2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת שוקולד קוקוס לפסח

21/04/2019

איזה כייף של עוגה גם יפה גם טעימה והכי חשוב פרווה ,מתאימה לקינוח לערב החג

עוגה נהדרת במרקם עסיסי ,הקוקוס נהדר ושכבת השוקולד פדאג'ית וטעימה ,

ממליצה מאוד ,אפשר כמובן להכין את העוגה גם בימי חול עם קמח רגיל .

מצרכים לשכבת השוקולד :

6 חלמונים

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

1 כוס קמח תופח לפסח

1 אבקת אפייה

4 כפות קקאו

1 כפית אבקת נס קפה

3/4 כוס מים חמים

לשכבת הקוקוס :

6 חלבונים

1/2 כוס סוכר

2 כוסות קוקוס

1 סוכר וניל

אופן ההכנה שכבה שוקולד :

לשים בקערה את הקמח ,אבקת אפייה ,קקאו ,נס קפה לערבב ,

להוסיף חלמונים ,שמן ,ומים לערבב במטרפה עד לקבלת תערובת אחידה

ואוורירית אם התערובת סמיכה מדי אפשר להוסיף עוד מים ,לצקת את

התערובת לתבנית בינונית משומנת

הכנת שכבת הקוקוס:

להקציף את החלבונים עם הסוכר וסוכר הווניל לקצף יציב,להוסיף את

הקוקוס לערבב בעזרת לקקן ,לצקת את תערובת הקוקוס על שכבת השוקולד

להכניס לתנור בחום 175 מעלות לאפות כ35-40 דקות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת