55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חצילים ממולאים בתנור

08/10/2018
חצילים ממולאים בתנור

בס"ד

 

המצרכים:

3 יח' חצילים גדולים 

1/2 קילו בשר עגל/בקר טחון

1 בצל גדול קצוץ

מלח,פלפל

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן

צנוברים - כמות לפי הטעם

צרור כוסברה קצוץ

לרוטב:

2 עגבניות מגורדות

1 קופ' קטנה של רסק עגבניות

3 שיני שום כתושות

מלח,פלפל

1/2 כפית פפריקה

מעט אורגנו (לא חובה)

1 כוס מים

 

אופן ההכנה:

- חוצים את החצילים לאורך, מניחים על תבנית אפיה עם החלק הפנימי כלפי מעלה, מסמנים שתי וערב על פנים החציל, מורחים בשמן זית ומכניסים לאפיה לתנור לחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה עד שהחצילים שחומים ורכים. מקררים מעט ומרוקנים את פנים החציל לצלחת, להשאיר שכבה דקה מאוד של פנים החציל.

- במחבת מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שמשנה את צבעו.

- מוסיפים צנוברים, ירק, את פנים החציל ותבלינים ומערבבים. מכבים.

- מניחים את החצילים בתבנית פיירקס, ממלאים כל חציל בתערובת הבשר.

- בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב. שופכים מעל החצילים ומסביב להם.

- מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך כרבע שעה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת