00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

משקה שיבולת שועל בטעם תפוח של חברת הרבלייף

היום כולם כבר מודעים לחשיבות העליונה של אורח חיים בריא לכל אדם ואדם. אנו צריכים לשמור על תזונה נכונה בשילוב פעילות גופנית כדי להיות חזקים, מלאי מרץ ואנרגיה. חברת הרבלייף, שמתמחה בפתרונות בדיוק לצרכים כאלה, מוציאה כל הזמן מוצרים חדשים כדי לתת עוד ועוד מענה לצרכים של אנשים כמוני, אשר מנסים לשמור על אורח חיים בריא ופעיל.

המוצר החדש שהוציאה החברה, אותו קיבלתי להתנסות, הוא משקה שיבולת שועל בטעם תפוח שכל מטרתו לתת תמיכה יומית וקבועה למערכת העיכול שלנו. אני משתמשת במוצר מדי בוקר, לצד ארוחת הבוקר. כל מה שצריך זה כפית אחת של המוצר בתוך כוס מים, למשקה מרענן שפותח את היום בהמון אנרגיה. רק כפית אחת של המשקה הזה נותנת לי חמישית מכמות הסיבים התזונתיים המומלצת ביום, ונותנת למערכת העיכול שלי מעין אתחול ואנרגיה להם היא זקוקה. המשקה מכיל 100% סיבים תזונתיים, כך שאת ההמלצה הפופולרית של 20 ג' סיבים ביום, שממליצים דיאטנים רבים, אני יכולה למלא ברובה באמצעות כוסות מן המשקה, בקלות! ובכך, להבטיח כי מערכת העיכול שלי מתפקדת בצורה בריאה.

תחלואות הדור המודרני

לצערי, הדברים שאנו צורכים בדור המודרני הזה אינם בריאים. הרבה מן התזונה מעובד, מלא בכימיקלים וחומרים שאינם בריאים עבורנו,  ובטח לא מכילים את הסיבים להם אנו זקוקים. ככל שנצרוך פחות ופחות סיבים, כך נגרום נזק אמיתי למערכת העיכול שלנו – מערכת השובע שלנו תהפוך לחלשה יותר, אנחנו נרגיש כאבים או אי נוחות בבטן וביציאות, ולפעמים גם נאכל הרבה יותר ממה שאנחנו צריכים או רוצים, ונעלה במשקל.

אם נצרוך מנה אחת של משקה שיבולת שועל בטעם תפוח נכניס לגוף שלנו 5 גרם של סיבים תזונתיים שמהוויים 20% מהתצרוכת היומית המומלצת. הסיבים במשקה הם גם מסיסים וגם לא מסיסים, והם מגיעים משיבולת שועל, תפוחים, סויה, עולש, תירס ופירות הדר. וכל זה בפחות מ-15 קלוריות לכוס אחת של משקה.

מה ההבדל בין סוגי הסיבים?

ההבדל בין סיבים תזונתיים מסיסים ולא מסיסים הוא חשוב. הסיבים הלא מסיסים, עוזרים לניקוי הטבעי של הגוף להתרחש בצורה אופטימלית, ויש 60% מהם בתוך כוס משקה של הרבלייף, והסיבים המסיסים הם כמו עובדי תחזוקה של כל המטבוליזם בקיבה, עוזרים לו לעבוד בצורה תקינה ויעילה, ואחראים ל-40% הנותרים במשקה.

את המשקה אפשר לשתות סתם כך, אבל התזונאים בחברת הרבלייף, אשר עשו מחקרים נרחבים, אומרים כי עדיף לשתות אותו ביחד עם ארוחת בוקר, או להוסיף אותו לשייק או למשקה אלוורה. ברגע ששותים את המשקה ביחד עם ארוחת בוקר טובה, מתחילים את היום בצורה נכונה, מערכת העיכול וחילוף החומרים מקבלת את כל העזרה והאנרגיה לה היא זקוקה כבר בתחילת היום,  ואותה אנרגיה ויעילות נשמרת לאורך כל שעות היום, בצורה אופטימלית.

אז איך מכינים?

מערבבים כפית אחת של אבקת משקה שיבולת שועל בטעם תפוח בתוך כוס אחת של מים (150 מיליליטר), או להוסיף כפית אל תוך שייק טעים שהכנתם לעצמכם ולשתות!

הרבלייף

לדף הרשומה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל שלומית שלום1 אלא אם צויין אחרת