77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה

13/08/2019
פסטליקוס בורקס בולגרי פרווה

 

מתכון של אימי ז"ל אימי הכינה עם חמאה ובמלית מתוקה

1/2 ק"ג קמח

1 אבקת אפייה

1/3 כוס שמן

100 ג"ר נטורינה קוקוס

כוס ו1/4 מים

קורט מלח

מלית פטריות

קופסה פטריות טריות

3 בצלים בינוניים

מלח פלפל שחור גרוס.

לטגן ולקצוץ.

אפשר גם מלית בשר ,גרגרי חומוס עם בצל, גבינות.

אמא הכינה עם מלית מתוקה של דובדבנים

אופן ההכנה

מחממים מים עם מרגרינה, שמן ומלח עד סף רתיחה או עד שהמרגרינה נמסה.

מכבים את האש, מוסיפים קמח תופח, מצננים מעט ולשים לבצק רך.

מחלקים את הבצק ל־חלקים ומרדדים כל חלק על משטח עבודה מקומח ליריעה בעובי 1 ס"מ.

קורצים מכל יריעה עיגולים בקוטר 8 ס"מ בעזרת כוס או קורצן.

מכל עיגול יוצרים צורה של קערית קטנה עם שוליים בגובה של כ־2 ס"מ.

ממלאים כל "קערית" במלית עד לקצה.

משאריות הבצק יוצרים עיגולים שקוטרם מעט יותר גדול מקוטר "קערית" הבצק שמילאנו .

מניחים את עיגולי הבצק מעל ל"קעריות" הבצק הממולאות.

מהדקים את שולי כל קערית אל מכסה בצביטות.

מחממים תנור ל־180 מעלות.

מושחים את הכיסנים הממולאים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.

אופים את הפסטליקוס כ40 דקות עד שהם מתייצבים ומשחימים.

וחלק הכנתי כבורקס

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת