00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

עוף ותפוחי אדמה בקוקי

עוף ותפוחי אדמה בקוקי
נשמע אולי פושטי כזה אבל  טעים מאד ,קל להכנה ולא דורש התעסקות לאחר ההכנסה לתנור.
אפשרי להכנה עם עוף שלם או חלקי עוף ותפוחי אדמה קטנים על קליפתם {מאד טעים עם הקליפה וגם חוסך את הקילוף }

 

לתבל את תפוחי האדמה וחלקי עוף כ"א בנפרד  במלח ,פלפל שחור ,הרבה פפריקה מתוקה ,שמן זית ,רוטב צ`ילי חריף מתוק וסויה  ולפזר עלי תימין

לערבב היטב ולאחסן לשעתיים לספיגת טעמים {לא חובה } להכניס את העוף ותפוחי האדמה לשקיות קוקי נפרדות להוסיף בכל שקית חצי כוס מרק בצל , לסגור היטב ,לחורר כמה חורים בשקיות בחלקן העליון ולשלוח לתנור לשעתיים בחום של 180 מעלות.

 מכיוון שאוהבים אצלנו את הקרום העליון שחום ומתפצפץ אני  נוהג להעביר את העוף ואת תפוחי האדמה לתבנית וצולה עוד כ 10 דקות על מנת לקבל שכבה עליונה פריכה

העוף יוצא טעים ועסיסי ,תפוחי האדמה נימוחים וספוגי טעם נפלא.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת