.
להעביר את בלילת הירקות לקערה ולהוסיף את שאר החומרים ואת השמן הרגיל  ,לתבל לפי הטעם ולערבב היטב. להעביר את הבלילה לתבנית האפיה .





להכניס את פרחי הברוקלי לדקה לסיר מים רותחים עם מלח ולהוציא לקירור.
להכניס את פרחי הכרובית ל3 דקות לסיר המים הרותחים ולהוציא לקירור .

לסדר מעל הבלילה את פרחי הברוקלי והכרובית לתבל במלח פלפל פפריקה וכמון ולמרוח שמן זית עם מברשת .

לאפות בתנור ב180 מעלות עד שמשחים ,רצוי לבדוק עם קיסם כמו באפית עוגה עם פנים הפשטידה אפוי.

הכנתי בתבנית עגולה 24 ס"מ ,רפדתי את ההיקף שלה עם נייר אפיה .
את התבנית אפיה הנחתי על תבנית חד פעמית למקרה של  נזילות מנוזלי הקישואים.
זמן האפיה ארוך יותר מהרגיל מכיון שהפשטידה מכוסה בכתר ולכן כאשר הכתר משחים והפשטידה עדין אינה מוכנה צריך לכסות אותה בניר אלומינים
מתבסס על מתכון פשטידת הקישואים הידועה מהספר של קובי בר
 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת