00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

כרטיס זריז או אינסופי?!

אתם עוד פה?

בואו. יש רשומה חדשה ומקסימה.

מוזמנים!

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

שמיכת הטלאים הראשונה שלי!

עוד לא באתם לבלוג החדש??

בואו מהר!

יש שם עוד פוסט. מוזמנים להקיש על התמונה ולהצטרף אלי בבית החדש.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

יום העצמאות שלי!

עברתי דירה!!

לבית חדש, נקי ומקסים ואתם מוזמנים לבוא מכל הלב!

https://tafuralai.wordpress.com/

או שפשוט תקישו על התמונה. 

יש שם כבר פוסט חדש! אתם באים?

לדף הרשומה

מחזיקי מפיות מתנה לפסח!

אני מגיעה לכל הטרנדים אבל לאט... בזמני הפנוי

לא מצליחה להישטף בחדווה ההמונית כי פתאום בא לי ללכת בדיוק לכיוון השני... כזו אני.

אבל כשהמטפלת המהההההההממת של התינוק הביאה לבן הגדול ליומולדת ספר צביעה, פתאום זה נכנס גם אלינו הביתה.

מי שלא ראתה שלושה בנים יושבים בשקט בשולחן וצובעים - לא חוותה נחת ושקט כאלה מימיה.

מדהים!

indecision

אז ברוח הצביעה ולכבוד החג הקרב ובא הכנתי לכם פה מחזיקי מפיות.

 

 

גוזרים, נותנים לילדים לצבוע והופ! יצירה בשולחן החג וילדים מאושרים.

מי יכול להתנגד לשילוב כזה?

הורידו כאן את הקובץ

הדפיסו, גיזרו לפי הקוים המנוקדים, חוררו באמצע, השחילו באמצע מפית ואתם מסודרים... הבנתם? מסודרים... סדר...?

wink

 

 

 

על מנת לחורר באמצע אפשר לצייר עם כוסית קטנה מאחורה ולגזור או למי שיש פאנצ' של 1.5 אינצ' הוא בדיוק אמור להיכנס לאמצע.

אני הדפסתי את הגרפיקה על נייר לבן עבה שקניתי בטמבוריה... שם אני עושה קניות יצירה. לעיתים. cheeky

 

 

ניתן לראות שהמחזיק יכול לעמוד גם על כוס וגם על הצלחת.

 

 

חלק ממה שאתם רואים בתמונות אני צבעתי וחלק הבן שלי. 

הגרפיקות המקסימות הגיעו מהאתר הזה (ששווה בדיקה בפני עצמו. מקסים!) מכאן ומכאן.

 

הרשומה הזו מוקדשת למיכל המטפלת המקסימה שהכניסה לבית שלנו הרבה יותר מאשר צבע.

חג שמח!

נ.ב אם אתם מכינים כאלה - צלמו לי בבקשה! לא תהיה גאה ממני.

מה היה בשנים הקודמות? טוב ששאלתם!

היה כזהכזה, כזה וכזה

לדף הרשומה

משלוח מנות מלוח!

נכון, הגעתי רגע אחרי פורים!

אבל... יש לי מתכון מעולה ששווה להכין כל השנה ובכלל... פורים יחזור עוד לפני שתשימו לב.

 

אבל קודם לכן, בואו נפתח בברכת "ברוכים הבאים" למנויים החדשים שהגיעו בעקבות הכתבה המקסימה על הבלוג ב"בנין ודיור".

ובברכת "ברוכים הנמצאים" למנויים המקסימים שכאן כבר קודם.

 

 

אני מאוד אוהבת להשקיע במשלוחי מנות. אני אוהבת שיש רעיון מאחורי המשלוח, בין אם זה משהו שנשאר אחרי שכל התוכן נגמר, או רעיון מיוחד אחר.

השנה החלטתי על שני דברים, צנצנות מתוקות שיישארו גם אחרי משלוח המנות ו....

משלוח מנות מלוח!

 

 

את הצנצנות קניתי ב"פילבו" ברחוב החלוצים (באיזור לוינסקי) והשקיות הן שקיות שמתאימות לתבנית אינגליש קייק ונמכרות בכל חנות אפיה כמעט.

תקנו, זה עושה פלאים לכל עוגה שארוזה בשקית ניילון כזו עם סרט קטן בקצה... אבל זו שיחה אחרת. surprise

אז הכנו, אני ובעלי היקר, שלושה ממרחים טעימים (כן, טעימים! אני יודעת כי טעמתי... וטעמתי... וטעמתי... ואז טעמתי עוד קצת... wink)

ממרח פסטו - בזיליקום, אגוזי לוז קלויים, שום, פרמזן ושמן זית

ממרח זיתים - זיתים ירוקים, אגוזי מלך קלויים, שום ושמן זית.

לשני אלה אין לי כמויות מדוייקות כי זה לפי העין והטעם האישי, אבל יש המון מתכונים באינטרנט. 

אבל לממרח השלישי יש לי מתכון, המצאה פרטית שלנו!

יש לנו בבית מעין רוטב עגבניות, המכונה "זהב אדום".

"זהב אדום" על שום מה? 

זהב על זה שמתחילים עם ה-מ-ו-ן עגבניות ונשארים בסוף עם כמות קטנה של רוטב, יקרה כמו זהב.

אדום על העגבניות.

מיותר לציין שאני מתקמצנת עליו...נכון?

cheeky

אנחנו משתמשים ברוטב גם למאכלים בשריים וגם לחלביים יוצא מעולה בשניהם.

אז מה עושים?

חוצים עגבניות שרי, מערבבים עם פטרוזיליה קצוצה, שיני שום חתוכות ושמן זית

על סלסלה גדולה של עגבניות שרי (אנחנו הכי אוהבים שרי תמר)

שמים חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה

4-5 שיני שום חתוכות

כפית שטוחה של מלח

שמן זית שמגיע לחצי הגובה של שכבת העגבניות.

 

שמים בתנור לשעה וחצי-שעתיים בחום של 160 מעלות. ומערבבים אחת לחצי שעה. 

 

 

למשלוחי המנות צירפנו חבילה של קרקרים מלוחים, רעיון של הבן הגדול, ומתבקש ללא כל ספק.

לא היה סיכוי בעולם שאני גם אספיק להכין קרקרים ביתיים ועדיף היה לקנות מאשר לאבד את השפיות.

ממליצה לשמור במקרר עד הזלילה...

שיהיה חג שמח!

תיכף פסח... 

 

 

לדף הרשומה
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל hamudale אלא אם צויין אחרת