00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

גרנולה ומוצרי דגנים -רפאל'ס

מחדרה לאירופה

יצרנית הגרנולה "רפאל'ס" הציגה את מוצריה בתערוכת המזון העולמית ISM

החברה השיקה בתערוכה סדרת מוצרים אורגנית בפיתוח חדשני הכוללת חטיפי אגוזים ופירות יבשים, חטיפי 7 דגנים וחטיפי ילדים • בחברה מעריכים כי היקף הייצוא יעמוד על כמיליון שקלים בשנת 2016

חברת רפאל'ס, היצרנית הישראלית המתמחה למוצרי מזון טבעיים, גרנולה ומוצרי דגנים, השתתפה בתערוכת המזון הבינלאומית ISM שנערכה בשבוע שעבר בקלן גרמניה. רפאל'ס הציגה סדרת מוצרים חדשה, פרי פיתוח ארוך וקפדני, הכוללת מוצרים ביו אורגניים בהם תערובות גרנולה, חטיפי אגוזים ופירות יבשים, חטיפי דגנים וחטיפי גרנולה לילדים. סדרת המוצרים החדשה מיועדת בעיקר לשווקים במערב אירופה וארה"ב, אך תשווק בהמשך גם בארץ ברשתות השיווק האורגניות.

לדברי יקי הראל, מנכ"ל חברת רפאל'ס, "תערוכת ISM הנה הבמה הגדולה והמרשימה בעולם כיום, המאפשרת ליצרנים ומשווקים מתחום מוצרי המתיקה והאפייה, להציג את מרכולתם, לצד פיתוח קשרי מסחר ושיתופי פעולה עם נציגים מכל רחבי תבל. יצרנים רבים מציגים, במסגרת ביתנים לאומיים או במסגרות פרטיות, את החידושים בתחום ייצור הממתקים, כשמידי שנה עולה הצורך למוצרי בריאות". לדבריו, אין הרבה יצרני מזון אורגני בישראל אשר מייעדים את מוצריהם לייצוא. "היקפי הצריכה של מוצרים אורגניים באירופה וארה"ב עולה מדי שנה והוא גדול באחוזים משמעותית מאשר בארץ".

בסדרת המצרים האורגנים של רפאל'ס ניתן למצוא גרנולה, תוספות לסלט, חטיפי אגוזים ופירות יבשים, חטיפי דגנים וחטיפי ילדים. הבדלי המחירים בין המוצרים הרגילים לאורגניים יהיה רק כ 10-15%, שלא כמו בשאר המוצרים האורגניים בחו"ל, שם הפערים מגיעים עד לכמעט 100%.  בחברה מעריכים כי היקף הייצוא יעמוד על כמיליון שקלים בשנת 2016.

לדברי רפאל ממבר, בעלים של רפאל'ס ומנהל הפיתוח הראשי, לאחר תהליך ארוך ועמוק של פיתוח מוצרים, מציגה החברה את סדרת המוצרים הביו אורגנית שלה. "המוצרים נועדו לענות על הביקוש הגובר למוצרים אורגניים תזונה מאוזנות היטב במיוחד בתחום מוצרי ילדים. זה לא מספיק להכריז אורגני כדי להיות אורגני, אלא לייצר מזון בעל ערך אמיתי על ידי בחירה של המרכיבים הנכונים באופן הקרוב ביותר לטבע", מסביר רפאל ממבר.

חברת רפאל'ס מתמחה בייצור מוצרי מזון טבעיים, טעימים ומזינים. במפעל החברה מיוצרת גרנולה באיכות הגבוהה ביותר המשווקת במספר טעמים וגדלים תחת המותג "גרנולה רפאל" ו"תענוג", תערובות מפנקות לסלט ("צ'וקולומומו"), חטיפי אנרגיה "פוזיטיב" ועוד. החברה המשפחתית פועלת מתוך שליחות של עשיית טוב ובמטרה להביא לצרכן מוצרי מזון באיכות גבוהה ומזינה.

 

בתמונה: ביתן רפאל'ס בתערוכת המזון ISM שנערכה בקלן גרמניה בשבוע שעבר ורפאל ממבר הבעלים (צילום: יח"צ)
 
                                   
 
                                
   
   
               
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

טארטלט סלק במילוי יוגורט וטחינה

 

 

ט"ו בשבט שמח מחברת "אחוה" - מגישה מתכון חגיגי עם טחינה אחוה:

טארטלט סלק במילוי יוגורט וטחינה

לרגל ט"ו בשבט מגישה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה, מתכון לקינוח חגיגי וטעים, במראה מרהיב, שלא ישאיר אף אחד אדיש. טארטלטים אישיים בקלי קלות, עשויים בצק פריך במילוי רענן של טחינה ויוגורט. המתכון ללא אפיה, מתאים כהגשה בבופה בשולחן החג לצד פירות יבשים וקינוחים או כמנה ראשונה.

 

מצרכים (לכ- 24 מיני טארטלטים):

לבצק פריך

2 -½ כוסות קמח (350 גר')

200 גרם חמאה

50 גרם פתיתי פרמזן

1 כפית מלח

⅓ כוס מים

סלק גדול צלוי בתנור בחום של 220 מעלות

 

למילוי:

1 גביע יוגורט 3% שומן בטעם טבעי (200 גר')

3/4 כוס טחינה גולמית אחוה 100% טבעי

צרור עלים לקישוט: בזיליקום, אורגנו או פטרוזיליה

ציוד:

תבניות מיני טארטלטים/תבניות מיני פאי (אפשר תבנית טארט גדולה)

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הסלק הצלוי ומכניסים אותו למעבד מזון, טוחנים כמה דקות לקבלת מחית אחידה.

  2. ממלאים מהמחית 1/2 כוס ומניחים בצד.

  3. להכנת הבצק (טארטלט): מעבדים את חומרי הבצק היבשים במעבד מזון.

  4. מוסיפים חמאה, מים, פרמזן ו- 1/2 כוס מחית סלק תוך כדי עיבוד עד לקבלת בצק אחיד.

  5. עוטפים בניילון ומקררים כשעה. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  6. מוציאים את הבצק מהקירור. מרדדים את הבצק לעלה בעובי 1/2 ס"מ  

  7. מרפדים בבצק את תבניות המיני טארטלטים/תבניות מיני פאי (אפשר בתבנית טארט גדולה).

  8. מחוררים את הבצק מעט באמצעות מזלג.

לדף הרשומה

סדרת פתיתי דגנים של רפאל'ס

חדש מעולם הבריאות של רפאל'ס

חברת רפאל'ס, יצרנית הגרנולה וחטיפי הדגנים המומחית, משיקה סדרת מוצרי דגנים חדשה:

פתיתי דגנים – 7 מוצרי דגנים ללחמים, עוגות, עוגיות, שייקים, פשטידות ועוד

סדרת פתיתי דגנים של רפאל'ס כוללת פתיתי כוסמין מלאים, חיטה מלאה, שעורה מלאה, שיפון מלאים, שיבולת שועל מלאה (עבה), שיבולת שועל מלאה (דקה) ומיקס

פתיתי דגנים. ישווקו באריזות 400 גרם, בכשרות מהדרין

חברת רפאל'ס, היצרנית הישראלית המתמחה למוצרי בריאות, גרנולה וחטיפי גרנולה, משיקה סדרת תערובות דגנים חדשה: פתיתי דגנים – 7 תערובות דגנים

מיוחדות הכוללת פתיתי כוסמין מלאים, פתיתי חיטה מלאה, פתיתי שעורה מלאה, פתיתי שיפון מלאים, פתיתי שיבולת שועל מלאה (עבה), פתיתי שיבולת שועל מלאה

(דקה) ומיקס פתיתי דגנים. תערובות הדגנים עשירות ומגוונות, בעלות ערכים תזונתיים גבוהים, מיועדות לשימוש ללחמים, עוגות, עוגיות וכדורי אנרגיה, שייקים, פשטידות

ומאפים מלוחים, ציפוי לשניצל ועוד. ישווקו בכל רשתות המזון ברחבי הארץ, בכשרות מהדרין ובמחיר מיוחד.

 

                     

לדברי רפאל ממבר, מנהל המכירות והשיווק ברפאל'ס, "כחלק מתפיסת עולמנו, אנו מבקשים להביא לצרכן חדשנות גם במוצרים שהוא מכיר. אנו מנגישים לצרכן הביתי

סוגי דגנים נוספים מעבר לשיבולת השועל ורוצים לחשוף אותו לעולם הדגנים הרחב, להעשיר את מזונות ולהעניק לו אפשרויות שימוש נרחבים של דגנים".

חברת רפאל'ס מתמחה בייצור מוצרי מזון טבעיים, טעימים ומזינים. במפעל החברה מיוצרת גרנולה באיכות הגבוהה ביותר המשווקת במספר טעמים

וגדלים תחת המותג "גרנולה רפאל" ו"תענוג", תערובות מפנקות לסלט ("צ'וקולומומו"), חטיפי אנרגיה "פוזיטיב" ועוד. החברה המשפחתית פועלת מתוך

שליחות של עשיית טוב ובמטרה להביא לצרכן מוצרי מזון באיכות גבוהה ומזינה.

מחיר מומלץ לצרכן: 7 – 9 ₪ לאריזת 400 גרם.

כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר ובכשרות הרבנות חדרה.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.

לדף הרשומה

גבינות טבעוניות "משומשו"

 

              ביקור בבלוג החדש

                         

 

 

 

 

 

בשורה לטבעונים ולרגישים ללקטוז

קו מוצרים חדש בתחום הגבינות הטבעוניות תחת המותג "משומשו"

בשלב הראשון יושקו בסדרה ששה מוצרי תחליפי גבינות צהובות ותחליפי גבינות מלוחות, פרי יוזמה משותפת של  קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד". אייל אדוט ועומר אליאב היזמים: "זיהינו בעיה בתפיסת הטעם של מוצרים טבעוניים להמונים. האמנו שניתן להביא לצרכן מוצרים טבעוניים ללא התפשרות על הטעם. נביא את בשורת תחליפי הגבינות הטבעוניות ללא לקטוז וללא סויה לקהל הרחב על בסיס טעם ואיכות" 

                                           

 

 

קיבוץ גן-שמואל, בשיתוף חברת "הדר פוד", משיקה קו מוצרים חדש בקטגוריית תחליפי החלב, אשר כולל ששה מוצרי גבינות טבעוניות. החברה משיקה בשלב הראשון ששה מוצרים טבעוניים תחת המותג "משומשו" בהם צהובה 18% במרקם חצי קשה מרכיבים צמחיים מועשרת בסידן וסיבים תזונתיים בסגנון גאודה מעודנת, צהובה 9% בסגנון עדין קלאסי, מועשרת בסידן ומופחתת שומן במרקם חצי קשה, על בסיס שמן קנולה, וצהובה זיתים 18% במרקם חצי קשה עם זיתים ירוקים, מועשרת בסידן ובסיבים תזונתי בסגנון ים תיכוני.

 

                             

 

בתחום הגבינות הטבעוניות המלוחות משיקה "משומשו" לראשונה בישראל מלוחה 16% במרקם קטיפתי מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובתוספת סיבים תזונתיים בסגנון יווני, מלוחה 16% עם עשבי תיבול במרקם קטיפתי מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובתוספת סיבים תזונתיים, בסגנון מזרח תיכוני בניחוח זעתר קלוי, ומלוחה 5% גבינה קלילה במרקם קטיפתי דל שומן, מרכיבים צמחיים, מועשרת בסידן ובסיבים תזונתיים בסגנון יווני. כל מוצרי "משומשו" ללא חומרים משמרים, אינם מכילים סויה, גלוטן ולקטוז ובעלי כשרות פרווה מהודרת של בד"ץ העדה החרדית ירושלים.

המותג "משומשו" הוקם ע"י קיבוץ גן שמואל וחברת הדר פוד טכנולוגי, ושם לעצמו למטרה להביא בשורה של טעם ואיכות מנצחים במוצרים טבעוניים. קיבוץ גן שמואל נחשב מזה שנים רבות לאחד מיצרני המזון המובילים בישראל, וחברת הדר פוד רכשה ניסיון רב בפיתוח מוצרים אלטרנטיביים שבא לידי ביטוי במוצרים ללא גלוטן באיכות מעולה ובתחליפי גבינות ללא רכיבים מן החי. לאור הכרות שנוצרה בין שני הגופים, הוחלט לשלב כוחות בין הניסיון הרב של גן שמואל בייצור מזון וכן בשיווק מוצרים מיוחדים, לבין הידע הטכנולוגי של חברת הדר פוד טכנולוגי בפיתוח מוצרים, על מנת להביא לשוק מותג טבעוני שערכיו המובילים הינם חדשנות, איכות, ללא התפשרות על טעם, והנגשה לכל.

לדברי היזמים, אייל אדוט ועומר אליאב: משומשו הוא מותג מזון חדש שפותח ומיוצר בישראל. במשך שנתיים עמלנו במטרה ליצור מוצרים ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד, ללא חומרים משמרים ומאוד איכותיים. הצלחנו לייצר תחליפי גבינות צהובות באחוזי שומן מופחתים מיתר התחליפים הקיימים כיום בשוק ובטעם נפלא, לצד השקה של גבינות מלוחות שלא קיימות כיום על המדף. להערכתנו תחליפי החלב בדרכם לשולחן של כלל המשפחות בישראל, מסיבות של אורח חיים, בריאות והעדפה תזונתית. בכוונתנו להשיק מוצרים נוספים במגוון קטגוריות מפתיעות". 

מי שעומד מאחורי פיתוח המוצרים הוא בועז אליאב, אשר נחשב למומחה בתחום המוצרים ללא גלוטן ומי שעומד מאחורי פיתוח מוצרי "גרין לייט", היצרן המוביל בארץ ובין החשובים בעולם בתחום המוצרים ללא גלוטן. "נוצר כאן חיבור מדהים בין אנשים שבאים משתי קצוות שונים של החברה הישראלית ובאופן דיי מפתיע גילינו שיש הרבה משותף וסינרגיה בשותפות הזאת", מספר אייל אדוט. "ההתמחות של כל אחד, היכולות הגבוהות והמטרה להקים תעשיה בישראל שתייצר אוכל טעים ואיכותי שייתן מענה לציבור הטבעוני, לאוכלוסיית הרגישים ללקטוז, לאנשים שאינם יכולים לאכול גלוטן, לאלו שרגישים לסויה ולקהלים נוספים  - היא שנותנת לנו תחושת אופטימיות וכוח לפתח את הפרויקט הנפלא הזה".

כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: 19.90 ₪ - 21.90 ₪ לאריזות 200 ו- 250 גרם.  

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.  

 
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

סלטי דגים בטעם של פעם !!!

   

           ביקור בבלוג החדש

                         

 

 

 

 

ישראפוד 2015: "מעדני מיקי" תשיק קו מוצרים חדש בקטגוריית מעדני הדגים

 

                   

   החברה משיקה מגוון סלטי דגים בטעם של פעם ומעדני רוסט דגים חדשים

 

 

                   

 

פסטרמה, הרינג ברוטב חרדל דיז'ון, רמולדה, סלט רוסי, מעדן דגים מסורתי ו"פסטרמות דגים": חברת מעדני מיקי הוותיקה משיקה סדרת מוצרים חדשה בתחום ס

לטי ומעדני דגים בתערוכת ישראפוד הנערכת במסגרת שבוע המזון ותעשיות האירוח

חברת "מעדני מיקי" משיקה בתערוכת ישראפוד 2015, תערוכת המזון והמשקה המקצועית הגדולה ביותר בישראל, קו מוצרים חדש בקטגוריית מעדני הדגים,

אשר יכלול חמישה סלטי דגים משובחים. לדברי רוני ארביב, סמנכ"ל שיווק ומכירות ב"מעדני מיקי", סדרת מעדני הדגים פותחה לאור התגברות הביקושים

בקטגוריה ומתוך רצון להעניק ללקוחות החברה בשוק הצרכני והמוסדי, יכולת להעשיר את המגוון והחוויה בתחום הסלטים ומעדני הדגים.

תחת המותג "המעדנייה של מיקי" תשיק חברת מעדני מיקי סדרה חדשה של סלטים בטעמים ותיבולים מגוונים בסגנון "טעם של פעם", במקביל

יושקו שני סוגי רוסט דגים מעושנים: טונה וסלמון. מדובר במעדן בקטגוריה חדשה בתחום הדגים המעושנים בישראל, פרי פיתוח חדשני וייחודי של החברה, במרקם הדומה

לפסטרמה (רוסט) ואשר המכיל דגים עם טעם דגים מעודן והוא נוח לשימוש עבור כריכים, תבשילי מחבת, סלטים ועוד.

 

                    

 

 

"מעדני מיקי", הפועלת מזה 75 שנה בתחום הסלטים, מובילה בישראל את תחום הדגים המעושנים וסלטי הדגים, ופעלה ביחד עם אנשי קולינריה וטכנולוגי מזון על מנת לשוות למעדנים החדשים "טעם של פעם" שיזכיר גם לישראלים וגם לאוכלוסייה שהגיעה לישראל בשנים האחרונות, את טעמי בית אבא ואמא ואפילו את בית סבא וסבתא.

סדרת המעדנים החדשה תגיע למקררים ברשתות השיווק בשבועות הקרובים, ותכלול כאמור חמישה סוגים של סלטים: סלט הדגל החדש הוא "מעדן טרמה" אשר מקורו בצרפת והוא מבוסס על ביצי דגי קוד.  סלט זה מוגש במסעדות יוקרה ובמעדניות בצרפת, ו"מעדני מיקי" פיתחה אותו לדרישת לקוחות וותיקים ולקוחות יוצאי צרפת, כמו בתי מלון ומסעדות.

סלטים נוספים שיושקו בסדרת מעדני הדגים הנם: הרינג ברוטב חרדל דיז'ון - שילוב מפתיע ויצירתי של דג ההרינג המסורתי עם נגיעות של חרדל דיז'ון מעולה, רמולדה - הסלט הוותיק והמוכר מפעם בשילוב של רוטב מיונז ייחודי מופחת שומן ובתוספת נגיעות בצל, היוצרים יחד טעמים נוסטלגיים, סלט רוסי- סלט תפו"א הרוסי המסורתי בתוספת רצועות מעדן טונה, המעניק ארומה וטעמים של המטבח המזרח אירופאי. מעדן דגים מסורתי - חזרה לטעמים של פעם, שילוב בין מתכון עדכני לזה של פעם. הירקות הקלאסיים של המטבח מימי הקמת מעדני מיקי כמו גזר, מלפפון חמוץ ושמיר מורגשים היטב בכל נגיסה מהמעדן ומחזיר אותנו שנים לאחור.   

 

                  

חברת "מעדני מיקי" נוסדה בשנת 1939 ומייצרת מאז ועד היום מגוון רחב מאוד של סלטים, סלטי דגים, מוצרי דגים מעושנים, כבושים ומלוחים. החברה מייצאת את מוצריה לארה"ב, קנדה ואירופה מגוון של מוצרים תחת שם המותג הישראלי "מעדני מיקי".

 
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yafchuk1 אלא אם צויין אחרת