00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

חריימה גם לרומנים

 
חריימה גם לרומנים
 
מספיק כבר עם האפליה העדתית הזאת שכאילו החריימה שיך למיטבח המרוקאי
תבואו אלי ....עם חלה טובה ותראו שגם אצלנו אוכלים דג חריף ביום שישי
 



מצרכים:
ק"ג דג חתוך- בורי
בצל גדול חתוך לפרוסות דקות
2 פלפלים חתוכים לרצועות
6 כפיות שום כתוש - שמתי 6 שיני שום קצוצות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
3 כפות פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף חריפה לפי הטעם - הוספתי 2 פלפלים ירוקים חריפים
2 כוסות מים
2 וחצי כפיות סוכר
כמון, מלח, פלפל, אבקת מרק - לא שמתי אבקה

אופן ההכנה:
לטגן את פרוסות הבצל, להוסיף את רצועות הפלפלים
לטגן עד שמתרכך.
להוסיף את השום הכתוש לטגן 5 ד`
להוסיף את קוביות העגבניות, לערבב.
לשפוך 2 כוסות מים, רסק עגבניות לערבב.
להוסיף את הסוכר ואת התבלינים לבדוק ולתקן טעמים.
לטגן כ 5 ד`.
להוסיף את הדגים להגיע לרתיחה ולהנמיך את האש.
חצי שעה ולסגור

מקור המתכון  ניקי ב תפוז

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת