00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פסטרמה חזה עוף

פסטראמה חזה עוף
 
פאסטרמה מחזה עוף ,לא אוהב את חזה ההודו שכולם מכינים .חזה העוף מעודן וטעים
יותר .
אין כמו פאסטרמה טובה על לחם שחור ומעל חרדל חריף ומלפפון חמוץ.

 
 
 
המרינאדה שבה משרים את החזה לילה קודם:-

- 1/4 כוס שמן זית
1/4 - כוס רוטב צ`ילי
- 1/4 כוס רוטב סויה או רוטב צ`ילי חמוץ-מתוק או סירופ מייפל או דבש
- 6 שיני שום כתושות
- 1 כף חרדל דיז`ון
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- פלפל שחור טרי גרוס לפי הטעם

למחרת לשים את החזות בתבנית אלומיניום חד-פעמית ולצלות בתנור חם מאוד – 220 מעלות כ-10 דקות ואחר כך להנמיך התנור ל-180 מעלות ולהמשיך בצליה במשך 20 דקות מכל צד תוך כדי הרטבתם בנוזלי המרינאדה.

להוציא מהתנור, לתת להתקרר ולפרוס דק דק

מקור המתכון סילבי מתפוז שהתייחס לחזה הודו ועם שינויים קלים במרינאדה .



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת