55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדת שוקולד ללא אפיה

רולדת שוקולד ללא אפיה

בס"ד

 

במתכון הזה אפשר לשחק עם המרכיבים לפי מה שיש בבית

המצרכים:

300 גרם פתי בר/סוג אחר של עוגיה/עוגה

1/4 כוס אבקת שקדים/שקדים קצוצים דק

1/4 כוס פיסטוקים קצוצים/אגוזים

100 גרם שוקולד מריר/חלבי

3 כפות קקאו

6 כפות סוכר

1/2 כוס מים/חלב

 

לקישוט-קוקוס,פיסטוקים קצוצים,אגוזים

 

אופן ההכנה:

- טוחנים היטב את הביסקוויטים/עוגה,שקדים ופיסטוקים ומניחים בקערה.

- בקלחת שמים את השוקולד,קקאו,סוכר ומים ומבשלים עד שכל התערובת נמסה.

- שופכים את תערובת השוקולד על פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה.מניחים מעט לקירור(שיהיה נעים למגע יד).

- פורסים ניילון נצמד על משטח עבודה, לוקחים שליש מהתערובת ומסדרים כגליל קרוב אליכם.

- מגלגלים בניילון וסוגרים,מעצבים לגליל.

- מכניסים להקפאה לחצי שעה בערך עד שהגלילים מעט קפואים.

- על נייר אפיה מפזרים קוקוס/פיסטוקים/אגוזים מגלגלים את הרולדות עליהם עד שהן מכוסות מעל הצדדים.

- פורסים לפרוסות ומניחים במנג'טים.

- שומרים בהקפאה.

 

 

 

רולדת ביסקויט 2.jpgרולדת ביסקויט 3.jpg

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת