00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קייטרינג על האש

 

כאשר מעוניינים להגיש בשר בקייטרינג, ישנן מספר דרכים לעשות זאת – אחת מהדרכים השכיחות והמוצלחות ביותר היא השימוש בקייטרינג אסאדו. מדובר בשיטת צלייה של נתחי בשר גדולים במיוחד מעל אש חיה ולזמן ארוך. לאחר כ-6 שעות, ולאחר בדיקה של מומחה האסאדו, מורדים נתחי הבשר מהאש, נפרסים במקצועיות ומוגשים אל האורחים תוך היותם חמים ומגרים מאד. המרחק של נתחי האסאדו מהאש מנמיך את טמפרטורת הצלייה כך שמתקבל בשר רך וטעים במיוחד. במידה ובוחרים שלא להשתמש בקייטרינג אסאדו בגלל טעמו המיוחד, ישנה אלטרנטיבה נוספת והיא קייטרינג על האש, בה ניתן ליהנות מחווית בשרים על האש שונה מהאסאדו.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

איך לבחור חברת קייטרינג אסאדו לחתונה קטנה?

איך לבחור חברת קייטרינג אסאדו לחתונה קטנה?

אחד הקייטרינגים המוצעים בתחום והמבוקשים ביותר לחתונה קטנה ובכלל לכל סוג אירוע הוא קייטרינג אסאדו. דבר שמאוד חשוב לדעת בעניין הוא, שלא קל למצוא חברת קייטרינג אסאדו שיודעת לערוך אירועים כמוך שאתם תרצו ושתספק את הבשרים המשובחים והטובים ביותר וכמובן שתדע לצלות אותם במידה הנכונה. על מנת שתמצאו חברת קייטרינג אסאדו לאירועים קטנים שמבינה ויודעת את המטבח הארגנטינאי תצטרכו לחקור קצת על התחום אבל אנחנו קיצרנו לכם טיפה.. ממשיכים למטה.

אנחנו בתור ישראלים קופצים על כל הזדמנות לעל האש כדי לאכול בשרים, והכי נהנים מהם באירועים מיוחדים ושמחים. בגלל זה לא תופתעו לגלות שהקייטרינג אסאדו, הכרוך בצלייה ארוכה של בשרים על האש במעמדים מיוחדים המגיעים עד למרקם רך ועסיסי עם טעם מיוחד מאוד, הוא סגנון הקייטרינג המבוקש ביותר בקרב הקהל הישראלי. אם אתם מתכננים ברית או בריתה, בר או בת מצווה או חתונה קטנה בזמן הקרוב, אנו חושבים שכדאי לכם ממש לשקול לפנות לאחת מחברות הקייטרינג המתמחה בסגנון הצלייה הארגנטינאית אחרי שבדקת אותם.

עוד לפני שאתם מחליטים לפנות לדוגמא לחברות קייטרינג על האש לחתונה המתמחות בהכנת בשרים בשיטת האסאדו, חשוב שתבינו שבכדי להכין וליהנות מנתחי בשרים איכותיים ומשובחים צריך להגיע לרמת מקצועיות גבוהה ממש! זה לא על האש עם החבר'ה בגינה. כדאי ממש להיזהר כאשר מחפשים חברת קייטרינג שתתאים ביותר לחתונה שלכם ושתהיה אתכם באותו ראש. אנו מאוד ממליצים לברר עם חברות הקייטרינג כמה מהשאלות שהכנו לכם כאן.. והם:    

מה רמת האיכות של הבשר שלכם?

האיכות של מנות בשריות על האש תלויה מאוד באיכות נתח הבשר עוד בשלב שבוחרים את הפרה, כבש, עגל וכו' אם אחד מהם פיתח שרירים או הרבה שומנים סביר להניח שהבשר לא יהיה משהו איכותי. גם אם שף העל האש של חברת הקייטרינג מומחה בצליית בשרים בצורה המסורתית והמקצועית ביותר של נתחי הבשר והתיבול שלהם, היכולות של השףממש לא יצליחו לגבור על נתח בשר לא איכותי. נתח בשר האסאדו צריך להיות נתח בשר בקר שלא התמלא בהרבה הורמונים מלאכותיים הנתנים בזריקות ובאוכל, והכי עדיף שנתח הבקר גדל בדרום אמריקה.

באיזה גרילים ועמדות צלייה לבשר אתם משתמשים?

בשביל לצלות כמו שצריך את בשר האסאדו וכל בשר אחר בזמן צלייה ארוך מהרגיל חשוב מאוד להשתמש בגריל ברזל מנירוסה איכותית שמקבל את החום ושומר עליו מלהבת האש במיקום הנכון שנמצאת מתחת לנתח הבשר ומאפשרת לבשרים לספוג את העשן מהאש המוסיפים למרקם. בנוסף לזה חשוב שיהיה לשף חברת הקייטרינג אסאדו את כל הציוד הצלייה הנדרש כגון מלקחיים, שיפודי נירוסטה, מזלגות לגריל, מברשות ברזל לניקוי רשתות גריל, סירים מברזל עם להבה מתחת לשמירה על חום הבשרים עד להגשה ועוד.

מה סגנון התיבול של הבשרים?

החלק האחרון שמשפיע על טעם הבשר הוא התיבול שלו, אחרי ששאלתם על איכות הבשר והצלייה שלו, אז חשוב שתשאלו את חברת קייטרינג אסאדו באיזה סגנון תיבול הם מתבלים את הבשרים שלהם באירועים. אולי מדובר בתיבול פשוט רק של מלח ופלפל? אולי יש להם תיבולים חריפים שלא מתאים לכל חיך? אולי הבשרים מוגשים לשולחן עם רטבים כדי לקבל עוד טעמים? כל אלו ושאלות אחרות שיעלו לכם תוך כדי החיפוש הן שאלות שחובה לברר עוד לפני שחותמים חוזה עם חברת הקייטרינג לאירועים קטנים.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל churrasco1 אלא אם צויין אחרת