00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבזבז באהבה

רשת קפה ביגה מציעה מתכון לפולנטה טרייה

רשת קפה ביגה מציעה מתכון לפולנטה טרייה

רשת קפה ביגה, מציע מתכון טעים במיוחד ועשיר בטעמים. להכנה קלה בבית – פולנטה טרייה.

 

מרכיבים

  • 3 קילו גרעיני תירס קפוא
  • 125 ג' חמאה
  • 250 גר' בצל לבן, קצוץ דק
  • 75 ג' שום קצוץ
  • 1.5 ליטר חלב
  • 2.5 כפיות מלח
  • 2.5 כפיות סוכר
  • 2.5 כפיות דבש

אופן הכנה

יש לחמם סיר ולהמיס את החמאה, להוסיף את הבצל ולאדות עד שנהיה שקוף. לאחר מכן מכניסים לסיר את השום לדקה וחצי. מוסיפים את התירס החמאה והתבלינים. ולהביא לידי רתיחה, להוריד לחום בינוני ולבשל כחצי שעה עד שהתירס מתרכך לגמרי.

לאחר שמורידים מהאש טוחנים את התירס בבלנדר מוט או במעבד מזון עד שמגיע למרקם אחיד וחלק.

לחמם בסיר קטן פולנטה, ניתן להוסיף כפית מחית כמהין וקוביית חמאה. במחבת נפרדת יש להקפיץ פטריות שמפיניון, לבבות ארטישוק, ואפונה. מתבלים במלח ופלפל.

 

בצלחת עמוקה שמים את הפולנטה החמה, ומעליה את תערובת הפטריות והארטישוק.

 

 

בתיאבון.... 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל saritp3 אלא אם צויין אחרת