1515
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חביבה על הצלחת

עוגיות קינמון ופיצוחים ללא סוכר

22/08/2019

 

החומרים הדרושים:

כ-3 כוסות קמח כוסמין מלא או לבן
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 שקית אבקת אפייה
200 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1.5 כוסות סוכרלוז
4 ביצים
קורט מלח
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית שקדים
1 קופסא ריקוטה 5% או יוגורט 3%
קליפה מגוררת + מיץ לימון/תפוז

למילוי וקישוט:

כ-100 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם פיסטוק גרוס
50 גרם שקדים משובבים
1 כפית זרעי אניס
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי שומר
1/2 כוס סוכרלוז
1-2 כפות קינמון

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל-170 מעלות.

לכתוש את חומרי המילוי עם חצי כוס סוכרלוז ולשמור בקערה נפרדת.

לערבב קמח עם אבקת אפייה וסודה לשתייה ולשים בצד.

להקציף חמאה עם סוכרלוז לקרם אחיד, להוסיף ביצים (אחת כל פעם עד שנבלעת בקרם) תמציות , מיץ וקליפה מגוררת ולבסוף את הריקוטה והקמח לסירוגין. לא לערבב יותר מידי.

לצקת מחצית הבלילה לתבנית מלבנית מעליה מחצית תערובת המילוי, לשפוך את יתרת הבלילה מעל ולבסוף לפזר את יתרת המילוי.

אופים כ-25 דקות. (לבדוק!) מצננים מעט,לאחר הוצאה מהתנור אפשר לזלף מעט סירופ קוקוס מעל העוגיות. חותכים לריבועים ומניחים במנג'טים (עטרות נייר).

עוגיות נהדרות נימוחות וטעימות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

מפת גולשים עולמית
Locations of Site Visitors
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל haviva9 אלא אם צויין אחרת