00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברת "אחוה" משיקה טחינה אורגנית רגילה ומלאה בעיצוב חדש

טחינה אורגנית מתוצרת "אחוה" בעלת הערכים התזונתיים והבריאותיים מהגבוהים בקטגוריה

 עשירה בסידן, ברזל וסיבים תזונתיים וללא תוספת מלח •

 חברת "אחוה" שומרת על מעמדה כמותג הטחינה הנמכר בישראל לשנת 2017

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ומוצרי מאפה,

יוצאת במיתוג מחדש לאריזות הטחינה האורגנית מתוצרתה.

החברה משיקה טחינה אורגנית רגילה וטחינה אורגנית מלאה בעיצוב חדש,

השם דגש על יתרונותיה של טחינה אחוה – היותה טבעית לגמרי, ללא תוספת מלח ועשירה בערכים בריאותיים כמו סידן, ברזל ובסיבים תזונתיים. 

.

כשרות הבד"ץ העדה החרדית ירושלים (פרווה).

מחיר מומלץ לצרכן: 10 – 13 ₪ לאריזת 500 גרם. 

להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

טורטייה בשר טחון בציפוי פירורית אפוי בתנור

 

 

 

המצרכים :

15 טורטיות 

בשר בקר טחון  1.2 קילו מאתיים

2 בצלים גדולים קצוצים דק

פטריות  פורטובלו טריות פרוסות לריבועים

צ'ילי מתוק - 2 כפות 

פפריקה גרוסה מתוקה 2 כפות גדושות

3 כמות שמן לטיגון

3 כפות טריאקי

1/4 כפית פלפל שחור  -  להוסיף לפי הטעם האישי

1/2 כפית מלח - להוסיף לפי טעם אישי

לציפוי הטורטיה

1/2 חבילה פירורית  200 גרם 

3 ביצים

רביכה לסגירה של הטורטיה 

1 כף קמח רגיל

וחצי כוס מיי ברז 

אופן ההכנה :

 במחבת מטגנים בשמן את הבצל עד השחמה ומוסיפים את הפטריות מערבבים ומטגנים כ- 4 דקות ואז מוספים 

את הבשר , מטגנים עד שהבשר משחים ואין נוזלים .

(במידה ויש נוזלים אפשר בעזרת כף להוציא או לצמצם אותם בעוד כמה דקות בישול)

 מתבלים את הבשר בצ'ילי מתוק , טריאקי , פפריקה גרוסה , מלח /פלפל שחור , מערבבים והבשר מוכן ,ולקרר

את תערובת הבשר למילוי.

 מילוי הטורטייה : 2 כפות גדושות -  מילוי בשר

מניחים בחלק העליון של הטורטייה וסוגרים קצוות ומגלגלים .

מדביקים בעזרת רביכת קמח לוקחים בקערית קטנה כף קמח + מים ומערבבים זה נהיה דביקי

בעזרת מברשת יש להבריש את החלק התחתון של הטורטייה ולגלגל.

 בשתי קערות יש להניח את הביצים המשוקשקות ובקערה נוספת את הפירורית 

 ולצפות בביצה ואז בפירורית.

 בתבנית - דף אפיה ולשמן בעזרת ספרי שמן ולהניח את הטוריטות 

לאפות חצי שעה בתנור 200 מעלות עד להשחמה .

 

אפשר להוסיף צנוברים למי שאוהב .

 

 

 

 

 

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

חלוה רכה עם מגוון תוספות ייחודיות וחדשניות

 

חברת "אחוה" משיקה סדרת מוצרי חלוה חדשה:

חלוה רכה עם מגוון תוספות ייחודיות וחדשניות

חלוה פירות יבשים, דבש ושקדים, תפוז ופולי קקאו, שיש ופולי קקאו ופיסטוק,

ארוזה במיכלים של 3 ק"ג שבהפיכתם נראים כעוגה עשירה ויפהפייה • נ

יתן להשיג את המוצר גם במארז מוכן במשקל 200 גרם

 

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה,  משווקת סדרת מוצרי חלוה חדשה:

חלוה רכה עם מגוון תוספות ייחודיות וחדשניות. בין טעמי החלוה שישווקו, פירות יבשים, דבש שקדים, תפוז ופולי קקאו, פיסטוק ועוד.

החלוה תשווק במיכלים של 3 ק"ג שבהפיכתם נראים כעוגה עשירה ויפיפייה. בנוסף,

תשווק החלוה גם במארז מוכן, מגשית ארוזה במשקל 200 גרם. המחיר,

על פי מדיניות המחירים של אחוה, במחיר היכרות של 5 – 6 שקלים אריזת 200 גרם.

חלוה מיוצרת מטחינת שומשום הידועה כמזון בריא, מזין ועשיר בוויטמינים ומינרלים. רבים מגדירים את החלוה כממתק הבריא ביותר וכמזון הבריאות המתוק ביותר.

חלוה מתוצרת "אחוה" הנה החלוה הנמכרת ביותר בישראל ועומדת בראש מותגי החלוה לשנת 2016.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק של חברת "אחוה", "ביקשנו להביא את חוויית השוק את הסופר.

פיתחנו חלוה במגוון טעמים מיוחדים ואנו מציעים אותה במגשית נוחה לשימוש".

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 8 שקלים, מחיר היכרות: 5 – 6 שקלים לאריזת 200 גרם.

להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

עוגת ביסקווטים פירורים עם קרם וניל בציפוי שוקולד

03/01/2018

 

 

עוגת קיץ קלילה וקלת הכנה ללא אפיה

לבסיס
400 גרם ביסקוויטים 
שמנת מתוקה 1
שוקולד מריר 100 גרם

מילוי קרם 
אינסטנט פודינג וניל
שמנת מתוקה
כוס חלב 
גבינה לבנה 500 גרם 5אחוז
2כפיות סוכר

לציפוי 
שוקולד מריר
רבע כוס חלב וכף וחצי שמן

אופן ההכנה
 לפורר את הבסקוויטים 
 במיקרו לחמם בקערה את השוקולד והשמנת דקה וחצי
 לערבב ולהוסיף את פירורי הבסקוויטים.
 לשטח בתבנית עגולה ולהכניס לקירור לשעה בערך .


  להוסיף את הקרם שאותו אנו מכינים...
בקערה להניח קצפת מתוקה ואינסטנט פודינג וניל וכוס חלב ושתי כפיות סוכר ולערבל  עם מיקסר עד לקבלת קצף סמיך ואז

להוסיף בקיפול את הגבינה הלבנה.

 מניחים את המילוי על הבסיס.

ואז מכינים  את הציפוי בקערה  
שוקולד מריר + חלב+ שמן במיקרו דקה וחצי 
לצפות על הקרם ולקרר לפחות חמש שעות לפני ההגשה.

לדף הרשומה

מילון בתאבון - ערכה ללימוד אכילה נכונה

 

 

אוכלים לפי המילון

"מילון התיאבון":

ערכה חדשה ללימוד אכילה נכונה פותחה על ידי דיאטנית קלינית לילדים

יעל חן רביע, דיאטנית בעלת שם בתחום ילדים,

פתחה ערכה חווייתית,

 מאוירת וצבעונית,

לזיהוי תחושות רעב ושובע

ולהקניית הרגלי אכילה נכונים לכל המשפחה •

  "מילון התיאבון" מיועד להורים וילדים

 

"אמא בא לי משהו", ''אמא אני רוצה עוד חטיף'', ''אבא אני רעב!",

המשפטים האלה נשמעים לכם מוכרים? כדאי שתכירו את "מילון התיאבון".

ערכה ייחודית, פרקטית וחווייתית, המנגישה לילדים ערכי תזונה בריאה

ומקנה הרגלי אכילה נכונה,

כל זאת באמצעות שיח פתוח בין הורה לילד שמותאם לגיל הילד,

משחק ושימוש בסולם רעב ושובע מיוחד לילדים.

"מילון התיאבון" פותח על ידי יעל חן רביע, תזונאית קלינית לילדים, בשיתוף פסיכולוגית התפתחותית ומפתחת תכנים חינוכיים.

הערכה עוסקת בהרגלי אכילה בריאים כגון: אכילה שאינה מתוך רעב פיזיולוגי,

אכילה 'כשמתחשק', אכילת יתר ותחושות רעב ושובע.

השימוש ב"מילון התיאבון" מכוון למשפחה כולה כערכה חווייתית משחקית

ויחד עם זאת מעשית.

"מילון התיאבון" מיועד להורים וילדים, כמו גם לאנשי מקצוע, דיאטנים ומטפלים בתחום האכילה הנכונה לילדים.

הערכה מתאימה לגילאי גן חובה ובית הספר היסודי (5-10)

וקיבלה את המלצת מכון אדלר.

 

מחיר מומלץ לצרכן: 49 שקלים לערכת עבודה + מגנטים (לא כולל דמי משלוח).

קישור לעמוד ולרכישה: http://www.yaelchenrabih.com/milon-hateavon

אתר יעל חן-רביע: yaelchenrabih@outlook.com

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
12345
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת