00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סלט איטריות שעועית

20/07/2017

סלט איטריות שעועית טעים טעים....

מכינים את האיטריות שעועית לפני הוראות היצרן,

לרוטב מערבבים בכלי 2 כפות סילאן, 2 כפות שמן זית, 2 כפות סויה , 1 שן שום כתוש , מלח ( משקשקים היטב) מוספים לאיטריות,

מערבבים,

מוספים עגבניות שרי חתוכות, שקדים. מערבבים,

מקררים ומגשים

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

פרויקט אוכל לקשישים לסופי שבוע

משתפת אתכם במיזם מהמם שקיים ואני זכיתי 
לקחת בו חלק.. 
״פרויקט אוכל לקשישים לסופי שבוע״ בשלתי עבור קשישה מקסימה.
מזמינה אותכם להשתתף ולשתף באהבה.
מבטיחה לכם שהלב ייתרחב לכם רק מעצם הנתינה.
מאחלת לנו שנהייה תמיד בצד הנותן.
שבת מבורכת לכולם!
תודה ל Michal Sufrin Disatnik שהזמינה אותי להשתתף בפרויקט זה.

לדף הרשומה

לחם שום בצל

07/07/2017

1 כוס מים פושרים
1 כף סוכר
3 כפות שמן זית/ קנולה
1/2 כפית מלח
1 כף שמרים של שמרית, אפשר להוסיף גם משפר אפייה
3 כוסות קמח

מערבבים הכל יחדיו, עד ליצירת בצק אחיד, מחלקים לכדורים, (אפשר לשמן את הידים עם שמן ,נח יותר לעבודה) מעצבים בתבנית. מכסים במגבת לכ20 דקות .
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך כ 30-35 דקות

בנתיים מכינים רוטב-
1/3 כוס שמן זית
בצל ירוק או פטרוזיליה
2 שיני שום כתושים
1/3 כפית מלח גס
מערבבים יחדיו

ברגע שהמאפה יוצא מהתנור לשפוך את הרוטב בצורה אחיד על כך המאפה....האתגר לשמור על המאפה בלי לטעום עד שמתקרר....בהצלחה!

מבוסס על מתכון של אירנה רסין ז״ל

 

 

 

לדף הרשומה

חותכני חמאת בוטנים ושוקולד

23/06/2017

חותכני חמאת בוטנים ושוקולד

החומרים הדרושים:
250 גרם עוגיות פתי בר
250 גרם חמאת בוטנים( השתמשתי בחמאת בוטנים של המותג שופרסל)
2 כפות סילאן
50 גרם חמאה רכה
100 גרם שוקולד
100 מל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מרסקים דק דק עוגיות פתי בר.
מחממים ( במיקרו למשך כ 300 שניות) בקערה נפרדת , חמאת ,סילאן,חמאה. מערבבים יחד עם העוגיות פתי בר.( משאירים קצת פירורי עוגיות בצד לכיסוי).
מעברים לתבנית בינונית ומהדקים היטב, מעברים לפריזר.
בנתיים מחממים שוקולד ושמנת מתוקה (ניתן גם במיקרו).
 שופכים על העוגיות שהתקררו מספר דקות , מפזרים פירורי עוגיות , מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לפחות שעה. 
 בתיאבון!

 

 

לדף הרשומה

מאפה דמוי קראוסון

16/06/2017

מאפה דמוי קראוסון, טעים מאד וכמעט ללא עבודה.

להפשיר את הבצק העלים על פי הוראות היצרן,

ולפעול לפי התמונות, ניתן למרוח ממרח שוקולד , נוטלה, תמרי , ריבות ועוד

לאפות כ 35 דקות בחום בינוני,

ולבסוף למרוח מעל ריבת משמים מחוממת.

הנאה מובטחת, בתאבון.

לדף הרשומה
12345
ארכיון פוסטים
נקה
קוביית קוד חופשי
Myspace Layouts
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ira m אלא אם צויין אחרת