00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

דניס בתנור


דג דניס בתנור
 
חובה עם יין ורצוי מסוג משובח.
רצוי לאכול את הדג בידיים ,פשוט יותר טעים

 
לחרוץ חריצים אלכסונים משני צידי הדג
למשוח אותו מבפנים ובחוץ בשמן זית מלח ,פלפל ,ופפריקה
קצת שום קצוץ בפנים ובחוץ להניח חצי שעה לספיגת טעמים
להניח בתבנית על כמה פרוסות עגבניות ,עלי טימין בין הדגים

לתנור שחומם ל 200 מעלות 30 דקות מכוסה ועוד 10 דקות ללא כיסוי
להגשה עם סלט ירקות חפיף ורוטב משמן זית מיונז לימון וחרדל.
 
 
 
 
או להגשה סתם ככה על העגבניות שניצלו עם הדג וספגו את טעמי הצליה
 
 
 
כך התחיל סיפורו של הדג
 
 
 
וכך הסתיים הסיפור .......חבל .....היה כל כך טעים
 
 
טוב נשאר קצת סלט ...גם טוב
 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת