דוכן אוכל פיליפיני בנווה שאנן, ת"א 25/09/2014 תקציר הרשומהעל הדוכן הפיליפיני שמעתי לראשונה בבלוג הנהדר "בוב ממשיך במסע", ברשומה שגרמה לכל בלוטות הטעם שלי להתכווץ בציפיה: http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=4150773 לרשומה של בוב נוספו גם דיווחים של ברונו מפורום ביקורת מסעדות כאן בתפוז שהותירו אותי מזיל ריר מול מסך המחשב. החלטתי שאין סיכוי שאני לא מבקר בדוכן הזה בסופ"ש. מדובר על דוכן אוכל מוכן פיליפיני ברחוב רא... קרא עוד 22/09/2014 | 3 תגובות |מספר תגובות הוסף תגובה | שתף
כתית, ת"א 17/04/2014 תקציר הרשומהליום ההולדת האחרון שלי ביקשתי רק מתנה אחת - לטעום את האוכל של מאיר אדוני. זה לא היה בהכרח בגלל "משחקי השף" אלא משהו שרציתי כבר הרבה זמן, עוד כשכתית ישבה בהיכל התלמוד. מקריאת הדיווחים ותיאורי המנות ברשת דמיינתי את הביקור בכתית כמו ביקור במוזיאון - רק שבסוף אוכלים את היצירות. בדיעבד זה תיאור שאינו רחוק מהאמת. הגענו לשם היום לעסקית צהריים, לאחר שקבענו שבוע מראש. ידעתי שהם ... קרא עוד 17/04/2014 | 13 תגובות |מספר תגובות הוסף תגובה | שתף
ארוחת בוקר בגיליז, נמל ת"א תקציר הרשומהבהתחלה זה נראה לי כמו משימת התאבדות. לצאת ב-11:00 בבוקר ביום שישי הראשון של אוגוסט לנמל תל אביב - רק המחשבה על החניה במקום העבירה לי צמרמורת בגב, אבל היינו במצברוח טוב והחלטנו לנסות את מזלנו. חמושים בכלב היפראקטיבי ואופטימיות זהירה יצאנו לכיוון תל-אביב. השלט בכניסה לחניוני הנמל בישר כי הם מלאים והרחיק אותנו לחניוני רידינג החינמיים, שם בחרנו בשיטת ה"התעלקות על הולך רגל אקראי" שה... קרא עוד 05/08/2013 | מספר תגובות הוסף תגובה | שתף
ימצ'יק, ת"א תקציר הרשומהביקור בפסטיבל הסרטים בסינמטק הביא אותנו לאיזור קרליבך-הארבעה בת"א, כשסרט טוב אחד כבר מאחורינו ועוד אחד לפנינו - הרעב התחיל להציק. עוד אנחנו מתבטים בין האופציות הרגילות של האיזור (טל בייגלס/פיליפה/רובן), מצאנו פתאום מקום חדש וקטנטן שנפתח בקרליבך 20 בשם "ימצ'יק" עם הסלוגן "דגים ופירות ים" וציור חמוד של לובסטר מחייך. תמיד שיעשעו אותי לוגואים כאלה כמו של "מאמא עוף" עם התרנגולת המחייכת. ספק רב אם הלובס... קרא עוד 16/06/2013 | מספר תגובות הוסף תגובה | שתף
טאקריה, ת"א תקציר הרשומה אוכל מקסיקני לא ממש תפס בארץ, וקשה לשער למה. האם זה בגלל השימוש הנרחב בתירס ושעועית, העובדה שמדובר בעיקר בפינגר פוד לא מחייב או החריפות העוקצנית המתווספת לרוב המנות, נראה שמקומות מקסיקנים לא ממש נפתחים פה - בטח שלא כמו סושיות, מזנוני דים סאם, סנדוויצ`יות גורמה ומקומות אחרים שמנסים לרכב על טרנד קיים. אולי זה בעקבות דליה ממאסטר שף, אך כעת נראה שהשוק הזה מנסה שוב להתעורר עם פתיחתה (והצלחתה) בדצמבר ... קרא עוד 04/05/2013 | מספר תגובות הוסף תגובה | שתף