00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לביבות גבינה סופר מהירות וטעימות

 

2  - ביצים

1 יח' (200 גר') - שמנת חמוצה

2 כפות - קמח

2 כפות - שמן

200 גר' - גבינה צהובנ מגורדת

1 כף - כוסברה

מלח

 

מערבבים את כל המצרכים ומטגנים משני הצדדים.

 

זהו:)

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

פשטידת ברוקולי בלי קמח

 

800 גר׳ - ברוקולי מוקפא (מפורק וחתוך)
5 -ביצים
1+1/2 כוס - חלב
175 גר׳ (100+75) - גבינה צהובה מגורדת
מלח
פלפל
כוסברה
 
על תחתית כלי עמיד בחום מפזרים את ברוקולי.
טורפים את הביצים ומערבבים עם החלב.
מתבלים במלח,פלפל וכוסברה.
שופכים מעל הברוקולי, מפזרים 100 גר׳ גבינה ואופים 20 דקות ב-180 מעלות.
כעבור 20 דקות, מפזרים את שאר הגבינה ואופים עוד 20 דקות.
מצננים וחותכים.
 
זהו:)
 
 
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

עוף בנוסח יווני

 


 

1.5-2 ק"ג – עוף שלם (נקי ושטוף)

120 מ"ל – שמן זית

100 מ"ל – מיץ לימון

1 כפית – בזיליקום

1 כפית – אורגנו

1 כפית – רוזמרין

1 יח' – פטרוזיליה (שטופה וקצוצה)

4 שיני – שום (מקולפות, שטופות וכתושות)

מלח

 

בקערה מערבבים את השמן עם מיץ לימון, השום, המלח ושאר התבלינים.

שופכים את המרינדה על העוף, מוודאים שכל העוף (כולל מבפנים) ספג את המרינדה ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים.

מחממים את התנור (190 מעלות).

מסדרים את העוף בכלי עמיד בחום, מתבלים במלח, פלפל ואופים בסיבות 40-55 דקות.

 

זהוJ

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

תבשיל שוקיים ותפוחי אדמה

750 גר' – שוקיים 

1 יח' – בצל (מקולף, שטוף ופרוס)

1 יח' – גזר (מקולף, שטוף ומגורד)

5 יח' – תפוחי אדמה (מקולפים, שטופים וחתוכים)

1/2 יח' – מטבוחה

1 כף – מרק בטעם בצל

מלח

מים

 

בסיר עמוק ורחב מטגנים קלות את הבצל.

מוסיפים את שוקיים ומטגנים קלות משני הצדדים.

מוסיפים את הגזר, מתבלים במלח ומטגנים עוד כ-1-2 דקות.

מוסיפים מים (בגובה של אצבע מתחתית הסיר), את אבקת המרק ומחזיקים על אש בינונית עד שהשוקיים כמעט מוכנות.

מוסיפים את תפוחי האדמה, המטבוחה, מתבלים במלח (אם צריך), מוסיפים את המים (שרק יכסו את תפוחי האדמה) ומחזיקים על אש בינונית עד שהתפוחים מוכנים.

 

זהו :)

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

אורז מתובל אפוי עם שוקיים

1 ק״ג - שוקיים (שטופים ונקיים)
200 גר׳ - אורז
2 בצלים (מקולפים,שטופים ופרוסים)
1 פלפל אדום ( שטוף וחתוך לקוביות)
3 עגבניות (שטופות וחתוכות לקוביות)
200 מ׳ל - מים
מלח
פלפל
1 כף - אבקת מרק בטעם בצל
 
בכלי עמיד בחום מסדרים את הבצל.
מעל הבצל מפזרים את הפלפל ועגבניות.
מפזרים את האורז.
מוסיפים מים ומתבלים במלח,פלפל ואבקת המרק.
מניחים את שוקיים,מתבלים במלח,פלפל,מכסים בנייר הכסף ואופים בחום של 180 מעלות כ-50 דקות.
מורידים את נייר הכסף ואופים עוד כ-25-30 דקות.
מדי פעם מערבבים.
 
זהו :)

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת