00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק גולש

מרק גולש 

מרק גולש סמיך חריף ,עשיר בטעמים ,חובה עם לחם טרי ....גם עם פיתות בשרניות הולך.





מתכון
1 ק"ג בשר בקר
2 בצלים גדולים
3 כפות קמח
2 כפות פפריקה
4 שיני שום
4 גזרים
100 גר` רסק עגבניות
4 עגבניות מגורדות
פלפל שחור
מלח
פפריקה חריפה
פפריקה מתוקה
5-6 תפוחי אדמה
2-3 עלי דפנה – החלפתי לגבעולי סלרי קצוצים
צרור עלי סלרי שלמים
פלפל אנגלי
חופן פטרוזיליה קצוצה

הכנה
מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות. מוסיפים את קוביות הבשר ובוחשים עד סגירה.
מוסיפים את הקמח בוחשים היטב ומוסיפים את העגבניות המגורדות והשום הקצוץ.
מבשלים כ10 דקות ומוסיפים את הגזרים החתוכים לפרוסות ואת קוביות תפוחי האדמה
בוחשים מוסיפים מים רתוחים את רסק העגבניות, בוחשים ומביאים לרתיחה.
מורידים לאש קטנה מתבלים בכל התבלינים ,עלי הפטרוזיליה והסלרי ומבשלים על אש נמוכה.
אני בישלתי את המרק 3 שעות .
המקור למתכון ספר המרקים של חנה שאולוב עם שינוים בתיבול ובכמויות




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת