00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

מרק עגבניות קלויות

אמנם היה חם היום אבל בערב ישנם סימנים מספיק טובים שהעונה נפתחה

הולך להכין את מרק העגבניות הקלויות שהטעם שלו עוד מהעונה שעברה בפי או בדימיוני


מרק עגבניות קלויות
 
 


סלסלת עגבניות שרי
שמן זית
4 שיני שום

2 בצלים
2 גזרים
1 בטטה גדולה
4 שיני שום
800 גר` עגבניות מרוסקות
כף רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק בצל

מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה
אורגנו
2 כפות סוכר

5-6 עלי בזיליקום
צרור עלי פטרוזיליה

12 כוסות מים

הכנה
לחצות את עגבניות השרי בתנור עם שמן זית ו 4 שיני שום קצוצות לחצי שעה
ב200 מעלות עד שהעגבניות משחירות בקצוות.
התמונה של העגבניות הקלויות עם השמן והשום היוצאות מהתנור ממש מעוררת יצרים
פורנוגרפיה אמיתית.
לטגן את הבצלים הקצוצים בשמן זית ,להוסיף את הגזרים המגורדים דק ואת שיני השום
להוסיף את העגבניות הקלויות ,לבחוש ולבשל כ10 דקות תוך כדי בחישה.
להוסיף את הבטטה שקצצנו לקוביות קטנות ,אבקת מרק הבצל ,רסק העגבניות והעגבניות המרוסקות. לערבב היטב לתבל לפי הטעם ולהוסיף את המים.
להוסיף את עלי הבזיליקום הקצוצים והפטרוזיליה ,להביא לרתיחה ולהמשיך בבישול כשעה.
לטחון את המרק עם סטיק ידני עד קבלת המרקם הרצוי
מקור המתכון הינו שילוב של כמה מתכונים שראיתי היום כשמה ששבה את ליבי
רעיון העגבניות הקלויות שהעלתה Ex-NewYorker



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת