00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קציצות בקר אפויות עם רוטב סויה

500 גר' - בשר בקר טחון

1 - ביצה

1/2 כוס - פירורי לחם

2 שיני - שום (מקולפות,שטופות וכתושות)

1 כפית- רוטב סויה

המצרכים לרוטב:

1/2 כוס - סוכר (עדיף סוכר חום)

1/2 כוס - רוטב סויה

1/2 כוס - מים

1 כף - חומץ

1 כפית - תבלין זנגביל

2 כפות - קורנפלור

 

מחממים את התנור (180 מעלות).

מערבבים היטב את מצרכים הקציצות ומניחים את הקציצות על תבנית אפייה המכוסה בנייר האפייה.

אופים בסביבות 20-25 דקות (בערך אחרי כ-10-15 דקות הופכים).

בסיר עמוק ורחב מערבבים את מצרכי הרוטב,חוץ מקורנפלור (מבשלים כ-3 דקות).

מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים ומוסיפים לסיר.

מערבבים היטב,מוסיפים את הקציצות,מערבבים שוב ומבשלים עוד כמה דקות.

 

זהו :)

לדף הרשומה

כנפיים אפויים ברוטב שום

 

1 ק"ג - כנפיים (שטופים ונקיים)

המצרכים למרינדה:

1 יח' - בצל (מקולף,שטוף ופרוס לרצועות)

6 שיני - שום (מקולפות,שטופות וכתושות)

2 יח' - פלפל צ'ילי (שופים,נקיים מגרעינים ופרוסים לרצועות)

1 כף - פפריקה מתוקה

2/3 כפית - פפריקה חריפה

1 כף - תבלין אורגנו

60 מ"ל - שמן

1 כף - חומץ

מלח

 

בקערה עמוקה מערבבים את מצרכי המרינדה.

מכניסים את כנפיים,מערבבים היטב ומכניסים למקרר לפחות ל-3 שעות.

מעבירים את הכנפיים יחד עם המרינדה לכלי עמיד בחום ואופים (180 מעלות ) בסביבות 50-60 דקות.

 

זהו:)

 

לדף הרשומה

מתאבן על בסיס בצק עלים עם פסטו ועגניות שרי

28/10/2015

1 יח' - בצק עלים (מופשר)

רוטב פסטו

עגבניות שרי (שטופות וחצויות)

 

מחממים את התנור (180 מעלות).

מורחים רוטב פסטו על הבצק, מסדרים את השרי,מגלגלים,מניחים על תבנית אפייה המכוסה בנייר האפייה,מורחים מעט שמן ואופים בסביבות 15-25 דקות.

 

זהו:)

לדף הרשומה

כנפי עוף קריספיים

16 יח' – כנפיים (שטופים ונקיים)

6 כפות – פירורי לחם

1 כפית – פפריקה מתוקה

1/2 כפית – כורכום

2 כפיות – תבלין אורגנו/כוסברה

מלח

פלפל

שמן זית

 

בקערה מערבבים את פירורים עם התבלינים.

מניחים את הכרעיים בקערת הפירורים, דואגים שיהיו מכוסים בתערובת מכל הצדדים ומסדרים על תבנית אפייה המכוסה בנייר האפייה אחד ליד השני.

מפזרים מעט מלח (בנוסף למה שהוספנו לתערובת) ושמן זית ואופים בחום של 180 מעלות בסביבות 50-60 דקות (מדי פעם הופכים).

 

זהו :)

לדף הרשומה

מאפינס שוקולד אוורירי

המצרכים מתאימים ל-6 יחידות:

 

100 גר' – חמאה (חתוכה לקוביות)

100 גר' – שוקולד (חתוך לקוביות)

6 כפות – סוכר

3 ביצים

6 כפות – קמח

1/2 כפית – אבקת אפייה

 

 

ממיסים במיקרוגל את החמאה והשוקולד. מערבבים.

מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר הרשום, מערבבים היטב ואופים בחום של 140 מעלות בסביבות 30 דקות.

 

זהו :)

 

 

לדף הרשומה
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת