1010
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מאפה ממולא קוטג' ובצל ירוק

23/01/2020
מאפה ממולא קוטג' ובצל ירוק

 

מאפה ממולא קוטג' ובצל ירוק

 

משעמם לכם בפה?

רוצים משהו חדש, אחר, שונה? 

הנה לפניכם, ובקלי קלות,

פתאום קופץ לו סרטון ובו הצעה להכין מאפה קליל מהיר וטעים,

 מתאים לארוחת ערב או בוקר, 

ניתן למלא בטונה ובצל ירוק, 

הכנתי 1/2 כמות מהרשום במתכון, קיבלתי שלוש מנות טעימות וחמימות, (די גדולות ומשביעות)

המלצה: להגיש לצד סלט ירקות, ביצה, זיתים, הכל הולך...

בזכות צורת ההכנה , ועיבוד הבצק, בתוצאה הסופית הוא  עשוי מעלים דקים ממולאים
לא צריך לחם בנוסףindecision

מצרכים לבצק:

 6 מנות:

450 מל' מים,

 כפית שמרים יבשים,

 כפית מלח,

 כף שמנת אןו יוגורט,

לערבב כל המרכיבים,

 להוסיף 500 גר' קמח,

 ליצור בצק בידיים, 

אם דביק מאוד, להוסיף מעט קמח לפי הצורך,

לכסות קערה בניילון נצמד להתפחה של שעה. (הוא לא תופח הרבה)

על משטח מקומח, להוציא את הבצק, וללוש מעט להוצאת אוויר ולקבלת בצק רך ונעים

(אם יש צורך להוסיף קמח), 

לשטח מעט את כדור הבצק , לחלק את כדור הבצק לחצי,

כל חצי לחלק ל- 3. מתקבלים שישה חלקים שווים, 

לעצב כל חלק לכדור, לזרות מעט קמח על הבצק ומשטח העבודה, 

 

לרדד כל כדור לעיגול,

 למרוח בחמאה רכה,

 למרוח שישית מהמילית 

                                               

לעשות חתך מהמרכז והחוצה, ולהתחיל לקפל ולגלגל את הבצק הממולא, משולש אחרי משולש

עד שמסיימים, ומתקבל קונוס בצק ממולא,

 על משטח עבודה מקומח, להניח את הקונוס על בסיסו הרחב,

 ועם הידיים, לפחוס ולשטח אותו בעדינות, עד לקבלת דיסקית בצק שמנמנה,

1.2. 

 לחמם מחבת עם מעט שמן, (כמו לחביתה, לא יותר מדי),

להניח את דיסקית הבצק הממולא, לכסות ולטגן עד שמזהיב מלמטה,

בעזרת מברשת אפיה, למרוח מעל המאפה חמאה רכה,

להפוך ולטגן צד שני עד הזהבה, 

 להגיש מיד.

מילית:

200 גר' בצל ירוק לחתוך דק,

400 גר' קוטג' 5%

פלפל שחור גרוס 1/2 כפית,

 מלח 1/2 כפית (לטעום),

לערבב.

 

 

 קרדיט: לפי סרטון           

 

 

טיפ: המאפה המטוגן הכי טעים  טרי, חם, תפוח, פריך בחוץ, נפרד לעלים, רך בתוכו,

 ניסיתי לחמם מה שנותר, מאוחר יותר,  במחבת מכוסה  ועל נייר אפיה,

 זה היה אכיל, ועדיין טעים,  אך לא אותו דבר, הפריכות נעלמת, התפיחות גם, (בתמונה עם הירקות),

אז לשיקולכם...

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

קישורים אל

 

נגעי עור אבחון מוקדם

אבטיח כזה לא אוכלים

מתיחות פנים להעלמת קמטים

איך להפתר מדורבן

סריגת סלסלות מחוטי טריקו

מדריך להסרת חלודה

איך לשמור על בגדים לאורך זמן

הסרת כתמים ושריטות ממוצרים שונים בבית

תחזוקת הבית

טיפוח - מסיכות פנים מחומרים טבעיים 

קסמים בבצק

פייספוד

טיפים לתיקון וחידוש רהיטי עץ

 יו טיוב אפיה 

שמרים כוכב נוטלה

גרישמנס חומרים לניקוי ספות

כיצד לרפד כיסא 

טיפים לנקיון

טיפים לניקוי התנור

הסרת כתמים מבגדים

חביבה על הצלחת

הסרת כתמים מבגדים

ניקוי מיקרוגל

ניקוי אבק ביעילות

ניקוי שחורים מהפנים

דרכים טבעיות להיפטר מנמלים

הסרת כתמי עור ופיגמנטצה

שימוש בשום לפטריות רגליים ואקנה

כביסה נכונה הסרת כתמים

כביסה נכונה 2

כוסות זכוכית עכורות, כך תנקו

הסרת מדבקות כיצד?

טיפים קטנים גדולים

אמבט טיפולי לרגליים יבשות

הסרת עובש

כיצד מפצחים פקאנים

מתלה לעגילים 

הברקת כלי כסף

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק מעגבניות טריות - ניצול שאריות 

נשארו לכם חלבונים?

אימון וחיטוב ירכיים 

תרגילים לבטן ולמתניים

קיפול מפיות שולחן

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת