00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

חזה עוף בקארי עם גרגרי חומוס


 חזה עוף בקארי עם גרגרי חומוס




רכיבים:
½ ק"ג חזה עוף
¼ כוס קמח
¼ כפית מלח
50 גרם מרגרינה
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים

רוטב קארי:
1 בצל גדול
1 פלפל ירוק
1 כף קמח
1 כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
1 כף אבקת מרק עוף
100 גרם רסק עגבניות
2 כפיות אבקת קארי
2 כוסות מים

אופן הכנה:
1. מחלקים את בשר העוף לחתיכות בינוניות בגודל של כ-4/4 ס"מ. משטחים אותן בכתיש (פטיש המטבח בו משטחים או כותתים כתיתות, שניצלים ואומצות). קוצצים את הבצל וחותכים את הפלפל הירוק לקוביות.
2. מקמחים את הבשר בתערובת הקמח והמלח ומטגנים קלות במרגרינה נמסה במחבת גדולה. מטגנים רק עד שישיחימו משני הצדדים. מוציאים ושמים על צלחת.
3. באותה מחבת מטגנים את הבצל הקצוץ ואת חתיכות הפלפל. מטגנים עד שהירקות מתרככים מאוד, אך לא משחימים. בוזקים כף אחת קמח ומטגנים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל, אבקת מרק, רסק עגבניות, אבקת קארי ומים. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 10 דקות.
4. מוסיפים את העוף וגרגרי החומוס ומבשלים 30 דקות נוספות, והקארי מוכן. ניתן להכין את המאכל מספר שעות מראש, או אפילו יום שלם. לפני ההגשה יש לחממו לאט לאט. הטעם נשמר יפה.
המתכון מקורו ממתכון של רות סירקיס ללא גרגרי החומוס



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת