00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

רולדת חזה עוף במילוי פלפלים קלויים

רולדת חזה עוף במילוי פלפלים קלויים

 

חומרים
7-8 יח` שניצלים
200 גר` חזה אווז מעושן
פלפלים קלויים אדומים וצהובים
חופן עלי בזיליקום
מלח ,פלפל שחור גרוס
חרדל שמן זית דבש ,סויה
עלי תימין


 

הכנה
לפרוס את יח` השניצלים בצפיפות על ניילון ניצמד ,לכסות אותם בשכבת ניילון נוספת ולדפוק אותם עם פטיש עד שיהיו דקים ביותר.
להסיר את שכבת הניילון העליונה מעל הבשר .לחתוך את החתיכות הבולטות
ממשטח הבשר ולמלא במרכז מקומות חסרים .למרוח את הבשר בחרדל ולתבל במלח ופלפל.
לכסות את הבשר בשכבה של פרוסות חזה האווז בצורה שהפרוסות יכסו את חיבורי הבשר ויצרו שכבה אחת שלמה שנוכל בהמשך לגלגל אותה.
לכסות בשכבה חדשה של פלפלים קלויים מ 2 הצבעים ולמרוח שורה של עלי הבזיליקום אשר קצצנו קודם והשרנו במעט שמן זית .
להתחיל לגלגל את הבשר בזהירות בעזרת השכבה התחתונה של הניילון הנצמד ..לאחר שקיבלנו רולדה סגורה יש להעבירה בזהירות לתבנית אינגליש קייק.
למרוח את הכבה העליונה של הרולדה ממשרה שהכנו מרוטב סויה ,דבש ושמן זית .לפזר מעל פלפל שחור גרוס ועלי תימין. לאפות בתנור כ 30 דקות עד הזהבה ומפעם לפעם למשוח עם מברשת את המשרה מעל .
לאפות בתנור כ 30 דקות עד הזהבה ומפעם לפעם למשוח עם מברשת את המשרה מעל .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת