00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות

כרוב כבוש כמו במסעדות הרומניות
נשארו עוד מסעדות רומניות בארץ ? מזמן לא ראיתי ..... אז הנה משהו שמזכיר את הכרוב הכבוש הרומני .
 

1 כרוב גדול קצוץ גס ביד ,לא לקצוץ דק צריכים להרגיש את הכרוב
6 גזרים גדולים מגורדים גס
6 גבעולי סלרי קצוצים דק לאחר שקילפנו את שערות הגבעול
צרור עלי סלרי שלמים
2 לימונים
3 כוסות מים רותחים
5 כפיות מלח
1 כוס חומץ
1/2 כוס שמן

לערבב בקערה גדולה - פיילה - את הכרוב ,הגזר , עלי הסלרי ,וגבעולי הסלרי הקצוצים.
להוסיף מיץ מ 2 הלימונים
להמיס בקערה ניפרדת את המלח במים הרותחים ,להוסיף את השמן והחומץ ,לערבב היטב ולהצקת מעל הכרוב

כאן בא החלק החשוב ביותר בהכנה !
לערבב את כל התערובת והנוזלים בידים וללוש ,לסחוט ,למעוך היטב את הכרוב בנוזלים ממש כמו שלשים בצק
פעולה זאת מרככת את הכרוב וגורמת לו לספוג נוזלים וטעמים
מי שיערבב את הכרוב עם כף שלא יבוא אלי בטענות , רק בידיים מובטחת תוצאה טובה
הכרוב מוכן לאכילה כבר אחרי שעה ולמחרת אחרי שהיה במקרר לא ניתן לעצירה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

35 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת