00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

גולש - צלי בקר כמו של אמא

גולש – צלי בשר כמו של אימא

תבשיל גולש כמו שאכלנו בבית אימא ,קוביות בשר בבישול ארוך ברוטב
חום טעים ביותר ,מעדיף ללא תפוחי האדמה בפנים כמו שמקובל בגולש.




חומרים
1-1.5 ק"ג בשר חתוך לקוביות ,אני בדרך כלל משתמש בשייטל
3-4 בצלים בינונים קצוצים גס
4 שיני שום קצוצות דק
4 גזרים פרוסים דק
0.5 קופסא רסק עגבניות
4 עגבניות מגורדות
2 פלפלים ירוקים כהים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות פפריקה מתוקה
0.5 כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
2 כוסות מים

הכנה
לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות , להוסיף את קוביות הבשר ולטגן אותם עד סגירה .
להוציא את קוביות הבשר לקערה ,ולהוסיף לסיר את הפלפלים הירוקים והגזרים ולטגן כמה דקות
להוסיף את שיני השום ל 2-3 דקות תוך כדי עירבוב .
להוסיף את העגבניות שגירדנו ואת רסק העגבניות ,לערבב ,להביא לרתיחה ,להוריד לאש נמוכה
ולבשל את הרוטב כחצי שעה .
להוסיף את קוביות הבשר לסיר עם הרוטב ,לתבל ,להוסיף את המים ולבשל 3-4 שעות על אש נמוכה .
לערבב מידי פעם .
המתכון מתבסס על מתכון צלי הבשר החלוד של שמני עם שינויי כמויות כמו שאני אוהב


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת