00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מילון בתאבון - ערכה ללימוד אכילה נכונה

 

 

אוכלים לפי המילון

"מילון התיאבון":

ערכה חדשה ללימוד אכילה נכונה פותחה על ידי דיאטנית קלינית לילדים

יעל חן רביע, דיאטנית בעלת שם בתחום ילדים,

פתחה ערכה חווייתית,

 מאוירת וצבעונית,

לזיהוי תחושות רעב ושובע

ולהקניית הרגלי אכילה נכונים לכל המשפחה •

  "מילון התיאבון" מיועד להורים וילדים

 

"אמא בא לי משהו", ''אמא אני רוצה עוד חטיף'', ''אבא אני רעב!",

המשפטים האלה נשמעים לכם מוכרים? כדאי שתכירו את "מילון התיאבון".

ערכה ייחודית, פרקטית וחווייתית, המנגישה לילדים ערכי תזונה בריאה

ומקנה הרגלי אכילה נכונה,

כל זאת באמצעות שיח פתוח בין הורה לילד שמותאם לגיל הילד,

משחק ושימוש בסולם רעב ושובע מיוחד לילדים.

"מילון התיאבון" פותח על ידי יעל חן רביע, תזונאית קלינית לילדים, בשיתוף פסיכולוגית התפתחותית ומפתחת תכנים חינוכיים.

הערכה עוסקת בהרגלי אכילה בריאים כגון: אכילה שאינה מתוך רעב פיזיולוגי,

אכילה 'כשמתחשק', אכילת יתר ותחושות רעב ושובע.

השימוש ב"מילון התיאבון" מכוון למשפחה כולה כערכה חווייתית משחקית

ויחד עם זאת מעשית.

"מילון התיאבון" מיועד להורים וילדים, כמו גם לאנשי מקצוע, דיאטנים ומטפלים בתחום האכילה הנכונה לילדים.

הערכה מתאימה לגילאי גן חובה ובית הספר היסודי (5-10)

וקיבלה את המלצת מכון אדלר.

 

מחיר מומלץ לצרכן: 49 שקלים לערכת עבודה + מגנטים (לא כולל דמי משלוח).

קישור לעמוד ולרכישה: http://www.yaelchenrabih.com/milon-hateavon

אתר יעל חן-רביע: yaelchenrabih@outlook.com

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

דורות - מוצרי שום ותיבול

 

 

 

"דורות"

משיקה את מוצרי השום והתיבול מתוצרתה

במתכונים משופרים ובעיצוב חדש

 

שום כתוש, בצל קצוץ ומטוגן,

 כוסברה, פטרוזיליה, בזיליקום,

ג'ינג'ר ומגוון רטבים בהם שום ודבש,

עגבניות בזיליקום,

פסטו, סצ'ואן ועוד

 ארוזים במגשיות להקפאה  –

יעשירו כל תבשיל בטעם וארומה נפלאים ?

פשוט לבשל עם מוצרי התיבול של דורות

 

מגשיות התיבול המחודשות של דורות מהווים מהפיכה בתחום צריכת תבלינים ועשבי תיבול.  

הגדלנו את הכמות בכל יחידה והחלפנו את הרדיד והמכסה לכזה השומר היטב על הטבליות ולנוחות שימוש מקסימלית.

אנו בטוחים שכל מי שעושה שימוש במוצרי התיבול שלנו חווה הכנת אוכל באופן חדש,

כזה המעודד אותו לשלב תיבול טרי במזון באופן פשוט וקל".

 

מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 12 שקלים לאריזות 80 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

כשר בהשגחת הרבנות שדות נגב וכשרות למהדרין הרב אפרתי.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

חברת "מעדני יחיעם" - סדרת נקניקיות גורמה - חדש

 

 

 נקניקיות פרמיום לאוהבי בשר

חברת "מעדני יחיעם" משיקה סדרת נקניקיות גורמה

פרי שיתוף פעולה עם קונצרן המזון WIESENHOF מגרמניה 

נקניקיות וינר, נקניקיות קנאקרס ונקניקיות קרקובר מבוססות מתכון ייחודי של יחיעם וחברת ויזנהוף.

הנקניקיות מכילות נתחי בשר איכותיים ובעלות רמת חלבון גבוהה אשר מעניקה להן מרקם בשרי במיוחד

• מצוינות בהכנה על האש, כמנה עיקרית,

כתוספת לתבשילים וכפתרון האולטימטיבי לארוחה קלה ומהירה של נקניקיה בלחמנייה

.

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם, משיקה סדרת נקניקיות גורמה חדשה

פרי שתוף פעולה והסכם ידע עם קונצרן המזון WIESENHOF  מגרמניה.

בשלב הראשון יושקו בסדרה שלושה סוגי נקניקיות פרמיום חדשות: וינר, קנאקרס וקרקובר באריזות 225 – 280 גרם בעיצוב מיוחד.

סדרת מוצרי הגורמה החדשה מיוצרת מבשר עוף, הודו ובקר ומתובלות על פי מתכון מקורי וידע גרמני.

הנקניקיות מכילות נתחי בשר איכותיים ובעלות רמת חלבון גבוהה אשר מעניקה להן מרקם בשרי במיוחד.

נקניקיות הקנאקרס מעולות על האש, הקרקובר יתאימו במיוחד כתוספת לתבשילים

והוינר הן הפתרון האולטימטיבי לארוחה קלה ומהירה של נקניקיה בלחמנייה. כל סוגי הנקניקיות יהיו מצוינות בהכנה על האש,

במים ובמיקרוגל ויהוו פתרון מצוין לארוחה חמה מהירה ולברביקיו מוצלח.

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של "מעדני יחיעם", הסדרה החדשה מיועדת לאוהבי בשר,

המבקשים מעדני גורמה איכותיים, עשירים ומלאי טעם.

"על פי בדיקה שערכנו הצרכנים מבקשים מוצרי איכות טעימים ואנו מאמינים שסדרה זו תענה בדיוק על ציפייה זו".

מחיר מומלץ לצרכן: 14.90 – 15.90 שקלים לאריזת 225 – 280 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

תפוחי אדמה הום פרייז בתנור

14/07/2017

 

 

 

המצרכים :

7 תפוחי אדמה גדולים עם הקליפה

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף פפריקה גרוסה מתוקה

2 כפות קל יונז (מיונז דל קלוריות)

1/4 כפית פלפל שחור

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק חריף

3 כפות שמן זית

1/2 כפית מלח

1 כפית אבקת שום

כף שומשום קלוי

אופן ההכנה:

 לשטוף את תפוחי האדמה היטב עם הקליפה, להניח בסיר ולמלא מים ולהביא  לרתיחה ולכבות את האש.

      להשאיר את תפוחי אדמה בתוך הסיר במים החמים עוד  רבע שעה .

 להוציא את תפוחי האדמה לאחר שהתקררו מעט ולפרוס לריבועים גסים  (עם הקליפה).

 לסדר בתבנית את תפוחי האדמה ולהוסיף את המרכיבים  , מיונז, פפריקה מתוקה + פפריקה גרוסה ,מלח, , אבקת שום , פלפל שחור

      ולערבב היטב בעזרת הידיים.  (אפשר שלב זה להכין בקערה ולערבב היטב את כל החומרים).

 לכסות את התבנית בנייר כסף לאפות כשעה 190 מעלות ואז להסיר את הנייר כסף ולאפות עוד 20 דקות עד להשחמה.

 להוציא ולפזר ישר את כף השומשום הקלוי .

בתאבון

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

טעם מהעבר שהיינו ילדים - פילה בקלה עם תפוחי אדמה

29/05/2017

5 - 6 תפוחי אדמה  גודל בנוני  פרוסים לקוביות גסות

3 גמבות אדום  + 1 גמבה צהוב  - פרוסים לאורך לחתיכות גסות

פפריקה - כף גדושה 

4 עגבניות קלופות פרוסות לקוביות 

חצי קג' פילה בקלה שטוף ומסונן

7 שיניי שום כתוש

1/2 חצי כפית כורכום 

1 כפית מלח שטוחה (לפי הטעם האישי)

פלפל שחור 1/4 כפית 

מים רותחים 2 כוסות   (גודל כוס שתיה חד פעמי )

שמן 6 כפות

1/2 כפית אבקת מרק עוף פרווה ללא מונסודיום (אפשר לוותר)

 

אופן ההכנה :

בסיר  מטגנים את הגמבות עד השחמה (כ- שבע דקות בערך).

מוספים את העגבניות ומערבבים .

מוספים את השום הכתוש מערבבים היטב ומבשלם כ- 4 דקות

מנמיכים את האש ומוספים את התפוחי האדמה ומוסיפים את התבלינים , פפריקה, מלח, פלפל שחור ואבקת מרק עוף 

     על גבי הדגים .

מוסיפים את המים ובעזרת כף מוזגים על הדגים את הרוטב .

מבשלים על אש נמוכה בסיר עם מכסה כ- 40 דקות , לבדוק מידי פעם ולהעביר עם הכף את הרוטב על תפוחי האדמה והדגים.

בודקים שתפוחי האדמה רכים ואז זה מוכן.

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת