00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק גמבולי

 
מרק גמבולי
מרק עם טעם מעודן של פלפלים
 
 


חומרים

2 בצלים
6 פלפלים אדומים
2 בטטות
2 שורש סלרי
4 שיני שום
שמן זית
פפריקה
אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
צרור פטרוזיליה
10 כוסות מים

הכנה

מזהיבים את הבצלים הקצוצים בשמן זית , מוסיפים את הפלפלים האדומים שחתכנו
לרצועות ,לאחר שהפלפלים התרככו מעט להוסיף את השום הקצוץ ,לערבב היטב כמה דקות
להוסיף את שורש הסלרי והבטטות שחתכנו לקוביות.
להוסיף את המים הרתוחים ,לתבל בנדיבות ,להביא לרתיחה ,להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה
ואבקת מרק עוף .
להנמיך לאש נמוכה ולבשל כחצי שעה , לטחון את המרק היטב עם בלנדר ידני עד קבלת מירקם
נוזלי לחלוטין.
להגשה עם קרוטונים . אני הגשתי עם אורז לבן
מרק עם טעם מיוחד מאד טעמם של הפלפלים .
מקור המתכון עם שינויים קטנים תאיר שרנר – רוכמן מהספר הורים מבשלים
 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת