11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ניסיון חזרה לבלוג האהוב שלי....

מטבעי, אני תמיד נותנת הזדמנות !!!

לספר לכם שוב עד כמה "תפוז" היה הבית שלי?

כמה שעות מרגוע מצאתי בכתיבה בבלוג שלי?

כמה הייתי מאושרת לפגוש כאן את החברים שלי?

לגלות עוד בול על רשומה שכתבתי, עוד צ'ק על סכום מזערי אבל משמח!

להיפגש בשבתות מתחת לעץ מוצל, לפתוח שולחן, לחלוק, לשוחח, לטייל, לבלות בצוותא.

רגעי אושר אמיתיים שהיו כאן.

והנה, בימים האחרונים LIOR  הפנתרה, לקחה יוזמה ופנתה שוב להנהלת תפוז על מנת להחיות את הבלוגיה.

אין כמוך ליאור. אין.

אז החלטתי לבקר כאן שוב, את הבלוג העצוב שלי שהיה פעיל כמעט מדי יום.

קשה לי לתאר את התחושה של להגיע הביתה.

את התחושה של להקליד כאן בבית, האצבעות רצות מהר יותר, ללא טיוטה, פשוט מילים מהלב.

מרגישה עכשיו כמו שהרגשתי אז......

אבל החששות......החששות.....

השאלות.....

מי מחברי יבוא לבקר? מי נשאר? מי כבר לא סומך ואינו רוצה לנסות.

זוכרת את הנהירה החוצה...ההוראות שניתנו לנו להעתיק את הרשומות שכתבנו במהלך שנים ארוכות

שמא יעלמו.....

את החרדות שלי, מה יהא על הרשומות שלי? הזכרונות של רגעים אינטימיים עם עצמי

על תיעוד היצירה שלי? המתכונים? הטיולים שהונצחו? התמונות!

היכן נעלמו מילות המפתח שסייעו למצוא את מבוקשי?

אז הנה באתי, חזרתי אל הבית

מקוה לטוב

בזכות האופטימיות של ליאור הנחרצת! הלוחמת!

תודה ליאור שנפחת בי שוב רוח חדשה

ומלאת תקוה!

הלוואי!!!

 

לדף הרשומה

ללמוד.......כל יום מחדש.

תודה לחברי יורם גונן

שהעשיר אותי בידע חדש.

אבי ז"ל נהג לומר לי באידיש

"אדם לומד ולומד כל יום מחדש......ומת טיפש".

אז הנה גם היום למדתי משהו חדש.

 

בסיומו של יום צילום אמש בכפר יהושע, שכולו פורח עכשיו בשלל צבעים

ודקה לפני שהכל קמל......העליתי תמונה של שיח/עץ

אדום יפיפה, שפרחיו דומים למברשת לניקוי בקבוקי תינוק...

חברי מיד הגיב וכתב לי את שמו של הצמח שאני מודה - לא ידעתי את שמו

אבל משכבר הימים הכרתי את יופיו.

תודה על המידע המעניין, שמחה ללמוד עוד ועוד...

 

 

שאני לא אמשיך ואקרא?

הנה

 

קליסטמון אדום


 

קליסטמון אדום (שם מדעי : Callistemon phoeniceus) הינו מין של עץ ירוק-עד מסוג קליסטמון שבמשפחת ההדסיים.

מקור עץ הקליסטמון אדום הוא באוסטרליה המערבית, שם הוא גדל בר. בישראל הוא גדל רק בגינות פרטיות וציבוריות.

העץ קטן מימדים, גובהו של עץ בוגר נע בין 4 ל 6 מטרים ורוחבו גם. העץ מרובה ענפים דקים וארוכים, אורך כל ענף נע בין 1 ל 3 מטרים. העלים פשוטים ומוארכים, בצבע ירוק כהה עם גוונים כחלחלים, מסורגים לאורך הענפים.

פריחת הקליסטמון אדום מתחילה באמצע מרץ ונמשכת עד לסוף אפריל. בזמן הפריחה, ענפי העץ שופעים בפרחים אדומים בצורת מברשות אופייניות למשפחת ההדסיים.

קליסטמון אדום

לדף הרשומה

סריגה מרגיעה! תחתיות לכוסות.

17/04/2017

היו ימים שסרגתי סוודרים גדולים....

כשעברנו לגור בניו יורק, הגענו לטמפרטורה של 20-, היה קפוא בחוץ.

הבתים מחוממים, אבל בחוץ......האף בסכנת נשירה.

סרגתי שם וסרגתי כדי להתחמם.

נותרו מספר תמונות......הנה.....

 

 

 

 



היו ימים.

עכשיו אני מחפשת פרוייקטים אחרים. מהנים.

כי בלי סריגה, מסרגות וחוטים......אין לי חיים!

אז הנה מספר סטים לכוסות שהכנתי לחגים.

 

 

 

 

 

ידיות לסירים

 

 

 

 

 

 

 

 

לדף הרשומה

מיחזור שימושי, תחתית לסיר חם....ישר לשולחן.

כן, היו ימים שכתבתי כאן יותר.

שזה היה הבית.

שהיו כאן הרבה חברים.

שניפגשנו לטיולים.

היתה כאן משפחה נפלאה.

היום לצערי הכל שונה, אני מתגעגעת למקום החם הזה. שכתבתי בו כמעט מדי יום

שהיו מאות אלפי כניסות. שהיה טוב על הלב.

מתגעגעת.

אבל איש כבר לא מבקר, הטיולים נותרו כזכרונות.

קצת עצוב.......אני מודה.

 

חזרתי קצת......להצצה קטנה.

חג הפסח, חג האביב.

המסרגות לא נפרדות ממני - ואני לא מהן.

אמרתי מיחזור? אז כן......גזרתי חולצות טריקו לחוט אחד ארוך, וסרגתי תחתית לפיירקס החם, לסיר המהביל

עיטרתי בחוט אקרילן לקישוט וזהו......גם תחתית זו הלכה לבית אחר. נותר הצילום למזכרת.

 

 

 

וגם זה.....

 

וגם זה שסרגתי בעבר....ונותר רק הצילום.

 

לדף הרשומה

עוגיות שומשום ביתיות בטעם של פעם

16/03/2017

 

 

עוד ניסיון בתחום האפיה.

ניסיתי......אהבתי.

פשוט.

 

בקערה לערבב את החומרים הבאים

כוס קמח מלא + כפית אבקת אפיה.

כוס שומשום.

ביצה אחת

כף שטוחה קינמון

5-7 כפות סוכר

5 כפות שמן.

מים לפי הצורך להיווצרות בצק רך.

 

להכין כדורים ולפחוס בכף היד ולשטח.

להניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה

לאפות בחום נמוך עד לייבוש והשחמה מעטה.

 

 

לדף הרשומה
קוביית קוד חופשי

Profile Visitor Map - Click to view visits
ארכיון פוסטים
נקה
קוביית רשימת הרשומות
קוביית רשימת הרשומות
קוביית קוד חופשי
free counters
קוביית קוד חופשי
em>http://tuesdaytrio.blogspot.com/" target="_blank">http://i767.photobucket.com/albums/xx311/daillyg/GDTbadge.jpg />" border="0" alt=" Tuesday Trio - Sketch & Challenge Blog "> /><>
קוביית קוד חופשי
 Tuesday Trio - Sketch & Challenge Blog
קוביית קוד חופשי

Profile Visitor Map - Click to view visits
ארכיון פוסטים
נקה
קוביית רשימת הרשומות
קוביית רשימת הרשומות
קוביית קוד חופשי
free counters
קוביית קוד חופשי
em>http://tuesdaytrio.blogspot.com/" target="_blank">http://i767.photobucket.com/albums/xx311/daillyg/GDTbadge.jpg />" border="0" alt=" Tuesday Trio - Sketch & Challenge Blog "> /><>
קוביית קוד חופשי
 Tuesday Trio - Sketch & Challenge Blog
קוביית קוד חופשי

Profile Visitor Map - Click to view visits
ארכיון פוסטים
נקה
קוביית רשימת הרשומות
קוביית רשימת הרשומות
קוביית קוד חופשי
free counters
קוביית קוד חופשי
em>http://tuesdaytrio.blogspot.com/" target="_blank">http://i767.photobucket.com/albums/xx311/daillyg/GDTbadge.jpg />" border="0" alt=" Tuesday Trio - Sketch & Challenge Blog "> /><>
קוביית קוד חופשי
 Tuesday Trio - Sketch & Challenge Blog
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל גלשי אלא אם צויין אחרת