22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תרגלים לחיטוב הזרועות


"הצטברות שומנים באזור היד האחורית ומיעוט בפעילות מאמצת ומחזקת, מביאים להצטברות של שומן המסתיר את חיטוב היד ויוצר מראה לא אסתטי לזרוע. לכן, זכה שריר זה לאורך השנים לשמות מביכים כמו "המלח פלפל" או ה"מידלדלים". שריר זה שנתפס אצל רבים ובעיקר רבות כבעייתי מבחינה אסתטית, הולך ומתדלדל עם השנים ולכן חשוב לחזק ולעצב אותו" אומרת סמנתה קלייטון סמנכל כושר ותזונה בהרבלייף.
גם ביד האחורית, כמו בכל אזור אחר בגוף מצטבר שומן. כדי להפחית את השומן הזה, עלינו להוריד את אחוזי השומן בגוף באופן כללי על ידי גירעון קלורי ותרגילי חיזוק תוך כדי. ״איך אני מוריד את הזרועות המדלדלות״, היא אחת השאלות הנפוצות בקרב מתאמנים, ובגדול, כדי לחטב את הזרועות יש לעשות יותר אירובי, לאכול מאוזן בעזרת תפריט של איש מקצוע, להוסיף תרגילי כוח שמחזקים את כל הגוף ולשלב תרגילי כוח ספציפיים לחיטוב היד האחורית והכתפיים.

ישנם תרגילים שכל אחד יכול לבצע בכל מקום ואינם תלויים בחדר כושר או באביזרים נלווים.
מומחי הספורט של חברת הרבלהרבלייף הבינלאומית, מעניקים טיפים ועצות לתרגילי כוח ספציפיים לחיטוב היד האחורית והכתפיים:

*כפיפת מרפקים – הניחו את כפות הידיים על ספסל כשהן פונות לכיוון הגוף, כופפו את המרפקים וישרו אותם שימו לב שאתם לא נועלים את המרפקים. בצעו את התרגיל 15 פעמים וחזרו על התרגיל לעוד 3 סטים.
*פוש אפ צר – התחילו במנח פלאנק, אספו את הבטן ושמרו על עורף ארוך בהמשך לעמוד השדרה, כופפו את המרפקים בצמוד אל הגוף ויישרו את המרפקים מבלי לנעול אותם. בצעו את התרגיל 10-12 חזרות, וחזרו על הסט עוד 3 פעמים. מתחילים יכולים להניח את הברכיים על הרצפה כדי להקל וליישר את הידיים.
טעויות נפוצות שיש להימנע מהם: עבודה מהגב במקום הידיים – במקום זה אספו היטב את הבטן, נעילת מפרקים ביישור – במקום זה יישרו את הידיים מבלי לנעול, טווח תנועה לא מלא – הקפידו על טווחי תנועה מלאים.
*תרגיל בסיסי של פשיטה וכפיפת היד לאחור - את התרגיל מבצעים כאשר יושבים על קצה כסא עם רגליים ב-90 מעלות או עומדים ברגליים מעט כפופות. בטן בפנים גב ישר וכתפיים רחוקות מהאוזניים. מרימים את היד אל מאחורי הראש. במקום משקולות ניתן להשתמש בגומייה כאשר היד העובדת מחזיקה בקצה אחד שלה והיד השנייה מחזיקה את הקצה השני מעבר לגב. אפשר גם להשתמש בקופסאות שימורים. חוזרים על התרגיל 3 פעמים 15 חזרות בכל פעם בשתי הידיים לסירוגין.


*צילום:יח"צ הרבליף

לדף הרשומה

בר מתוקים לאירוע חגיגי ושמח


הקיץ בפתח ואיתו עונת האירועים והחתונות  לכבוד זה חברת כרמית תעשיות, המתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרי מזון, מציעה מגוון טיפים ומוצרים, שאיתם יהיה ניתן ליצור בר מתוקים עשיר וחגיגי.עיצוב שולחן ממתקים הוא אחד הטרנדים הלוהטים בענף החתונות והמסיבות, בר מתוקים וממתקים מרשים "גונב את ההצגה"  וללא ספק עושה הרבה רושם על האורחים. אירוע מרגש או מסיבה זו הזדמנות להיות יצירתיים, הדרך הכי טובה לגרום לאורחים שלנו להתפעל היא ע"י שולחן מתוקים מעוצב ועשיר שלא יוכל לגרום להם להישאר אדישים. שולחן כזה פעמים רבות הופך להיות מרכז האירוע ולכן חשוב לעשות אותו כמו שצריך.

  הנה לפניכם המדריך המקוצר לעיצוב בר ממתקים: 

השלב ראשון: בחירת נושא או צבעוניות

שולחן מעוצב של ממתקים עושה את אפקט ה "וואו" ומוסיף לאווירה של האירוע.
כדי לשלב אותו באופן מוצלח כדאי לבחור קודם לבחור נושא למסיבה – קונספט או צבעים דומיננטיים.
לדוגמה במסיבת ברית נהוג שצבעוניות השולחן תהיה תכלת ולבן.

שלב שני: מגוון הממתקים למסיבה

קיימים סוגים רבים של ממתקים וקינוחים כדי לעצב שולחן מעניין כדאי לשלב מגוון כלי הגשה לממתקים השונים, חלקם באריזות אישיות וחלקן בתפזורת
חלקן יכולים להיות ממותגים ברוח נושא המסיבה.

שלב שלישי:  עריכה של שולחן הממתקים

לטובת סידור השולחן רצוי להשתמש במגוון כלים בגבהים שונים כדי ליצור אופי עיצובי, בחלק האחורי השתמשו בכלים גבוהים בקדמה במגשים שטוחים יותר. השתמשו בכלי זכוכית שקופים לטובת ממתקים בעלי צבעוניות מרשימה ותנו להם בולטות וודאו שיש לכם מקום לכל המגוון ע"י תכנון העמדה מראש אלמנטים עיצוביים כגון קשים בצבעים שונים, סרטים צבעוניים סביב הקערות, קישוטי נייר וכד' יכולים לשדרג מאוד את עיצוב השולחן.

שלב אחרון:  רקע

לא רק הממתקים חשובים לשולחן קינוחים מעוצב ומושקע, כדאי גם לדאוג לרקע ותפאורה מתאימה.  רקע קיר ניתן להכין ממגוון דברים: מפות חד פעמיות, דגלונים, בלונים וכד' כמובן שגם צבע המפה חשוב לטובת הבלטת הרקע ויצירת האווירה
מצורפים מספר מתכונים מדליקים שיכולים להוסיף לשולחן שלכם טוויסט ולשדרג אותו. בר המתוקים בכל אירוע יכול להוות אטרקציה מרכזית חגיגית וצבעונית. במידה  ויעוצב בצורה הנכונה.

מצ"ב הצעה למתכון שיפודי קאפקייק ומרשמלו בפונדו

שיפוד קאפקייק ומרשמלו בפונדו שוקולד (מתכון ל-4 מנות)

חומרים לקאפקייק:

100 גר' קמח

80 גר' סוכר

80 גר' חמאה רכה

ביצה לארג'

1 כפית תמצית וניל

200 מיל' חלב (כוס)

לציפוי:

1 כוס אבקת סוכר

1 כף מים חמים

לפונדו:

250 גר' אגו שוקולד מריר או חלב לבחירה של "כרמית"

250 מיל' שמנת מתוקה 38%

אופן הכנה

קאפקייק

מערבבים את כל החומרים למעט החלב, ומוסיפים את החלב בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד ומעט נוזלי.

יוצקים לתבניות הקאפקייק 3\2 גובה, אופים בחום של 200 מעלות בתנור שחומם מראש 10 דק' ומקררים.

לפונדו

מרתיחים את השמנת, מסירים מהאש ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב למסה אחידה.

לציפוי

מוסיפים לאט את המים החמים לאבקת הסוכר עד למרקם דביק וסמיך, ומזלפים מעל הקאפקייק.

*אפשר לקשט את הקאפקייק עם מוצרים של "כרמית" כגון-מרשמלו, בייגלה מצופה שוקולד, מטבעות שוקולד, וכו'.

הרכבת המנה:

משפדים קאפקייק -> מרשמלו -> סוכריות גומי יין וכך הלאה...

ומגישים עם קערית פונדו שוקולד ומבחר פירות העונה.

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

טיפים לרכישת גבינות ויין


חג השבועות הפך מחג ביכורים לחג הגבינות. רשת טיב טעם, מעניקה טיפים שיעזרו לכם לבחור את הגבינה המתאימה, איך לשמור עליה לאורך זמן מה כדאי לדעת לפני קניית גבינה? איזה גבינה הולכת עם יין ומה מומלץ.

בכל פעם שאני קונה יותר גבינה ממה שצריך "לאותו ערב", עולה השאלה איך אני שומרת ומאחסנת  אותה בבית.
המומחים מטיב טעם מסברים שלכך יש כמה כללים פשוטים, אבל קודם כל –
איך בכלל קונים גבינה? איך לבדוק אם היא עדיין במצב טוב? או האם דרגת הבשלות שלה היא הדרגה הנכונה?

ראשית, כל אחד וטעמו. אני מאלה שאוהבים את הגבינה שלהם בשלה, חזקת טעמים וארומות אבל וישנם מי שאוהבים את הגבינות שלהם עדינות יותר, מעט קשות יותר במרקמן.

אם אתם אוהבים גבינות בשלות, הרי שגבינות כמו ברי וקממבר רצוי שיהיו מעט רכות אם אתם מתכוונים לצרוך מהן תוך יום או יומיים.
גבינות קשות מאודפרמזן, למשל, גרוייר או דומות להן – צריך לראות שאינן יבשות: שטח הפנים שלהם צריך להיות שלם, ללא חריצים, למשל, וצריכה להיות להן מעט גמישות. גבינות אלה לא מתיישנות היטב מחוץ למחלבה (עד 3 שנים).

לגבי גבינת הפרמזן, אין הבדל בין הגבינות הארוזות כמשולשים בוואקום, לבין גבינות שנחתכות מגלגלי גבינה, במשקל. להפך: הגבינות בוואקום שומרות טוב יותר על הלחות שלהן ועל הארומות. גבינות "במשקל" חייבים לדעת איך אוכסנו ונשמרו. כאן חשוב מאוד לדעת, שהגבינות שנמכרות ברשת טיב טעם, נמצאות תחת פיקוח מתמיד ונשמרות בתנאים האופטימליים, הן במחסני החברה המקוררים, והן בסניפים השונים.

ומה בדבר ריחות? צבעים?

לכל גבינה הריחות והטעמים האופייניים לה. זה מה שמבדיל בינהן, בסופו של דבר. לאחר תקופת זמן, גבינות מסוימות – בעיקר גבינות "עובש", אך לא רק – מפתחות ארומות חזקות יותר. ולי הן טעימות יותר בארומה החזקה

גם מבחינת צבעים, גבינות משתנות. צבעיהן מתכהים: לבן הופך צהבהב, וצהוב הופך ענבר וחום. בגבינות קשות שונות אפשר לראות גבישי סוכר חלב מתגבשים, נוצצים ומבריקים. אלה הם סימנים טובים, שאם הם מופיעים בגבינות הנכונות, הם ערובה לאיכות ולדרגת ההתיישנות. מצד שני, חלק מהגבינות מוציאות ומפרישות את שומן החלב ומקבלות ברק של שומן. בעבור זמן זה, הגבינה מתייבשת.
יינות וגבינות:

איזה גבינה הולכת עם יין ומה מומלץ.

  • בשידוך בין יין וגבינה חפשו טעמים משלימים או ניגודיים, בלי שהאחד ישתלט על טעמו של השני.
  • גבינות לבנות, עדינות, חמצמצותיינות לבנים יבשים כמו סוביניון בלאן.
  • גבינות עדינותיינות אדומים פירותייםלדוגמא שיראז אוסטרלי או פינוטז' דרום אפריקאי.
  • גבינות חזקות או מיושנותיינות אדומים כבדים מצרפת – מאזור בורדו ובורגנדי או ספרד – ריוחה , ואיטליה – קיאנטי קלאסיקה רזרבה (3 שנים בחבית).
  • גבינות כחולותלבנים או רוזה מתוקים (יינות קינוח כמו  מוסקט, יינות חצי יבשים  כמו גוורצטרמינר או ריזלינג גרמני )
  • גבינות עיזיםיינות ארומטיים לבנים צעיריםכמו סוביניון בלאן או  אדומים צעירים כגון יינות קוט דה רון (מאזור הרון בצרפת' וכן היין המיוחד ICE WINE  מחבל המוזל בגרמניה.
  • גבינות כבשיםלפי טעמן. בדרך כלל הן תהינה עדינות יותר מגבינות העיזים ויתחברו להן יינות שרדונה עדינים או יינות מבעבעים קלים

ואני תמיד אומרת אין כללים באוכל, תשתו את היינות האוהבים לכם ומרגשים לכם נכונים

טיב טעם תציע מגוון מבצעים מיוחדים ומשתלמים במחלקת הבשר בכל סניפיה ברחבי הארץ ובאתר האון ליין,
טיב טעם בקליק גם בשבת
: www.tivtaam.co.il

חברי מועדון הלקוחות של טיב טעם, נהנים במהלך כל השנה מהטבות קבועות ומבצעים מתחלפים. בנוסף נהנים החברים מפעילויות חווייתיות בסניף, מגוון מוצרים ייחודיים ומבצעים אטרקטיביים. עלות הצטרפות למועדון החברים של טיב טעם הינו 49.90 ₪ בלבד לשנה.

 
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

לכבוד שבועות פינגר פוד חגיגי ועשיר עם פניני קרקר


לקראת חג השבועות וחגיגת הגבינות המסורתית, מציעה חברת כרמית תעשיות, המתמחה בייצור, ייבוא וייצוא מוצרי מזון, מגוון מוצרים המהווים תחליפים ללחם במגוון טעמים עשירים ובסגנון איטלקי פניני. מוצרי הקרקרים המגוונים תופסים מקום נכבד בשולחן החג, מתאימים להגשת פינגר פוד לאכילה ולאירוח לצד גבינות ומטבלים שונים.

סדרת Panini  - פניני כוללת:

פניני קרקר דגנים, ב- 5 טעמים ותוספות: שומשום, זיתים ושום, צ'ילי פיקנטי, תערובת תבלינים, עגבניות ובזיליקום. סדרת הקרקרים מדגנים מלאים, אפויים ועשויים מקמח חיטה מלא, קמח שיפון מלא, סובין עם תוספות שונות וטעמים ייחודיים. 
מחיר מומלץ לצרכן: 6.90 ₪ . תכולה: 130 גרם.
ארוזים במגשית מהודרת ונוחה להגשה ולאירוח.

פניני קרקר דגנים ארוז בשתי אריזות אישיות לטובת שמירה על טריות ב- 2 טעמים: שומשום ו-זיתים ושום. הקרקרים אפויים ומכילים קמח שיפון מלא. הקרקרים ללא חומרים משמרים, ללא כולסטרול ומתאימים גם לטבעונים.

המחיר המומלץ לצרכן: 6.90  ₪ , תכולה: 150 גרם.   

פניני טוסטונים - צנימים ב- 3 טעמים: טבעי, שומשום וקמח חיטה מלא.
המחיר המומלץ לצרכן: 5.90 ₪ . תכולה: 100 גרם.
3 אריזות אישיות בכל מוצר (של 10 יחידות טוסטים בכל מארז), כ- 13 קלוריות ליחידת טוסט וללא כולסטרול.

פניני טרליני - מיני כעכים - 6 טעמים ותוספות: בצל וזיתים, רוטב פיצה, תפו"א ורוזמרין, צ'ילי פיקנטי קלאסי וקמח מלא. הכעכים אפויים בתנור, מכילים שמן זית איכותי, ללא כולסטרול ומתאים גם לטבעוניים. המחיר: 7.90 ₪ , תכולה: 225 גרם.

פניני מיני קרקר , ב- 4 טעמים ותוספות: בצל, עגבניות ושום, תירס ודגנים.
הקרקרים אפויים בתנור, ללא שומן טרנס. ומתאימים  גם לטבעוניים.
המחיר :  6.90 ₪ . תכולה: 150 גרם.

מצרפת שני מתכונים שעושים שימוש בקרקר
סלט עם פניני מיני קרקר?

 פניני טוסט - מקרקר דגנים

לסדרת פניני הכשר מהודר של ווסטהיים. ותשווק בכל רשתות המזון המובילות.

לדף הרשומה

קיל'ס - להתחדשות עור הפנים


בנוכחות עיתונאים ובלוגרים התקימה השבוע השקה חגיגית  בסניף
 'קיל'ס' בגרנד קניון חיפה ,השקו  מוצרי קוסמטיקה חדשים של 'קיל'ס'.

בהשקה הושקו מוצרים חדשים לקייץ:

מסכת לחות במרקם ג'ל המזינה, מרעננת, ממריצה ומחדשת את העור תוך 5 דקות בלבד לכל סוגי העור

Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque מסכה צבע. לפנים המשלבת את פרח הקלנדולה ואלוורה, נטולת פראבן הוכח קלינית: כעבור שבועיים ימים של שימוש, מרקם העור נראה רענן יותר ועשיר בלחות
ניתן להשתמש במסכת הקלנדולה באופן קבוע עד 3 פעמים בשבוע, או עבור ריענון מידי לעור הפנים אחרי טיסה ארוכה, יום מלחיץ בעבודה, או לילה ללא שינה. התכונות המרגיעות של המסכה מועילות למראה עור עמום, עייף, או יבש. שמנים אתריים של קמומיל ולימון מוסיפים ארומה מרגיעה ורעננה לפורמולה נטולת פראבן וחומרי צבע. 



קרם הפנים  ללא ריח, נטול שומן, ומעניק לעור לחות לאורך כל היום. הגנה מקיפה זו נגד קרינת UV מכילה את נוגד החמצון ויטמין E הידוע בסגולותיו היעיל.
משתמשת בו מספר ימים התחליב מאד העדין, הקליל ולא שמנוני הוא מעניק  לעור גימור ות נוגדות החמצון לריכוך העור, וביכולת שלו לסייע להגן על העור מפני הנזק הנגרם ע"י רדיקלים חופשיים מאט . התחושה על העור של תכשיר שלא מכביד ויחד עם זאת העור נראה בטיבו. ואהבתי שהתכשיר גם מסייע להעניק הגנה מקיפה נגד סימני ההזדקנות המוקדמת של העור, הנגרמים כתוצאה מקרינת השמש.   

בנוסף פותחו מי הפנים מסדרת הקלנדולה, המכילים עלי כותרת של קלנדולה אשר נקטפים ידנית, מידי שנה בחודש אוגוסט בשמש מלאה. פרח הקלנדולה, גדל ומעובד ללא חומרי הדברה ונקטף ידנית בשלמותו. על מנת לשמור על עדינותו של הפרח, וכדי לשמור על שלמותו של כל עלה כותרת, עלי הכותרת ממוינים ידנית ומיובשים בשמש באוויר הפתוח, ללא תהליך עיבוד נוסף או חום מלאכותי. כאשר עלי הכותרת מגיעים למפעל של קיל'ס, מוסיפים אותם אט-אט לבסיס שקוף של אלוורה. לאחר שמערבבים אותם, עלי הכותרת מתחילים למלא את הפורמולה בצבע הזהוב שלהם. כל עלה כותרת וכל חלק מהפרח שלא נעשה בהם שימוש מוחזרים לתוך האדמה כדי להפרות את הקרקע עבור יבולים עתידיים.

אישית  עם השימוש במי הפנים, המסכה וקרם הלחות חשתי נוחות והקלה, העור נרגע וחזר לחיים ביום שבו הייתי חשופה לשמש וחמסין, יש לציין שעור פניי נראה בריא יותר וחשתי נעימות שהרבה זמן לא חשתי כמוה. 

ממליצה בחום להגיע לסניף בגרנד קניון חיפה,שם מחכה לכם אדריאן נסטרוט ומסביר, בנועם ובחיוך רחב, לכל הפונים על נפלאות כל מוצר ומוצר, מתאים אישית לפי סוג העור מוצרים, מה שגורם ללקוחות לחזור לסניף להתייעץ בענייני טיפוח.בקיל׳ס לא משנה אם את קונה, אין מצב  שתצאי בלי דוגמיות המותאמות לך באופן אישי. הססמה “מנסים לפני שקונים״, היא ממש ה־DNA של המותג: בואו, קחו ותנסו, כי אחרי שתנסו אין  ספק שתחזרו לקנות. והאמת אין הגיוני מזה, כי ככה מוודאים שהלקוחות מקבלים תמיד את מה שהכי מתאים לצרכים הספציפיים שלהם ובעיקר גורמים לנו הלקוחות להתאהב במוצר ובשירות.

עוד סיבה שכדאי לבחור בקיל'ס  נתנה לנו רוני איילבאום, את יחסי הציבור של החברה שספרה לנו "קיל'ס נחשב בעולם למותג הסלבריטאים אותם מגייסים למטרות  פילנתרופיות שבה בוחר המותג בכל מדינה. בישראל בחר Kiehl's להתחבר לתחום הילדים ולאמץ את עמותת "ילדים בסיכוי –המספקת תמיכה ותכנים לילדים.  במסגרת זו  המותג  תורם 1 ₪ על כל  עסקה  לטובת העמותה".
אז שלא נתאהב? 



לרכישה און ליין לחצו
לדף הפייסבוק 

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת