00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

ממרח טחינה עם שוקולד ללא תוספת סוכר

חברת "אחוה" משיקה מוצר חדש בסדרת ממרחי הטחינה החדשנית מתוצרתה:

ממרח טחינה עם שוקולד

ללא תוספת סוכר

הממרח מכיל 42% טחינה משומשום מלא, ללא סוכרים, ללא שומן טרנס, ללא כולסטרול,

דל מאוד בנתרן ואינו מכיל צבעי מאכל • הממרח ללא חומרים מהחי עשיר בערכים תזונתיים בהם 365 מ"ג סידן

ומתאים כממרח מתוק בכריכים, לעוגות ועוגיות

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה,  משיקה מוצר חדש נוסף בסדרת הממרחים החדשנית מתוצרתה:

ממרח טחינה עם שוקולד ללא תוספת סוכר.

הממרח החדש מכיל 42% טחינה משומשום מלא, ללא סוכרים, ללא שומן טרנס, ללא כולסטרול, דל מאוד בנתרן ואינו מכיל צבעי מאכל.

הממרח עשיר בערכים תזונתיים מתאים לשימוש כממרח מתוק בכריכים, לעוגות ועוגיות.

סדרת ממרחי הטחינה של אחוה מונה שלושה ממרחים,

 

מחיר מומלץ לצרכן: 11 – 13 שקלים לאריזת 400 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

גרנולה אורגנית

 

חברת "רפאל'ס" משיקה סדרת מוצרים חדשה – גרנולה אורגנית ב- 6 טעמים

גרנולה אורגנית אגוזים זרעים ופירות,

גרנולה אורגנית חלוה תמרים ושקדים

וגרנולה אורגנית ללא סוכר אגוזים ופירות,

ישווקו באריזות נוחות 300 גרם ו-800 גרם תחת המותג "גרנולה רפאל"

• ימכרו בבתי טבע, רשתות השיווק ורשת שופרסל בפריסה ארצית

לדברי רפאל ממבר, מנהל המכירות והשיווק ברפאל'ס,

מדובר במהלך המותאם למגמה ההולכת ומתחזקת של ביקוש למוצרים אורגניים טבעיים ובקידום החזון של המפעל.

"עם פתיחתו של המפעל לפני כשמונה שנים החלטנו על ייצור של מזון בריא,

הכי קרוב לצורתו בטבע והפכנו להיות המפעל הראשון לייצור גרנולה אורגנית בישראל.

בהמשך התחלנו לייצר גרנולה מרכיבים טבעיים שהיו זולים משמעותית מהאורגנים,

וכיום משיקים סדרה אורגנית חדשה

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 ש"ח לאריזת 300 גרם; כ- 29.90 ש"ח לאריזת 800 גרם.

.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

מתכון לבשר חזה - בישול איטי

15/01/2017
                                  
 
המצרכים :
קילו בשר חזה פרוס לקוביות עם עצם
פטריות שמפיניון חבילה פרוסות לרבעים
בצל סגול 1 קצוץ גס
בצל לבן 1 קצוץ גס...
פלפל שחור גרוס חצי כפית
מלח בערך חצי כפית להוסיף לפי הטעם
שמן 2כפות
שום 5 שיניים שלמות
טריאקי 2כפות
צ'ילי שום 2כפות
כוס מים רותחים גודל כוס שתייה חמה

אופן ההכנה :
מטגנים את הבצל עד השחמה
מוסיפים פטריות ומטגנים עוד שתי דקות
מוסיפים את הבשר ומטגנים מכל צד כ 7 דקות
מוסיפים את השום ואת המים מערבבים
ומכניסים לתנור עם סיר מכוסה
בהתחלה 200מעלות כשעה
ועוד שלוש שעות 170 מעלות.

מומלץ :
לאכול בליווי פירה או אורז
מי שרוצה יכול להוסיף תפוחי אדמה לאחר שעה בתנור
תהנו בשר מעולה לבקש מהקצב בלי הרבה שומן.
אפשר לאכול את הבשר בתוך באגט חם
לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

עוף שלם פתוח עם אורז ועשבי תיבול

09/01/2017

 

 

אורז טעים ממש חגיגה הכל בתבנית אחת - מומלץ ביותר

רמת הקושי בנוני קצת התעסקות ויש לכם עוף שלם עם אורז טעים במיוחד

בהכנת האורז שתי שלבים :

1.  שלב ראשון הכנת האורז

2.  שלב שני הכנת העוף וחיבור לאורז

 

שלב ראשון  - המצרכים להכנת האורז:

2 כוסות אורז לבן מבושל

   *אני מכינה אורז במיקרו - בכלי מתאים  -   2 כוסות אורז + 4 כוסות מים רותחים - 1 כף אבקת מרק עוף 1 כף שמן - מערבבת

                 ומכניסה למקרו ל- 20 דקות- והאורז מוכן

2 בצלים גדולים קצוצים דק דק

2 כפות שמן לטיגון הבצל

חבילת כוסברה שלמה קצוצה דק דק 

4 שיניי שום כתוש 

1 כף בהרט גדושה

מלח ופלפל שחור לפי הטעם 

צריך : תבנית חד פעמית גדולה 

אופן הכנת האורז :

 לטגן את הבצל הקצוץ עד להשחמה להוסיף את השום הכתוש והתבלינים בהרט,מלח ופלפל ולערבב

להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולבשל כדקתיים  ולקרר,   

להוסיף לאורז המוכן לשטח בתבנית חד פעמית גדולה

 

השלב השני הכנת העוף וחיבור לאורז - פשוט וקל   

שלב שני - המצרכים להכנת העוף:

עוף שלם נקי במשקל 1.800

2 כפות שמן

אבקת שום 1/2 כף  או שום טרי שני שיניים

פפריקה מתוקה 1 כף 

פלפל שחור  1/4 כפית

בהרט כפית 1

רוטב צילי שום 2 כפות

מלח 1/2 כפית

2 כוסות מים רותחים (400מל)

 

אופן הכנת העוף:

1 . לנקות את העוף היטב לפתוח בצד של הבטן לשניים 

2.  בקערה גדולה לערבב את כל המצרכים ולמרוח על העוף 

3.  להניח על גבי האורז כאשר העוף פתוח והעור כלפי מעלה

4. להוסיף 2 כוסות מים רותחים לפזר על גבי כל התבנית 

 לעטוף את התבנית בנייר כסף ולתנור

 

בתנור :  שעה וחצי ב- 200 מעלות עם נייר כסף 

            ועוד חצי שעה בלי נייר כסף 

         בתאבון 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

קציצות דגים ברוטב מרוקאי

מתכון טעים ומומלץ להכנה.... מרגישים שישי בבית ....

ציוד נדרש  :

  • מטחנת בשר
  • וסיר בישול רחב 

המצרכים לקציצות:

  • חצי קג - פילה דג בקלה או מלרוזה 
  • חצי קג - פילה  דג נסיכה 
  • כוסברה 1 חבילה שטופה ומסוננת
  • תפוח אדמה 1 גדול
  • שום כתוש 2 שיניים 
  • פירורי לחם  4 כפות
  • ביצה 1 
  • פפריקה מתוקה בשמן  1 כף 
  • אבקת מרק עוף לללא מונסודיום גלוטמט פרווה  2 כפות - אפשר מלח במקום לפי הטעם
  • כורכום 1/2 כפית
  • פלפל שחור 1/4 כפית .

מצרכים להכנת הרוטב:

  • 2 רסק עגבניות 
  • שום 5 שיניים כתושים
  • פפריקה בשמן 2 כפות
  • כורכום כפית  1
  • 1/4 עד חצי כפית מלח 
  • 1/2 כוס שמן 
  • פלפל שחור 1/2 כפית 
  • 6 כוסות מים גודל חד פעמי 

 

אופן הכנת להקציצות   :

1. מנקים את הדג שוטפים במים היטב פורסים לפרוסות ומסננים.

2. במטחנת בשר - טוחנים את הדגים ביחד עם הכוסברה  , שום  , תפוחי אדמה ומערבבים.

3. לתערובת הדגים שטחנו יש להוסיף את התבלינים  , פפריקה ,אבקת מרק , כורכום , פלפל שחור , להוסיף את הביצה 

    את הפירורית ולערבב היטב , ולהכין  עיגולים.

 

אופן הכנת הרוטב האדום :

1. בסיר רחב מוזגים את השמן מחממים ומוספים את הרסק העגבניות ואת השום הכתוש  וישר מוספים מים -  

אפשר בשלב הזה להוסיף  רק 4 כוסות ולהביא לרתיחה, ואז  ולהוסיף את התבלינים  ,

פפריקה , מלח ,פלפל שחור, כורכום ולערבב שוב ולהוסיף את 2 כוסות מים הנוספים.

2. כאשר הרוטב מבעבע יש להוסיף את הקציצות שמכינים ביחד לגודל כדור טניס ומניחים ברוטב אחד ליד השני ,

ובעזרת כף למזוג מהרוטב על הקציצות.

3. יש להנמיך את האש ולבשל בסיר מכוסה עד 30 דקות שהקציצה מוכנה (כדאי לטעום )

בתאבון 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת