88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מיני בורקיטס

23/02/2019
מיני בורקיטס

מיני בורקיטס

 

בורקיטס במילית פירה תפוחי אדמה, מתובלים בהרבה בצל מטוגן פלפל ומלח

 

שינויים והערות שלי למתכון מסומנים בכוכבית (*)

מרכיבים

  • 4 כוסות קמח

  • 1 כוס שמן/ או 200 גרם מרגרינה

  • 1 כוס מים רותחים

  • 1 כף שמנת חמוצה אפשר להוסיף לא חייב גם בלי יוצא מעולה

  • 1/2 כפית מלח

  • 1/2 כפית סוכר

  • 1 אבקת אפיה

  • מילוי

  • 200 גרם גבינת פטה, אפשר להוסיף גם גבינה צפתית או *בולגרית, 

  • 3 כפות גבינה לבנה או קוטג' (*לדעתי גורם לבלילה להיות דלילה מדי, וצריך להסמיך אותה  עם קורנפלור או קמח)

  • *הוספתי: קשקבל ופרמזן

  • 1 ביצה

  • מעט פלפל שחור

  • (*להוסיף מלח רק אחרי טעימה, הגבינות מלוחות!)

  • מילוי תפוח אדמה

  • 2 תפוח אדמה להרתיח

  • 2 בצל יבש קצוץ לטגן

  • תיבול מלח, פלפל פלפל שחור מעט כורכום

  • למשיחה:

  • 1 ביצה עם מעט סוכר ומעט מלח

  • שומשום

אופן ההכנה:

  • 1

    לשים את המצרכים של הבצק בקערה וללוש לקבלת בצק נעים . ( *הכנסתי את הבצק לילה למקרר)

  •  

  • 2

    לערבב את המצרכים של המילוי.

  •  

  • 3 (הוצאתי את הבצק מהמקרר והיה מאוד נוח לעבוד איתו על משטח לא מקומח)

    לחלק את הבצק ל4 כדורים . 

  •  

  • לרדד לקרוץ עיגולים להניח באמצע מילוי ולסגור היטב וללחוץ עם מזלג בקצוות .

  • או לעבוד עם קורצן מקומח, 

  • שמים עליו פיסת בצק מרודד,

  • באמצע כל צורה שמים כף מילית,

  • סוגרים את המכשיר ומהדקים חזק להדבקה ולחיתוך הבורקיטס.

  • אוספים את שאריות הבצק וממשיכים כנ"ל

  •  

  •     

  • 5

    למרוח ביצה לפזר שומשום ולאפות 200 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה בערך 20 דקות .

  

בורקיטס במילית גבינות עם קישוט בצק בצורת פרח קטן

  • קרדיט מתכון : שרה יוסף

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת