00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קרקרים

חומרים

מהבצק של קציצות כוסמת ומש

הכנה

לצור כדורים 

לחמם מחבת אבן

את הכדורים לשטח בצורת עיגול

להניח על המחבת החמה ולקלות משני הצדדים

לאחר הקלייה להניח על תבנית מעל נייר אפיה

ולאפות בחום נמוך על מנת לייבש.

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

מאכל מסורתי(ספרדי)

חומרים לאורז

שתי כוסות אורז מלא מורתח ושטוף במים קרים

שני גזרים  קצוצים בפומפיה

לבשל את האורז הרתוח על אש קטנה בתוספת כוס מים רתוחים

ולהוסיף אחרי 10 דקות את  הגזר עד השלמת הבישול

חומרים למרק החמוץ

5 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים קטנים

צרור פטרוזיליה כוסברה

2 כפות נענע יבש

שורש פטרוזיליה אחד קצוץ דק

שני שיני שום 

מיץ לימון סחוט משני לימונים

קמצוץ מלח

ההכנה

מבשלים את כל המרכיבים בתוספת 3 כוסות מים חמים למעט הלימון והשום

10 דקות לפני סיום הבישול להוסיף את הלימון והשום

הגשה

למזוג את האורז בצלחת ולהוסיף מעל את המרק החמוץ

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף

קציצות כוסמת ומש

חומרים

קוסמת ירוקה מונבטת 2 כוסות

מש מונבט כוס אחת

צרור פטרוזיליה וכוסברה

שתי בטטות בינוניות

מהלך ההכנה

לטחון במעבד מזון עד שמגיעים למסה מוצקה ובצקית

מילוי

בצל בינוני קצוץ מאודה ללא שמן

להוסיף בטטה ותפוח אדמה אחד קצוצים ולהמשיך לאדות עד לבישול

להוסיף קמצוץ מלח אטלנטי

ההכנה

לצור כדורים אחידים מהבצק

לחרוץ חור עמוק בכדור עד שמגיעים לדפנות הבצק

להוסיף את המילוי

את הכדורים לשטח ולהניח על תבנית מעל נייר אפיה

לאפות בחום 180 מעלות ולהגיע לצבע אפויי אדמדם

לקרר ולהוציא מהתבנית בקלות

 

 

 

לדף הרשומה
| הוסף תגובה |
שתף
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Fridavegan אלא אם צויין אחרת