00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

נתחי חזה עוף בשומשום אפויים בתנור

נתחי חזה עוף בשומשום אפויים בתנור

מעדן טעים ,עסיסי וזה למרות שמדובר בחזה עוף .
 
 

 החזה חתוך לרצועות , מושרה כשעתיים בשמן זית ,רוטב סויה ,רוטב צ`ילי ,מעט דבש ,מלח ,פלפל שחור ופפריקה .


 

לגלגל את הרצועות בשומשום או רק לזרות  את השומשום מעל תלוי בכמות הציפוי הרצויה.
 

לתנור ב200 מעלות עד שמזהיב ,לגלגל מידי פעם כדי שיוזהב בצורה אחידה.
הוגש בתוספת צלי תפוחי אדמה בקארי
 
הערה חשובה : יש לצלות את השיפודים על תבנית כמו בתמונה כאשר השיפודים נמצאים באויר ונתחי החזה אינם נוגעים בקרקעית .בצורה זאת הנתחים נאפים מכל הצדדים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

47 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת