00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאפינס עם ריבה מאת: גיימי אוליבר

11/11/2015

 

ל-6 מאפינס:

 

100 גר' - סולת

50 גר' - קמח

1/2 כפית - אבקת אפייה

60 גר' - אבקת סוכר

1 - ביצה

70 גר' (קצת פחות מחצי כוס) - שמן

100 מ"ל - חלב

ריבה

 

מערבבים את כל המצרכים היבשים.

בקערה נפרדת מערבבים את הביצה עם השמן והחלב.

מערבבים את שני התערובות.

ממאלים את התבניות למאפינס: כ-1.5 כף בצק (השתמשתי בכף גלידה) - מעל הבצק כפית ריבה - ושוב הבצק (לא ממלאים את התבניות עד הסוף).

אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות.

 

זהו :)

לדף הרשומה

חזה עוף מתובל בבזיליקום,פטרוזיליה ושום

750 גר' - חזה עוף (שטוף,נקי ופרוס למנות דקות)

המצרכים למרינדה:

1/2 יח' - פטרוזיליה (שטופה וקצוצה)

1/2 יח' - בזיליום (שטוף וקצוץ)

4 שיני - שום (מקולפות,שטופות וכתושות)

4 כפות - שמן זית

1 כף - חומץ

מלח

 

בקערה מערבבים את כל מצרכי המרינדה.

מוסיפים את החזה,מערבבים היטב,מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ללילה.

מטגנים משני הצדדים.

 

זהו :)

לדף הרשומה

רולדת תפוחי עץ עם אגוזי פיקאן האהובה על בסיס בצק עלים

 

1 יח' - בצק עלים (מופשר וחתוך ל-2 יחידות)

2-3 יח' - תפוחי עץ גדולים (שטופים,מקולפים וחתוכים לקוביות)

1/2 כפית - קינמון

2+3 - כפות סוכר חום

2 כפות - סוכר לבן

4 (2+2) כפות - קמח

1/2 כוס - אגוזי פיקאן קצוצים

 

בקערה אחת מערבבים את התפוחים עם הקינמון,3 כפות סוכר חום, 2 כפות סוכר לבן ו -2 כפות קמח ומשאירים בצד ל-10-15 דקות.

בקערה נפרדת מערבבים את הסוכר שנשאר, הקמח נשאר והאגוזים.

על כל חתיכת הבצק מפזרים ראשית את תערובת התפוחים,מעל התפוחים את תערובת האגוזים,מגלגלים,מניחים על תבנית אפייה המכוסה בנייר האפייה,מורחים מעט חלב ואופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) עד שמוכנים.

 

זהו:)

לדף הרשומה

תפוחי עץ אפויים עם חמוציות ודבש

תפוחי עץ (שטופים)

חמוציות

דבש

 

מוציאים מהתפוחים את התוכן, כדי לפנות מקום למילוי.

מניחים פנימה את החמוציות ומוסיפים דבש כך שיכסה את החמוציות.

לכלי עמיד בחום מוסיפים מעט מים, מניחים את התפוחים ואופים בחום של 170 מעלות בסביבות 45 דקות (במקרה ואופים 5 תפוחים).

 

זהו :)

לדף הרשומה

חזה עוף בעטיפת בצק עלים

750 גר' - חזה עוף (שטוף ונקי)

1/2 יח' - פטרוזליה (שטופה וקצוצה)

1 יח' - בצל (מקולף,שטוף וקצוץ)

1 ק"ג - בצק עלים (מופשר)

מלח

 

מטגנים את הבצל ומערבבים עם הפטרוזיליה.

בחזה בעזרת סכין עושים כיסים וממלאים בתערובת של בצל ופטרוזיליה.

מפזרים מלח, עוטפים בבצק, מברישים עם שמן או ביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש (180 מעלות) כ-45 דקות (בערך כעבור כ-20 דקות,הופכים).

 

זהו :)

 

לדף הרשומה
12345
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת