88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

10/04/2019
רסק עגבניות שנשאר - טיפ

רסק עגבניות שנשאר - טיפ

נכון, זה לא מוצר יקר, ובכל זאת, הוא לא מבקש אוכל שנשאר במקפיא...

אל תעשה:  לא להשאיר בתוך קופסת המתכת בשום אופן!

אופציה:  נשאר לכם רסק?  במידה ואתם עומדים להשתמש ברסק תוך היומיים הקרובים, העבירו לצנצנת קטנה, וכסו בשמן מעל .

טיפ:  פתחתם קופסה גדולה של רסק עגבניות?  השתמשתם בשתי כפות בלבד,  או חצי קופסה, ומה עם היתר?,

 מעבירים לשקית ניילון קטנה (של כריכים), ומקפלים למלבן שטוח, ומקפיאים על צלחת, או מגש שטוח, לשמירת הצורה.

 כאשר רוצים להשתמש , מוציאים וחותכים בסכין חתיכה, (זה נחתך ללא מאמץ רב),

 והשאר חוזר למקפיא. ואתם תרגישו מה זה חסכניים...indecision

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת