00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קציצות ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות

 
קציצות בשר ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות

 אומרים שקציצות זה הדבר הכי פושטי שאפשר להכין מבשר ....אולי זה נכון ..בעצם זה מאד פשוט
אבל!!!!!!!!!!! מאד טעים במיוחד אלה שתראו עכשיו.
אל תשכחו להכין חלה טובה או לחם לבן , הקציצות הם רק התרוץ לסיבה האמיתית ..הרוטב



תערובת הבשר
500 גר` בשר בקר
1 ביצה
1 בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
בהרט





רוטב
2 כפות רסק עגבניות
1 בצל בינוני קצוץ
שמן 
2 כוסות  מים
מלח
פלפל שחור
פפריקה חריפה




הכנה
לטגן את הבצל הקצוץ בשמן עד הזהבה ,להוסיף את רסק העגבניות ,המים והתבלינים ,לבחוש ולבשל כ 10 דקות על אש נמוכה
לסדר בקרקעית הסיר פרוסות תפוחי אדמה ולפזר מעליהן מלח.
לסדר מעל את הקציצות מעל תפוחי האדמה ולזרות מעל מעט קינמון .
לבשל כשעה על אש נמוכה

להגשה עם אורז לבן או פתיתים



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת