44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

עוגת אננס בחושה

19/10/2017

פשוטה להכנה וטעימה  עם כל משקה וגם כנישנוש .עם שינויים שלי שווה להשקיע כמה דקות ואחר כך להנות

 

 

מה צריך:

280 גרם קמח

כפית וחצי א' אפיה

100  גרם קוקוס טחון

300 גרם סוכר

קורט מלח

150 גרם שמן

180 מיל מיץ מאננס מסונן

3 ביצים גדולות

2 כפות רום

2 כפיות ת וניל

300 גרם נתחי אננס מסונן מהנוזלים

לזיגוג:

100 גרם א' סוכר

3 כפות מיץ אננס

 

 

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מוסיפים קוקוס טחון, סוכר ומלח ומערבבים.

2יוצרים גומה במרכז הקערה ויוצקים פנימה שמן מיץ  אננס ביצים, רום ותמצית וניל. טורפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את נתחי האננס ומערבבים להטמעה.

3יוצקים את הבלילה לתבנית קוגלהוף 24 ס"מ משומנת, ואופים כ-45-60 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש ובלי פירורים עליו (מומלץ לכסות את העוגה במהלך האפייה בנייר אלומיניום רופף כדי שלא תשחים יתר על המידה). מצננים 5 דקות בתבנית והופכים על צלחת הגשה. מצננים היטב.

4לזיגוג: מנפים את אבקת הסוכר לסיר מוסיפים מיץ אננס בהדרגה תוך כדי עירבוב על להבה נמוכה מטפטפים את הזיגוג על העוגה בכף.

בהצלחה

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה טובה

המתכון לעוגה מהאתר "אוכל טוב " עם שינויים קלים שלי

 

 

 

 


 

   
לדף הרשומה

דפי פילו ממולאים בגבינה 5%

טעיםםם רצח angel כמו שאומרים פשוט להכנה בלי הרבה רעש וצילצולים קיפולים והינדוסים. הכנתי לסיום צום תשעה באב. ולמומולדת של ביתי במקום עוגה מתוקה בורקסים מפילו ממולאים בגבינה וחלק בתפוח אדמה עם כרישה.. בסיום ההקדמה נאמר רק נטרףףף.

 

 

מה צריך:

חבילת דפי פילו מופשרים לילה במקרר

מעט שמן למריחה

חצי קילו גבינה 5%

ביצה אחת מופרדת 

2 כפות קמח

מלח, פלפל שחור 

אופן ההכנה:

לערבב את החלמון עם הגבינה .הקמח,מלח, פלפל שחור.(את החלבון שומרים למריחה)

לפתוח את דפי הפילו בזהירות , להניח עליהם מגבת לחה ל5 דקות (יעזור לכם להפריד את הדפים בקלות)

להפריד דף פילו למרוח במעט שמן להניח עליו דף נוסף .

במרחק של ס"מ מהקצה להניח עם כפית תלולית מהגבינה ולגלגל לרולדה

להניח נייר אפיה ולהניח במרחק קטן זה מזה

למרוח חלבון לפזר שומשום וקצח 

לאפות בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.

תהנו

שלכם הכל ה 

טובה

גמר חתימה טובה לכל בית ישראל

 

לדף הרשומה

העוף של גיימי אוליבר

13/09/2017

אחרי שהכנתי את העוגת דבש של גיימי שוויני העלתה בבלוג שלה הייתי חייבת לחפש עוד מתכון של הבחור המוצלח הזה והינה באחד משיטוטי ברשת מצאתי את המתכון הזה...הכנתי מזמן אותו ורק עכשו נזכרתי להכין את הפוסט. אני רוצה רק להגיד שבזמן האפיה כול הבית התמלא בריחות מעלפים וגם הטעם של העוף היה נפלא. התבלינים מאוד דומיננטים כך שאם למישהו יש בעיה עם תבלין כל שהוא שלא ישים אותו.

החומרים הנדרשים:

עוף אחד.

מלח, פלפל שחור גרוס

צרור של בזיליקום, פיטרוזיליה,כוסברה ללא גבעולים קצוצים דק.

4 כפות שמן זית

לימון אחד חצוי לשניים.

4 גבעולי רוזמרין (אני שמתי רק 4 מחטים )

אופן ההכנה:

שוטפים את העוף ומנגבים היטב.

מחממים תנור ל225 מעלות.

משפשפים את העוף וחלל הבטן היטב עם המלח.

תופסים את העור בקצה החזה ומושכים בעדינות, מפרידים את העור מהחזה משפשפים עם מלח ומעט שמן מוסיפים עישבי תיבול ומחזירים את העור.

אותו הדבר בשוק ובמשולש למרוח בין העור לבשר מלח שמן ועישבי תיבול.

עם חוט שפגט לקשור את הכנפיים לגוף העוף (שלא יעוף חס וחלילהcheeky. כמו כן לקשור לו את הרגליים.

 

לשים מעט שמן במגש.ולהניח את העוף כשהחזה כלפי מטה.לאפות כ10 דקות. להוציא את התבנית ולהפוך את העוף כשהחזה כלפי מעלה .אופים עשר דקות. מורידים טמפרטורה ל180 מעלות ואופים עוד כשעה. מידי פעם לפזר עם כף מהנוזל שהצטבר בתחתית המגש.

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

זו העוגת דבש החלומית של ג'ימי מהבלוג הנפלא של וויני

http://www.winnish.net/2013/08/2361/

שנה טובה ומבורכת לכל עם ישראל

 

 

 

לדף הרשומה

לחמניות רוגלך ביס

25/08/2017

הלחמניות האלה כל כך טעימות רכות ומענגות ביס אחד וחסל..יש ילדים שאוהבים לחמניות ויש כאלה שלא ללחמניה הזו הם לא יסרבו הם יבקשו עוד מבטיחה לכם,

 

מה צריך:

500 גרם קמח

25 גרם שמרים/ כף גדושה שמרים יבשים

2 כפות סוכר

כפית וחצי מלח

3 כפות שמן

3 כפות זרעי חמניה קלופים וקלויים (תכינו כמות ושימו במקרר בשקית סגורה לשעת הצורך)וזה גם כיף לזלוללל אותםsurprise

3 כפות קוואקר עבה

2 כפות זרעי פשתן

250 מליליטר  מים (יתכן ותצטרכו להוסיף עוד מעט מים)

לציפוי הלחמניות:נתון לבחירתכם

זרעי חמניות( לא קלויים)

זרעי פישתן

קוואקר

טחינה גולמית מעורבבת עם מעט מים.

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר לערבב קמח, סוכר, שמן ומלח כמה דקות להוסיף את השמרים והמים וללוש בצק רך מאוד .

לאחר שהבצק מוכן מכניסים את הזרעונים ולשים עוד כמה דקות עד שהזרעונים נטמעים בבצק.

מכסים בנילון ומתפיחים עד הכפלת הנפח.

אחר שהבצק תפח מחלקים אותו ל2 חלקים שווים במשקל.מכסים ומתפיחים שוב כ10 דקות

מקמחים משטח עבודה ומרדדים במערוך לעיגול בעובי של 1 ס"מ. מרימים אותו בידיים או עם המערוך ושמים בצד.

מרדדים את החלק השני של הבצק לאותו עובי.

לוקחים את הבצק הראשון שרדדנו ומניחים אותו על הבצק השני. עם המערוך שוב לרדד קלות את שני הבצקים (לא בחוזקה אלא רק להדק את שני החלקים)

חותכים למשולשים כמו שחותכים פיצה. כל משולש מגלגלים מהקצה הרחב לצר עד שמתקבל רוגלך גדול ושמנמן.

חוצים את הרוגלך |{מכל רוגלך אחד יוצאות שתי לחמניות }באמצע מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה .מורחים בטחינה ומפזרים את הזרעונים.

מתפיחים שוב.

מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ25 דקות.

כמובןן הריח של הלחמניות בכל הבית

תהנו

שלכם מכל הטובה

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

עוגת סולת מתקתקה

30/08/2017

אני מאוהבת בעוגות סולת גם כי הן טעימות וגם בדרך כלל זה בחש ותערבב ולתנור זו עוגה שתנחם אתכם בימים חמים אלו וגם תזרים לכם אנרג'י לורידים cheekycheeky

 

מה צריך:

3 כוסות סולת

1 סוכר וניל

רבע כוס סוכר

כוס שמן

רבע כוס סוכר חום

רבע כוס סוכר לבן

כוס ורבע מיץ תפוזים טרי

חצי כוס קוקוס

כוס אגוזים טחונים

1 א' אפיה

לסירופ:

3 כוסות סוכר

2 כוסות מים

מיץ מחצי לימון

טיפה מי ורדים לא חובה

אופן ההכנה:

קודם את הסירופ:

להמיס את הסוכר על אש נמוכה להוסיף את הלימון לבשל כ 5-6 דקות ולכבות את האש להוסיף מיי ורדים ולצנן

לעיסה:

מי שלא רוצה ללכלך את הידיים המיקסר גם יעשה את העבודה .אבל בידיים זה גם עובד נפלאwink

אזזזז בקערה שמים את כל החומרים ולשים בצק דביקי עד לעיסה אחידה

משטחים בתבנית אפיה לא גדולה מרובעת (אפשר חד פעמית)

אופים 20 דקות עד הזהבה ב180 מעלות מוציאים מהתנור חותכים לריבועים ומכניסים שוב לתנור לעוד 10 דקות

מוציאים מהתנור עם מצקת יוצקים את הסירופ על פני כל העוגה (העוגה צפה בסירופ ובסוף הסירופ נספג בתוכה) אל תדאגו אתם תרגישו את זה מצוין כשתאכלו את הריבוע הראשוןcheekyו

בהצלחה שבת שלום חברים

המתכון נלקח מהרשת

שלכם מכל ה טובה

לדף הרשומה
12345
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת