00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

עוגת מוס אלפחורס

 

עוגת מוס אלפחורס של פיית העוגיות......רוצים לדעת למי הכנתי את העוגה הכל כך מושקעת וגם את המתכון? עכשיו בבלוג החדש. לחצו על התמונה ואתם שם.

לדף הרשומה

אושפלאו - אורז בוכרי

תבשיל בוכרי שהכנתי בהשראת מסעדת איכה שביקרתי בה לפני כשבועיים והותירה בי רצון עז להכין את המאכלים האותנטיים המיוחדים שאכלתי שם. כמובן שמייד ביקשתי את המתכון וגם קיבלתי. אבללל, אני חייבת לתת את הטאץ` שלי בכל מתכון ולכן קראתי היטב את המתכון שנתנה לי יאנה, בעלת המסעדה, שוטטתי ברשת וראיתי עוד כל מיני גירסאות למתכון הזה....הבנתי את הרעיון והכנתי את הגרסה שלי שיצאה מעולה! למסעדה הגעתי עם החצי שלי, חברתי הטובה סיגל פרץ ברמר בעלת הבלוג המהמם "אפייה ביתית" ובן זוגה . סיגל הכינה מאכל בוכרי שנקרא סמסה. 

איפה נמצאת המסעדה, מה אכלנו ואיך התרשמנו תוכלו לקרוא בקטגוריית ביקורות והמלצות (כדאי לכם כי מחכה לכם שם קופון של 10% הנחה למסעדה).

למתכון ליחצו על התמונה ואני מזכירה לכם שוב שפתחתי בלוג חדש. אז אתם מוזמנים להירשם לעדכונים שוטפים.
 

לדף הרשומה

פאי לימון קלאסי


לפני שנתחיל אני חייבת לציין שזה רק נראה קשה להכנה. אחת העוגות הטעימות, המיוחדות ואפשר לומר גם הקלות יחסית להכנה...אם נצמדים להוראות אי אפשר לפספס. זו עוגה לאוהבי קינוחים חמצמצים לימוניים...לא כל אחד מתחבר אליה ואוהב אותה...אצלי הבית התחלק לשניים- חצי התעלפו עליה (כולל אנוכי) וחצי עיקמו פרצוף....אדירוש שלי (המהמםםםםם) סירב אפילו  לטעום אותה בטענה שהיא מזכירה לו את העוגות שהיו מכינים פעם בחתונות- עוגות פרווה עם קרם לימון לא טעים בלשון המעטה....לא טעם - הפסיד!! בעיניי אחת העוגות היפות והטעימות שהכנתי. המתכון הוא של מיקי שמו למעט המרנג, שבמקור הוא מרנג צרפתי קלאסי ואני הכנתי מרנג איטלקי....מה זה צרפתי ומה זה איטלקי?? אני אסביר...................

 

את המשך הרשומה, הסבר על סוגי מרנג ומתכון לפאי המטריף הזה תמצאו בבלוג החדש שלי.....לכניסה לחצו על התמונה........

כדי לקבל עדכונים שוטפים  מהבלוג החדש  שלי תצטרכו להירשם לעדכונים. בצד שמאל יש קוביית הרשמה, הכניסו את המייל שלכם, תיפתח לכם תיבה ובה אותיות באנגלית, הקלידו את האותיות ואז זה שולח לכם לינק למייל שלכם לאישור. לחצו על הלינק וזהו......בכל פעם שאפרסם רשומה חדשה תקבלו אותה ישירות למייל. אני מחכה לכם........

לדף הרשומה

סוף עונת התפוזים

 

זהו, זה הזמן לומר תודה ושלום לתפוז.

לאחר המון התלבטויות והיסוסים החלטתי לעבור דירה לבית אחר. את רוב המתכונים העברתי כבר לבית החדש שלי ואת שאר המתכונים אעביר לאט לאט...(בית לא בונים ביום אחד)...

כבר לפני כמה חודשים החלטתי לעבור דירה והתחלתי להעביר את הרשומות לבית החדש, אבל, חוסר זמן ובעיקר הנוחות ומכורח ההרגל (בכל זאת קשה לעשות שינויים) נשארתי כאן. לאחרונה, עקב תקלות אינסופיות בתפוז החלטתי סופית לעבור והמשכתי להעביר עוד ועוד רשומות, עיצבתי שוב ושוב.... וזהו, הבית מוכן, יפה יותר, נוח יותר ובעיקר מחכה לכם האורחים שלי.

הבלוג בתפוז יישאר בדיוק כמו שהוא עם כל המתכונים הישנים והמוכרים, אבל את כל המתכונים החדשים אעלה בבלוג החדש. אתם יותר ממוזמנים להירשם לעדכונים שוטפים בבלוג. כל מה שצריך זה להכניס את כתובת המייל שלכם לתיבה בצד שמאל, יישלח אליכם מייל לאישור, תצטרכו לאשר וזהו- אתם מנויים לבלוג החדש ובכל פעם שאפרסם רשומה היא תגיע אליכם ישירות למייל.

לדף הרשומה
12345
כניסה לבלוג החדש

הבלוג שלי פה בתפוז כבר לא פעיל. עברתי דירה...........


© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל YEHUDIT372 אלא אם צויין אחרת