00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X
אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

ירקות צלויים על חיטה בקרם גזר

 

רוצים לקבל את הפוסט החדש ? כנסו לאתר החדש

  http://shifra-l.co.il/?p=5241

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

אתר חדש

http://shifra-l.co.il/http://shifra-l.co.il/

לכל המינויים שלי, אני מקוה שהעידכונים מהאתר החדש מגיעים אליכם, אם לא - בבקשה ליידע אותי.

בינתיים היכנסו לאתר החדש, תצטרכו להתרגל למימשק אחר אבל אני בטוחה שתאהבו אותו. הושקעה בו הרבה מחשבה איך לעשותו קל לחיפוש ונעים לקריאה.

אז היכנסו ועשו לייק

שפרה

 http://shifra-l.co.il/http://shifra-l.co.il/http://shifra-l.co.il/http://shifra-l.co.il/http://shifra-l.co.il/

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

פרידה

 

לכל הקוראים והמשתמשים הנאמנים שלי, שהלכו איתי מההתחלה בבלוג שהתחיל בקטן והתפתח וגדל מאד יפה, אומר תודה.

תודה גדולה לתפוז שנתן לי אכסניה נפלאה בשנים אלה וחשף אותי לכולכם, תודות רבות.

עכשיו, אני פותחת אתר משלי שימשיך להקרא - במטבח עם שפרה - אוכל ודברים טובים.

הקליקו את הכתובת החדשה, הוסיפו אותה למועדפים שלכם, היכנסו לפייבוק ועשו לייק.

הכתובת    

shifra-l.co.il

 http://shifra-l.co.il/

היכנסו, יש פוסטים חדשים !!!!

בחרתי בתמונה של מתכון ישן שאותו הכנתי השבוע לחברים, מומלץ ביותר.

לדף הרשומה

סלט עגבניות וסביצ`ה סלמון

סלט קליל, צבעוני, טעים ומהיר לכל אוהבי הסביצ`ות למיניהם. דאגו שבקיץ החם שלנו יהיה דג סלמון תמיד - אם לסביצ`ה רצוי טרי. למרות שהכנתי גם מקפוא ויצא טעים לא פחות. (בתנאי שתקנו במקום שאתם סומכים על איכותו.)  כנסו לאתר להמשך המתכון:

 

 http://shifra-l.co.il/2013/07/03/%D7%A1%D7%9C%D7%98-%D7%A2%D7%92%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%94-%D7%A1%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%9F/

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

סופריטו

טיילנו בירושלים (ראו פוסט),  בשוק מחנה  יהודה ראינו והצצנו לכל המסעדות הקטנות עם הסירים הגדולים והריח הנפלא שנישא באויר. כמעט בכל  מסעדות האוכל היו סירים עם ספריטו.  לכל מי שלא יודע - ספריטו הוא מאכל קדרה של עוף ותפוחי אדמה. אני מכירה אותו מצוין מילדותי. לא היה כמעט שבוע בלי ספריטו ושל אימי היה מעולה !!! 

היום מכינים ספריטו גם מבשר בקר אבל המקור הוא עוף - למי היה אז כסף לבשר בקר ?? (גם היום בבתים רבים עדיין אין, לא יאומן במאה הנוכחית אנשים צריכים לחשוב פעמיים ושלוש לפני קנייה במרכול, אבל בואו לא ניכנס לזה).  אני ממעטת מאד להכין ספריטו לא כי הוא לא טעים, אלא בגלל טיגון תפוחי האדמה. הטיגון נותן למנה את הטעם הטעים מאד ואי אפשר לפסוח עליו.

בבית, החלטתי בכל זאת להכין לשבת ספריטו.  הכנתי אותו משילוב של בשר בקר וטלה, עם תפוחי אדמה מטוגנים קלות, היה מעדן.

הכמות היא ל - 10 אנשים רעבים.

רוצים מתכון ? כנסו 

 http://shifra-l.co.il/2013/06/08/%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%95-%D7%91%D7%A9%D7%A8-%D7%95%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99-%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94/

 

לדף הרשומה
קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת