00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קלצונה - כיסוני בצק שמרים במילוי גבינות

קלצונה 
 
כיסוני בצק שמרים במילוי גבינות.
 
 
 
לבצק:
1 כף סוכר
1 כוס מים חמימים
1 כף שמרים יבשים
1/4 3 כוסות קמח
1 כפית מלח
4 כפות שמן זית
 


למלית:
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
2 כוסות גבינת ריקוטה
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
 

דרך הכנה

ממיסים בכוס את השמרים עם 1/4 מכמות המים ומעט מהסוכר, מניחים לתסיסה של 5 דקות, יוצרים גומה בקמח ומוסיפים את השמרים ומחילים לערבב, מוסיפים את יתרת המים, הסוכר והמלח ומערבבים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, לשים את הבצק על משטח מקומח כ-5 דקות.
מחלקים את הבצק ל-6 כדורים ומניחים לתפיחה של 1/2 שעה מכוסים במגבת.
 


מערבבים את הגבינות בקערה, טועמים וממליחים לפי הטעם, משטחים כל כדור לעיגול בעובי 1/2 ס"מ ומורחים במעט שמן זית, משאירים שוליים ללא מריחה, מניחים 1/6 מכמות המלית במרכז כל עיגול, משטחים מעט על כל שטח העיגול ומשאירים שוליים ללא מלית, מקפלים מחצית מהעיגול על חציו השני, מהדקים את הקצוות, מורחים במעט שמן זית ומניחים בתבנית משומנת.

אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ- 15 דקות או עד להשחמה קלה
 
מקור המתכון אתר פסטו
 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת