00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

עוגת שוקולד ניו זילנדית

12/10/2015

 

125 מ"ל - חלב

1 כף - מיץ לימון

125 מ"ל - שמן

125 מ"ל - קפה מוכן (כפית קפה+125 מ"ל מים רותחים)

100 גר' - שוקולד (חתוך לקוביות)

2 - ביצים

קמצוץ מלח

40 גר' - אבקת קקאו

220 גר' - קמח

1 כפית - אבקת אפייה

200 גר' - סוכר

המצרכים לציפוי:

100 גר' - שוקולד (חתוך לקוביות)

80 מ"ל - שמנת מתוקה

 

מערבבים את החלב עם מיץ הלימון.

על אש קטנה ממיסים את תערובת הקפה,השמן והשוקולד. מצננים.

טורפים את הביצים,מוסיפים את המלח ותערובת החלב ומערבבים.

מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים.

בקערה נפרדת מנפים את הקמח,אבקת הפייה והקקאו.

מוסיפים את הסוכר ומערבבים.

בהדרגה מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הקמח ומערבבים.

אופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) בסביבות 35 דקות (תבנית 20*20 ס"מ).

ממיסים את מצרכי הציפוי ומצפים.

מכניסים למקרר לפחות ל-8 שעות.

 

זהו :)

 

 

לדף הרשומה

בראוניז

01/10/2015

 

2 - ביצים

250 גר' - סוכר חום

140 גר' - קמח

1 כפית - אבקת אפייה

150 גר' - חמאה (חתוכה לקוביות)

300 גר' - שוקולד (חתוך לקוביות)

 

מחממים את התנור (180 מעלות).

ממיסים במיקרוגל את החמאה יחד עם השוקולד.

בקערה נפרדת טורפים את הביצים ומערבבים עם הקמח ואבקת האפייה.

לתערובת הקמח מוסיפים את תערובת השוקולד,מערבבים היטב ואופים כ-12-15 דקות.

מצננים וחותכים.

 

זהו:)

 

 

לדף הרשומה

עוגת דבש קלה מאוד

 
 

1/2 כוס – סוכר

1/2 כוס – שמן צמחי

2 – ביצים

1/2 כוס – דבש

2 כוסות – קמח

1 כפית – אבקת אפייה

1 כפית – קינמון

קמצוץ – מלח

אבקת סוכר

 

מחממים את התנור (170 מעלות).

מקציפים את הסוכר עם השמן.

מוסיפים את הביצים והדבש ומערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.

בהדרגה מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הביצים, מערבבים אופים בסביבות 45-55 דקות (השתמשתי בתבנית להכנת אינגליש קייק).

מצננים ומפזרים את אבקת הסוכר.

מומלץ לאכול רק למחרת.

זהו :)

לדף הרשומה

מתאבן מאפה אישי על בסיס עלי מלאווח

18/09/2015

1 יח' - עלי מלאווח (סה"כ 6 עלים)

המצרכים למילוי:

125 גר' - גבינה צהובה מגורדת

3-4 שיני - שום (מקולפות,שטופות וכתושות)

1/2 יח' - כוסברה (שטופה וקצוצה)

2 כפות - מיונז

1 כף - שמן

מלח

 

מחממים את התנור (180 מעלות).

מערבבים את כל המצרכים של המילוי. מחלקים את המילוי ל-6.

מורחים את המילוי על כל עלה בנפרד,מגלגלים וחותכים לחתיכות שוות.

מסדרים בתבנית עגולה,מורחים מעל כל חתיכה מעט חלב ואופים בסביבות 25-30 דקות.

 

זהו :)

לדף הרשומה

לביבות דלעת

24/09/2015

 

 

350 גר' - דלעת (מגורדת)

1 - ביצה

3 קפות - קמח

1 כף - דבש

קמצוץ מלח

 

מערבבים את כל המצרכים ומטגנים משני הצדדים.

 

זהו:)

לדף הרשומה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת