00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

רולדת חזה עוף במילוי חזה הודו מעושן ובשר

 
 
 
רולדת חזה עוף במילוי חזה הודו מעושן ובשר
 
 
 


למילוי

400
גר` בשר טחון
בצל קצוץ דק
שמן זית
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מלח ,פלפל שחור
מעט קינמון

לרולדה

10
פרוסות חזה עוף
200
גר` חזה הודו מעושן { השתמשתי בפסטראמה מעושנת }
מלח ,פלפל שחור
שמן זית , רוטב טריאקי או סויה
חרדל

דבש

הכנת המילוי { מבוסס על מילוי שהביא יגאל או אלדד עם תוספת קינמון }

לתבל את הבשר במלח ,פלפל שחור ,להוסיף את הביצה והפטרוזיליה
לערבב היטב .
לטגן את הבצל עד שקיפות ,להוסיף את הבשר הטחון ולפורר אותו עד שהבשר
משנה לגמרי את צבעו ,להוסיף מעט קינמון לערבב ולהוריד מהאש לצינון.



הכנת הרולדה

להניח את פרוסות חזה העוף על משטח עבודה שכוסה בניילון ניצמד .
הניילון יסיע בהמשך לגלגול הרולדה.
להניח על הפרוסות עוד ניילון ולדפוק עם פטיש שניצלים כדי לשטח אותם.
להסיר את הניילון העליון ,לצופף את הפרוסות .
למרוח את הפרוסות עם מברשת את חומרי התיבול : שמן הזית מלח ,פלפל שחור
רוטב הטריאקי או הסויה והחרדל אשר ערבבנו היטב בקערה בנפרד.

לכסות את חזה העוף עם פרוסות חזה ההודו בצורה שתחבר ותכסה את מרווחי
פרוסות חזה העוף.
לפזר את הבשר הטחון בצורה אחידה ולהשאיר שוליים מסביב פנויים.
לגלגל את כל השכבות בעזרת הניילון הנצמד , מכיון שיוצאת רולדה ארוכה
יש לחתוך אותה בזהירות ל 2 חלקים.
להכניס את 2 הרולדות לתבניות אינגליש קייק .
כדי שהרולדות לא יתפרקו בהכנסה יש להפוך את התבניות כשהם ריקות
על הרולדות ובעזרת הנילון להפוך אותם שוב שהפתח יהיה  כלפי מעלה.
להסיר את הניילון.
למרוח מעל תבלינים ומעט דבש לקבלת צבע שחום ,לעטר בעלי טימין

להכניס לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל – ל 30 עד 40 דקות
למרוח מידי פעם עם מברשת עם נוזלי הבשר שניגרים בתבנית .

לחתוך לפרוסות רק לאחר הצינון.

מתכון קל מאד למרות שאולי נשמע מורכב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת