00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בית חדש

היי לכולן!!
הבלוג שלי עובר דירה
ויהיה בתוך האתר שלי
תוכלו למצוא אותו כאן!
http://zehavitshaked.com/

מקווה לראותכן
זהבית שקד
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

משקה אנרגיה PUSH

משקה אנרגיה PUSH- עוזר לנו לשמור על רמת ערנות גבוה בשעות הצהריים שאנחנו כבר עייפים ורוצים ללכת לישון,

הוספתי קצת מידע על המוצר מהאתר של אלטמן אתם מוזמנים לקרוא כאן בהמשך הפוסט

 

 

 

 

פוש- משקה אנרגיה עם רכיבים מהצומח

 

עייפים בצהריים?

שתיית משקה אנרגיה PUSH נחקר ונמצא יעיל כשומר על רמות ערנות בשעות העייפות האופייניות לאחר ארוחת הצהריים (PLD)*

 

מה מיוחד ב- PUSH של אלטמן?

  • נחקר והוכח מדעית
  • מכיל רכיבים מהצומח: 3 תמציות צמחים (גינקו בילובה, גוארנה וסמבוק שחור)
  • ללא ממריצים מלאכותיים
  • ללא חומרים משמרים
  • 40 קלוריות בלבד
  • מכיל רק 9 מ"ג קמפאין טבעי מצמח הגוארנה (בהשוואה ל- 65-75 מ"ג קמפאין בכוס נס קפה ממוצעת)
  • בטעם לימוני מרענן
  • כשר

 

הוראות שימוש: 
מומלץ לשתות את כל תכולת הבקבוק בשעות הצהריים
יש לנער לפני השימוש
מומלץ לצרוך מקורר

 

תכולה: 100 מ"ל משקה בבקבוק

 

הרכב:

 שם הרכיב  
 תמצית פרחי סמבוק שחור  Sambucus Nigra Fl. Extract
 תמצית גוארנה (מכיל קופאין)

 Paullinia Cupana Extract

 תמצית גינקו בילובה

 Ginkgo Biloba Extract

 

 

* הכירו את תופעת ה- PLD:יPost-Lunch Dip Syndrome ובעברית, תסמונת עייפות הצהריים. תופעה זו מאופיינת בעייפות בלתי נשלטת המתרחשת בין השעות 13:00-16:00, לאחר ארוחת הצהריים. מצב זה הוא חלק מהמחזוריות הטבעית של השעון הביולוגי.

  

 

 

בקישור הזה תוכלו לקבל קופון לרכישת המשקה  ליחצו כאן 

 

 

 

המשך יום טוב,

זהבית 

לדף הרשומה

יוגורט מולר נטורל Bio

אני אוהבת יוגורט במיוחד כאילו שהם קצת ממותקים, 

ליוגורט אני אוהבת להוסיף פירות, כשיש פירות שהם קצת רכים ושלא אוכלים אותם אני מבשלת אותם - חותכת לקוביות מוסיפה מעט קינמון ומעט סוכר,

נותנת לפירות להתבשל טוב ונותנת למים להתאדות (מוסיפה טיפה בהתחלה עד שיוצאים הנוזלים מהפירות).

קיבלתי לניסוי את היוגורטים האלה של מולר, כמובן שלא התאפקתי וטעמתי גם "נקי" וגם עם תוספת הפירות (אחרי קירור במקרר),

הטעם מעולה! היוגורט  משביע וממש מתאים כארוחת בוקר או ארוחת ביניים.

 

 

יוגורט Bio לבן מ-100% רכיבים טבעיים 1.7% שומן

משקל נקי: 200 גרם
שומן: 1.7% שומן
כשרות: בד”צ מנצ’סטר בפיקוח הרב וסטהיים, בד”צ אגודת ישראל, כשרות מהדרין רבנות מקומית

 

יוגורט לבן טעים וקרמי, מצויין עם תוספת של גרנולה, פירות טריים או פירות יבשים. לארוחת בוקר מזינה או נשנוש בין הארוחות.

סימון תזונתיב-100 גרםבגביע
אנרגיה (קלוריות)63126
חלבונים (גרם)5.410.8
פחמימות (גרם)6.513
סיבים תזונתיים (גרם)12
סך השומנים (גרם)1.73.4
נתרן (מ"ג)55110
סידן (מ"ג)140280
13089-F_Natural_1.7_150ML - Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

יוגורט Bio לבן מ-100% רכיבים טבעיים 2.8% שומן

משקל נקי: 200 גרם
שומן: 2.8% שומן
כשרות: בד”צ מנצ’סטר בפיקוח הרב וסטהיים, בד”צ אגודת ישראל, כשרות מהדרין רבנות מקומית

 

יוגורט לבן טעים וקרמי, מצויין עם תוספת של גרנולה, פירות טריים או פירות יבשים. לארוחת בוקר מזינה או נשנוש בין הארוחות.

סימון תזונתיב-100 גרםבגביע
אנרגיה (קלוריות)72144
חלבונים (גרם)5.410.8
פחמימות (גרם)6.312.6
סיבים תזונתיים (גרם)12
סך השומנים (גרם)2.85.6
חומצות שומן רוויות (גרם)1.73.4
חומצות שומן טראנס (גרם)פחות מ-0.5פחות מ-0.5
כולסטרול (מ"ג)8.416.8
נתרן (מ"ג)55110
סידן (מ"ג)140280
13184-c_Natural_2.8_200ml - Copy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ת
 
 
 
 
 
 
 

תודה  ל LIKE & SHARE

 

 

 

להזכירכם בלוג היצירה שלי עבר והנה כתובתו החדשה http://zehavitshaked.blogspot.co.il/ 

 

זהבית שקד

לדף הרשומה

פלפלים ממולאים

היי,

קיבלתי חבילה של Grand Italia  עגבניות חתוכות דק וגם מחית עגבניות 

 

 

החלטתי להכין פלפלים ממולאים, עם לא הרבה רוטב כי אצלנו לא אוהבים את האורז "דביק"

לא היו לי הירקות בהשיג יד כמו שרציתי אז אילתרתי

בקערה גדולה גירדתי על פומפיה- תפוחי אדמה וגזר 

חתכתי קטן קטן גם קצת כוסברה ופיטרוזליה

תיבלתי - עם גראם מסלה, ראס אל חנות וגם אבקת שום,

הוספתי חצי שקית של אורז פרסי

ערבבתי הכל היטב 

ומילאתי כ 5 פלפלים בגודל בינוני.

 

בסיר טיגנתי בצל קטן קצוץ דק עד שקיפות, 

הוספתי חצי בקבוק מחית עגבניות שקיבלתי, 

תיבלתי היטב עם גראם מסלה, ראס אל חנות, אבקת שום ומעט אבקת עוף, 

שמתי את הפלפלים בסיר ואז הוספתי מים עד כמעט גובה הפלפלים ונתתי לזה בישול על אש נמוכה.

 

והנה התוצאה:

הפלפל מוכן ונראה כאילו לא עבר עליו כלום devil

 

 

בתאבון

 

 

לדף הרשומה

עוגת גבינה ותפוחים מהופכת

הכנתי עוגת גבינה ותפוחים מהופכת
המון שנים שלא הכנתי אותה... לפחות 8-9 שנים
בעוגה גבינת נפוליאון מופחתת שומן
גם טעימה וגם פחות שומן

הנה המתכון עם שינויים קלים שלי במקום 2 גבינה לבנה 9% שמתי גבינת נפוליאון 16%

עוגת תפוחים מהופכת / יניבניב מצרכים (לתבנית בקוטר 26 ס"מ)
6-8 תפוחי גראני סמיט
שלשת רבעי כוס סוכר
רבע כוס מים
מיץ מחצי לימון
50 גרם חמאה
250 גרם גבינה לבנה 9%
1 קופסאת נפוליאון טבעית 16%
250 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן ומעלה
3 ביצים
3 כפות קורנפלור
שלשת רבעי כוס סוכר
אופן ההכנה:
לקלוף את התפוחים, לגלען ולפרוס לשמניות.
להמיס שלשת רבעי כוס סוכר עם רבע כוס מים ולאחר ההמסה להוסיף את התפוחים והחמאה.
לבשל כ-15-20 דקות על לריכוך התפוחים
לסדר נייר אפיה על תחתית תבנית ולמרוח מעט מהסירופ על נייר האפיה.
לסדר את התפוחים בשכבה אחידה על התבנית.
בקערה, לערבב את הקורנפלור עם מעט מהשמנת עד להמסה.
להוסיף את שאר חומרי המלית ולערבב היטב לתערובת אחידה
לצקת את הבלילה על התפוחים בעדינות, מבלי שהתפוחים יזוזו ממקומם
לאפות 15 דקות ב-220 מעלות ועוד שעה ב-160 מעלות.
לאחר צינון העוגה להפריד את העוגה מהדפנות ולהפוך בזהירות על צלחת הגשה.
בתאבון!

לדף הרשומה
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל זהבית שקד אלא אם צויין אחרת