00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

כמעט נס גדול...

כל כך הרבה זמן לא כתבתי כאן עד שנדמה לי שזה כמעט נס גדול שחנוכה הגיע ועמו החלפת כרטיס כי ייתכן שלולא זה, היה חולף עוד הרבה זמן עד הפוסט הבא.

מעשה שהיה כך היה...

לפני כשלושה שבועות החלטנו באחת הקומונות להעלות החלפה לחנוכה. הזמן עד החג כבר היה קצר וכך הוחלט על החלפה קלילה - החלפת כרטיס.
עבר עוד שבוע, היו די הרבה נרשמות, שלחתי לכולן כתובות וכרטיסים החלו להישלח... ולהגיע.

אבל הכרטיס שלי... קודם לא היה לי זמן, עוד קודם המוזה נעלמה לה ונראה שלא התגעגעה אליי בכלל, התווספה לכך נסיעה מוצלחת במיוחד ללונדון והנה הגיע הרגע שאין ברירה, עוד שנייה התאריך האחרון למשלוח ההחלפה ומי שמכיר אותי טוב יודע שזה בדיוק מה שצריך - חבל תלייה, רגע אחרון, דדליין לחוץ במיוחד כדי להוציא ממני עבודה ראויה לשמה. 

וזה בדיוק מה שקרה. קמתי בוקר אחד (בוקר פנוי לשם שינוי...) והכנתי כרטיס. בצילומים אני לא כל כך טובה (ואולי זה בכלל מכשיר הטלפון שלי שאשם בתוצאות) אבל אני מרוצה מאוד מהכרטיס ומקווה שמי שתקבל אותו תהיה מרוצה באותה מידה.

הנה הוא סגור:

פתוח:

ועוד תמונה שאני אוהבת במיוחד:

מה דעתכם?

אסנת

לדף הרשומה

עוגת מוקה בזיגוג קפה במיוחד לראש השנה!

קיבלתי את המתכון הזה מהדר חברתי לפני כמה שנים. היא קיבלה אותו משתי חברות אחרות ואמרה שהתפרסם גם ברחבי הרשת. לכן, יש סיכוי טוב שאתם כבר מכירים אותו אבל העוגה הזו כל כך טעימה, עד כדי כך שעוד לא פגשתי מישהו שטעם ולא אהב אותה, אפילו ילדים שמעדיפים בדרך כלל רק עוגות שוקולד.

לכן, חשבתי שגם בעיצומה של עונת עוגות הדבש, אפשר ואפילו רצוי להעלות את המתכון הזה במיוחד לראש השנה :-)

החומרים מספיקים לתבנית עם חור באמצע או לשלוש תבניות אינגליש קייק.

צילמתי המון תמונות אבל העוגה הזו פשוט מסרבת להצטלם יפה. היא הרבה יותר טעימה... :-)

החומרים:

2 כוסות קמח 

1/4 כוס קקאו

2 כפיות אבקת אפייה

3/4 כוס מים רותחים

1/4 כוס אבקת קפה נמס

2 כוסות סוכר

1 כוס שמן

4 ביצים גדולות 

1 שקית סוכר וניל

 

לזיגוג קפה:

1 כוס אבקת סוכר

1 כפית אבקת קפה נמס

1 כף מים רותחים

3 כפות שמן

 

אופן ההכנה:

משמנים תבנית ומחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים קמח, קקאו ואבקת אפייה.

מערבבים מים רותחים, קפה, סוכר ושמן עד שהקפה נמס, מוסיפים ביצים וסוכר וניל ומערבבים היטב. 

מוסיפים את תערובת היבשים וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.

שופכים לתבנית ואופים 50-45 דקות. יש להיזהר לא לייבש את העוגה. 

להכנת זיגוג הקפה, מערבבים היטב את כל חומרי הזיגוג. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מים רותחים עד למרקם הרצוי. 

מקררים את העוגה, הופכים לצלחת או למגש ומצפים בזיגוג קפה.

עוד תמונה לסיום:

בתיאבון :-)

לדף הרשומה

שנה טובה

מדהים כמה אפשר ליצור מסטאק אחד קטן (6X6 חברים ביער).

בפוסט הקודם העליתי 4 כרטיסי שנה טובה שהכנתי מהסטאק המאתגר והנהדר הזה והנה עוד שניים (עוד לא סיימתי, נשארו עוד כמה קארדסטוקים וכבר יש לי תכנונים לגביהם...).

הפעם הכנתי שני כרטיסי שייקר שמתאימים לראש השנה:

 

 

 

 

שתהיה לכולנו שנה טובה!

להתראות בפוסט הבא...

 

לדף הרשומה

ראש השנה מעבר לפינה...

שוב הגיע הזמן הזה בשנה... סוף החופש הגדול, עוד רגע תחילת שנת הלימודים ושנייה וחצי אחרי - ראש השנה.

אחת ההחלטות שלי לשנה הבאה היא לנסות להיערך רגע אחד קודם ולכן החלטתי להכין כרטיסי ברכה לשנה החדשה כבר עכשיו באוגוסט.

לכן שמחתי מאוד שיחד עם עוד כמה מוצרים שהזמנתי, הגיע במשלוח מזהבית גם סטאק חברים ביער. כשבחרתי בו, לא הייתי בטוחה עד כמה הצבעים והעיצוב של הסטאק יהיו לי שימושיים אבל, כמו מדי פעם ויותר ויותר בזמן האחרון, החלטתי לאתגר את עצמי. 

הכנתי מהסטאק כמה כרטיסי ברכה לשנה החדשה ואני מרוצה מהם מאוד. מה אתם חושבים?

תמונה קבוצתית:

בפוסט הבא, עוד כמה כרטיסים שהכנתי מהסטאק הזה, בסגנון אחר לגמרי...

בואו לבקר שוב :-)

אסנת

לדף הרשומה

קיץ... כמה מהר הגיע הקיץ...

כל כך מהר וכמעט בלי לשים לב נהיה חם, כל כך חם, והגיע הקיץ. 

לכן חשבתי שהאתגר החדש של Scrappy Hands - אתגר סקיצה - יהפוך אצלי לכרטיס קייצי. 

בואו לבקר בבלוג Scrappy Hands כדי לראות את עבודות ההשראה של חברותיי לצוות ואולי גם תשתתפו באתגר:

שבוע נהדר,

אסנת

לדף הרשומה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אסנת חזן אלא אם צויין אחרת