00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

קדירת בשר וירקות

קדירת בשר וירקות

קדירה של בשר בקר וירקות בבישול ארוך מבוססת על הרבה ירקות
שמשתלבים נפלא עם הבשר .
 

 
 
 


הכמויות במתכון מתייחסות לסיר גדול כמו של חמין.

חומרים
1 ק"ג בשר בקר השתמשתי בפילה מדומה
2 בצלים בינונים
6 גזרים
4 בטטות
4 תפוחי אדמה
חתיכת דלעת גדולה
2 שורש פטרוזיליה
חבילת עלי סלק –מנגולד
1 ראש שום
צרור עלי פטרוזיליה
כמה גבעולי סלרי
שמן
3 כפות רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה

הכנה
לחמם שמן בסיר להוסיף את קוביות הבשר עד לסגירה בלבד ולהוציא לקערה .
באותו השמן להוסיף את הבצל הקצוץ גס לערבב עם כף עץ ולגרד את שאריות
הבשר שנדבקו לקרקעית הסיר ,לטגן את הבצל עד הזהבה ולהתחיל בתהליך סידור
החומרים .
שכבה ראשונה לפזר את תפוחי האדמה ,הבטטות ,שורש הפטרוזיליה וחצי
משיני השום חצויות.
שכבה שנייה לפזר את קוביות הבשר ולתבל בתבלינים
שכבה שלישית לפזר את עלי המנגולד שיכסו את כל הבשר.
שכבה רביעית לפזר את הגזרים ,קוביות הדלעת ,שארית שיני השום
,גבעולי הסלרי ,פרוסות בטטות ועלי פטרוזיליה קצוצה.
לתבל בנדיבות מעל כל השכבות ,להוסיף 3 כפות רסק עגבניות ולצקת מים רתוחים
עד קצת פחות מגובה הירקות . חשוב שהנוזלים לא יכסו את גובה הירקות לפני
הבישול.
לחמם על אש נמוכה כשעתיים ולהעביר לתנור לעוד 3 שעות ב 100 מעלות.


שילוב הטעמים נהדר ,הבשר נימוח והירקות ......אין מילים



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת