00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טעים ללא גלוטן

לחם טחינה ושקדים עדין

המתכון ללחם טחינה התחיל בתחילת 2015 בבלוג של אנדריאה ויקוף? http://www.forestandfauna.com/paleo-hamburger-bun-keto-low-carb-nut-free/. המתכון המקורי מכיל המון טחינה וטעמה מורגש ביותר בלחם המוכן. בהשראת מתכון זה ניסיתי שיטות ושילובים שונים ולפניכם לחם שקדים וטחינה, רך וטעים עם טעם טחינה עדין.

חומרים לכיכר בתבנית אינגליש קייק

1 כוס שקדים טחונים (100 גרם)

3 כפות טחינה גולמית

3 כפות קליפות פסיליום טחונות

1/2 שקית אבקת אפייה

כ-1/4 כוס מים

5 ביצים L

1 כפית סוכר חום/דבש/סילאן

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

מקציפים 4 ביצים שלמות עם הממתיק שבחרתם והמלח לקצף תפוח מאוד ובהיר

מערבבים בכלי נפרד את השקדים הטחונים, קליפות פסיליום, אבקת אפייה, ביצה אחת שלמה ומים עד לקבלת עיסה אחידה. במידת הצורך מוסיפים מעט מים (כף או שתיים)

מקפלים ב 3 פעמים את קצף הביצים עם העיסה עד שכל הקצף התמזג ומקבלים בלילה דומה לשל עוגה בחושה.

יוצקים את הבלילה לתבנית מאורכת מרופדת בנייר אפייה

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות טורבו עד השחמה, כ 25 דקות

מוציאים מהתבנית ולאחר שהלחם מתקרר פורסים ושומרים סגור היטב במקפיא.

מפשירים לפי הצורך

למתכון בתוספת ערכים תזונתיים ?http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/9170

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
קוביית Facebook Like
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רותה ט אלא אם צויין אחרת