2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוף בתנור עם תפוח אדמה ובטטה

23/06/2019

עוף בתנור עם תפוח אדמה בצל ובטטות ,כמה פשוט כמה טעים ,

האוכל שאני הכי אוהבת ,ועכשיו כשיש לי את תבנית רוסטר של ארקוסטיל

העוף יוצא בטעם נהדר נשאר עסיסי וטעים כל כך ,בזכות המכסה הנהדר

שאוטם שהאדים ישארו בפנים ,העוף ותפוח האדמה מקבלים טעם משגע ,

ממליצה מאוד

מצרכים:

6 שוקיים

4 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות

2 בטטות קלופות וחתוכות לצ'יפס עבה

2 בצלים חתוכים לרבעים 

4 כפות שמן זית

1 כף פפריקה אדומה מתוקה

1 כף תבלין גריל עוף

1 כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

1 כף אבקת מרק עוף

1/2 כוס מים רותחים

2 כפות סילאן

מעט טימין יבש

אופן ההכנה :

בקערה קטנה לערבב שמן זית ,תבלינים  חוץ מהסילאן והמים ,לתבל את העוף להניח בצד ,

לשפוך את המים החמים ליתרת התבלינים בקערה לערבב ,לסדר את הירקות בתבנית ,לצקת את

התבלינים שערבבנו עם המים לעסות היטב את הירקות שיצופו כולם בתבלינים ,לסדר

מעל את חלקי העוף ,את הסילאן לפזר בעזרת כפית מעל העוף והירקות ,

להכניס לתנור בחום בנוני גבוהה 190 מעלות לאפות כשעה וחצי שעתיים .לפזר מעל את הטימין

כ10 דקות לפני שמוציאים מהתנור .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת